Reial - Salvei tinktuur 50ml

Tootekood : REI12

Salvei omab rahustavat toimet kurgule ja neelule, aidates vähendada ärritusi. Lisaks sellele toetab salvei tinktuur immuunsüsteemi ning aitab leevendada higistamist. Samuti on see kasulik naistele menstruatsioonivalude ja menopausi ebamugavuste korral.

11,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Kaitsev
Omadused: Tugevdav
Omadused: Parandav/tervendav
Omadused: Toniseeriv
Omadused: Valu leevendav
Sisaldab: Salvei
Olek: Vedelik
Millisele keha piirkonnale?: Hingamine
Millisele keha piirkonnale?: Süda ja veri
Millisele keha piirkonnale?: Immuunsus
Millisele keha piirkonnale?: Kurk
Mille puhul sobib?: Immuunsüsteemi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Organismi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Kurguvalu
Mille puhul sobib?: Menstruatsioon
Mille puhul sobib?: Higistamine
Mille puhul sobib?: Menstruatsioonivalud
Mille puhul sobib?: Hingamisteede toetus
Mille puhul sobib?: Menopaus
Toote puhtus: Kõrge puhtusaste

Rohkem infot -

Reial - Salvei tinktuur 50ml

Salvei tinktuur, tuntud ka kui taimetõmmis, on looduslik toidulisand, mis aitab leevendada mitmeid terviseprobleeme. Salvei omab rahustavat toimet kurgule ja neelule, aidates vähendada ärritusi. Lisaks sellele toetab salvei tinktuur immuunsüsteemi ning aitab leevendada higistamist. Samuti on see kasulik naistele menstruatsioonivalude ja menopausi ebamugavuste korral.

Tinktuurid on üldtoniseerivad taimetõmmised, mis pakuvad kiiret abi erinevatele terviseprobleemidele ilma kahjulike kõrvaltoimeteta. Salvei tinktuur on juba ammustest aegadest tuntud tõhusa ravimtaimena ning selle kurguvalu vaigistav toime on ka teadusuuringutega kinnitatud.

Salvei on väärtuslik maitsetaim, mida on kasutatud juba tuhandeid aastaid. Sellel on mitmeid tervisele kasulikke omadusi ja see on eriti tuntud oma rahustava toime poolest. Salvei tinktuur on suurepärane valik neile, kes kannatavad kurguärrituse all või soovivad tugevdada immuunsüsteemi.

Peamised kasutusalad:

  • Suud ja kurku rahustav / leevendab kurgu ja neelu ärritusi/ rahustav ja meeldiv toime kõrile, neelule ja häälepaeltele
  • Toetav hingamisteede tervisele
  • Südame tervisele, aitab südametööle hüperaktiivsetel ja ärritunud inimestel
  • Naiste tervisele
  • Higistamisele ja liighigistamisele
  • Toetab normaalset glükoosi ainevahetust
  • Aitab hoida normaalset veresuhkru taset
  • Toetab immuunsüsteemi
  • Toetab naiste organismi menstruatsiooni ajal
  • Aitab vähendada menopausiga kaasnevaid vaevusi.

Reial - Salvei tinktuur kasutamine

Kasutamine: tinktuurina, teesegudes, kreemides, salvides, tõmmisena, kompressina.
Tinktuuri saab kasutada nii sees- kui välispidiselt.
Seespidiselt- 1 kuur kestab 1 nädal ja siis paus 5 päeva, vajadusel jätka. Umbes 20 tilka (1 pipetitäis) on üks doos ja võtta keskeltläbi 2-3 x päevas. Tarvitamine kuuride kaupa ja lahjendatult veega. Imendub kiiremini kui tee.
Kuristamiseks lahusta 5ml tinktuuri tassitäies vees ja kurista 3x päevas.

Lõplik kogus ja kuuride arv oleneb tervislikust seisundist ja individuaalsetest füüsilistest eripäradest. 

PÄEVANE annus (3 doosi): 2 ml salvei tinktuuri.

Manustamisel on oluline vältida pipeti kontakti suu ja keele limaskestaga! Manustada toodet nii, et suhu tilgutades ei puutuks pipett kokku suu limaskestadega või tilguta lusikale.

Tinktuuride tarvitamisel on veel teinegi eelis. Kui tee jt vesipõhiste taimetõmmiste imendumine toimub alles peensooles, siis tinktuuris olevad toimeained hakkavad imenduma juba suu limaskestas (kui tinktuuri enne allaneelamist natuke aega suus keele all hoida) ja satuvad nii kiiremini vereringesse. Tinktuure saavad võtta ka lapsed, selleks lahjendada mõned tilgad (tavaliselt lapse vanus + 1) hästi soojas vees, mis laseb alkoholil aurustuda, kuid jätab aktiivse toimeaine sissevõtmiseks vette.

NB! Väldi raseduse ja imetamise ajal või kui neerud on haiged! Mitte kasutada koos teiste ravimitega! 
Salvei alkoholiekstrakte ei tohi tarvitada üle ühe-kahe nädala. Vees lahustatud tinktuuri tarvitamine suuvee või kuristusvedelikuna on ohutu.

Tinktuurid on üldtoniseerivad taimetõmmised, mis toetavad organismi ja aitavad leevendada probleeme kiirelt ja kahjulike kõrvaltoimeteta. Seetõttu sobivad kasutamiseks nii ennetava vahendina tervise toetuseks kui ka taastumisperioodil peale haiguse põdemist.

Meie kasutame tinktuuride valmistamiseks Eestis valminud ökoetanooli, puhast vett ning oma kätega korjatud kodumaiseid taimi.

Säilitamine: Hoida kuivas ja pimedas, päikese eest eemal ja lastele kättesaamatult. Peale esmast avamist hoida külmkapis ja tarvitada ära 6 kuu jooksul. Veendu, et kork on korralikult kinni keeratud.

Reial - Salvei tinktuur koostisosad

Koostisosad: ökoetanool (sertifitseeritud, mahe teraviljapiiritus), Aedsalvei ürt (Salvia officinalis), struktueeritud vesi.

NB! Kodulehel olev teave ei ole mõeldud meditsiiniliseks nõuandeks, haiguse diagnoosimiseks või ravi soovituseks. Enne toidulisandite kasutamist konsulteeri vajadusel arstiga. Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Hoida suletuna toatemperatuuril, lastele kättesaamatus kohas.

Tooted samas kategoorias