Actyva - Volüümi ja mahtu lisav kuivšampoon, 200ml

Tootekood : 8020936095897

Vegan koostisega ja GMO vaba kuivšampoon juustele. 

  • Imab peanahalt rasu.
  • Lisab juustele volüümi ja mahtu.
  • Tootel on rasu imav toime ning seetõttu sobib teisel päeval juuste värskendamiseks.
  • Sisaldab linaseemneekstrakti.
  • Lisaks patendeeritud VELIAN KOPLEKSI 4 orgaanilisest taimest- kummel, vägihein, käokuld ja linaseeme.
26,00 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: GMO-d
Vegan:: Jah
Omadused: Puhastav
Omadused: Värskendav
Omadused: Volüümi/mahtu andev
Sisaldab: Kummel
Sisaldab: Linaseemne ekstrakt/õli
Sisaldab: Vägihein
Sisaldab: Käokuld
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Rasustele juustele
Mille puhul sobib?: Normaalsetele juustele
Mille puhul sobib?: Volüüm ja kohevus
Mille puhul sobib?: Rasune peanahk
Mille puhul sobib?: Ebapuhtus

Rohkem infot -

Actyva - Volüümi ja mahtu lisav kuivšampoon, 200ml

Actyva - Volüümi ja mahtu lisav kuivšampoon on ideaalne lahendus neile, kes soovivad oma juustele anda volüümi ja mahtu. Selle šampooni vegan koostis ja GMO vaba koostis teevad sellest suurepärase valiku keskkonnateadlikele tarbijatele. Lisaks sellele, et šampoon imab peanahalt rasu, annab see ka juustele lisavolüümi ja -mahtu. See on suurepärane võimalus värskendada juukseid teisel päeval. Šampoon sisaldab linaseemneekstrakti, mis aitab niisutada juukseid ja hoida need tugevate ja tervete. Lisaks sellele sisaldab see patenteeritud VELIAN KOPLEKSI 4 orgaanilist taime - kummel, vägihein, käokuld ja linaseeme. Šampoon sisaldab 83% naturaalseid taimi, mis on kasvatatud sertifitseeritud Eco Bio Laboris. Veel on sellel tootel Vegan Cosmetic sertifikaadid, mis tõestavad selle looduslikkust ja vegan-sõbralikkust. Šampoon on dermatoloogiliselt testitud, nii et võite olla kindel selle ohutuses ja tõhususes.

Actyva - Volüümi ja mahtu lisav kuivšampoon kasutamine

Kasutamine: pihusta kuivadesse juustesse, juurtele ja pikkusesse. Kammi juuksed igas suunas läbi. NB! Enne kasutamist raputa pudelit vähemalt 30 sekundit!

Milline on parim kuivšampoon?

Kas oled kunagi seisnud hommikul peegli ees ja mõelnud, mida teha oma üleöö rasuseks muutunud juustega? Kas oled mõelnud sellele, et sul pole aega juukseid korralikult pesta, aga sooviksid siiski oma soengut värskendada? Kui jah, siis kuivšampoon võib olla just see lahendus, mida oled otsinud.

Kuivšampoonid on kosmeetikamaailmas üha populaarsemaks muutuvad tooted, mis aitavad juukseid kiiresti ja efektiivselt puhastada ja värskendada. Võrreldes traditsiooniliste šampoonidega, mis eemaldavad juustelt rasu ja mustuse vee abil, sisaldavad kuivšampoonid koostisosad, mis imavad üleliigse rasu ja mustuse endasse. See võimaldab juukseid kiiresti puhastada, neile volüümi ja mahtu anda ning seejärel uuesti soengusse seada, ilma et peaksid juukseid veega pesema.

Kuivšampoonide kasutamine on saanud aina populaarsemaks kiire elutempoga inimeste seas, kes vajavad kiiret ja mugavat lahendust oma juuste hooldamiseks. Kuid milline on parim kuivšampoon?

Kuivšampoonide liigid ja koostis

Kuivšampoonid on saadaval erinevates vormides - pulbrina, aerosoolina või vahuna. Sõltumata konkreetsest vormist, on nende põhiline toime ikkagi sama - imada juustest üleliigne rasv ja mustus, et anda juustele puhtam ja värskem välimus.

Kuivšampoonide valitud koostisosad on suutelised endasse imama juustele kogunevat rasu ja mustust. 

Mõned kuivšampoonid sisaldavad ka juuste tervist toetavaid komponente, nagu keratiini, biotiini või kollageeni. Need aitavad tugevdada juukseid ja soodustada nende kasvu. 

Kuivšampoonide kasutusalad ja eelised

Kuivšampoonid on leidnud laialdast kasutust mitmetes olukordades, kus tavalise šampooniga pesemine ei ole kõige sobivam või mugavam variant:

  1. Kiire elutempo ja ajapuudus: Kuivšampoonid on ideaalsed kiireks juuste värskendamiseks hommikul, kui aega juuksepesemiseks ei jätku. Need võimaldavad hoida soengut puhtana ja värskena ka pikema aja jooksul.
  2. Juuste liigne rasusus: Inimestel, kelle juuksed muutuvad kiiresti rasuseks, on kuivšampoon suureks abiks. See aitab imeda üleliigse rasu ja hoida juuksed puhtamana.
  3. Kuumtöötluse kahjustuste vältimine: Kuivšampoon võimaldab hoida soengut kauem, vältides vajadust juukseid sagedasti uuesti kuumtöödelda, mis võivad juukseid kahjustada.
  4. Juuste värvi püsimine: Tihe pesemine võib mõjuda halvasti juuste värvi püsimisele. Kuivšampoon aitab seda probleemi vältida.
  5. Tundlik peanahk: Mõned kuivšampoonid on spetsiaalselt välja töötatud tundliku peanahaga inimeste jaoks, vältides ärritavaid koostisosi nagu alkohol.

Lisaks eelnevatele eelistele, võimaldavad kuivšampoonid juukseid kiiresti värskendada ja uuesti soengusse seada, ilma et peaks juukseid märjaks tegema. See on suureks abiks just neil päevadel, kui aega on napilt.

Kuivšampoonide kasutamine

Kuivšampoonide kasutamine on lihtne ja kiire protsess:

  1. Loksuta pudelit korralikult: Enne kasutamist on oluline pudelit loksutada, et koostisosad oleksid ühtlaselt jaotunud.
  2. Pihusta juustele 20-30 cm kauguselt: Pihusta kuivšampooni ühtlaselt juustele, hoides pudelit soovituslikust kaugusest.
  3. Masseeri sõrmedega juustesse: Hõõru kuivšampooni sõrmedega juustesse, et see ühtlaselt jaotuksid.
  4. Kammi juuksed läbi: Pärast kuivšampooni kasutamist on oluline juukseid kammida, et eemaldada üleliigne toode.
  5. Seo juuksed uuesti soengusse: Lõpetuseks seo juuksed soovitud soengusse, et nautida värsket ja puhtalt näivat tulemust.

Lisaks põhilistele kasutusjuhistele, soovitavad juuksurid kuivšampooni kasutada ka enne juuste soengusse seadmist, sest see annab juustele natuke karedat tekstuuri, mis aitab soengut paremini hoida.

Milline on parim kuivšampoon?

Parima kuivšampooni valimisel tuleb arvestada mitme olulise teguriga:

  1. Juuksetüüp: Erinevad juuksetüübid vajavad erinevaid kuivšampoone. Näiteks õhukeste kiharate juuste puhul on hea kasutada kohevust andevat toodet.
  2. Peanaha seisund: Kui sul on tundlik peanahk, tuleks valida toode, mis ei sisalda ärritavaid koostisosi ja oleks võimalikult looduslik.
  3. Lõhn: Mõnedele inimestele meeldib, kui kuivšampoon jätab juustele meeldiva lõhna, teised eelistavad aga lõhnatuid tooteid.
  4. Lisatoimed: Mõned kuivšampoonid sisaldavad ka juuste tervist toetavaid komponente nagu keratiini või biotiini. Need võivad olla hea valik, kui soovid oma juukseid lisaks puhastamisele ka hooldada.
  5. Kasutamissagedus: Kuivšampooni ei tohiks kasutada liiga tihti, sest see võib juukseid liigselt kuivatada. Parim on kasutada seda vaid vajadusel, mitte igapäevaselt.

Kuivšampoonide kasutamise nipid

Lisaks põhilistele kasutusjuhistele, on mõned täiendavad nipid, mis aitavad kuivšampooni kasutamist veelgi efektiivsemaks muuta:

  • Pane kuivšampoon pähe juba õhtul: Kui tead, et hommik tuleb kiire, võid panna kuivšampooni juustele juba õhtul. Nii jõuab see öö jooksul toimida ja hommikul on juuksed värskemad.
  • Kasuta enne soengu tegemist: Kuivšampoon annab juustele natuke karedat tekstuuri, mis aitab soengul paremini püsida. Seetõttu on hea seda kasutada enne juuste soengusse seadmist.
  • Ära kasuta liiga tihti: Kuivšampooni liigsest kasutamisest võivad juuksed liigselt kuivada. Seetõttu tuleks seda kasutada vaid vajadusel, mitte igapäevaselt.
  • Pese juuksed regulaarselt: Kuivšampoon on hea abivahend kiireks juuste värskendamiseks, kuid ei asenda regulaarset šampooni ja veega pesemist. Seetõttu on oluline hoida tasakaalu kuivšampooni ja tavalise šampooni kasutamise vahel.

Kuivšampoonide eelised ja puudused

Nagu iga toote puhul, on ka kuivšampoonidel nii eeliseid kui ka puudusi:

Eelised:

  • Kiire ja mugav lahendus juuste värskendamiseks
  • Imab üleliigse rasu ja mustuse juustest
  • Võimaldab hoida soengut kauem, vältides sagedast pesemist
  • Sobib hästi kiire elutempoga inimestele
  • Kahjustab vähem juukseid kui sage märgšampoonimine

Puudused:

  • Ei puhasta juukseid nii põhjalikult kui märgšampoon
  • Võib juukseid liigselt kuivatada, eriti kui toode sisaldab alkoholi
  • Liigsest kasutamisest võib tekkida sõltuvus
  • Ei sobi kõige paremini väga tundliku peanahaga inimestele
  • Mõned tooted võivad jätta juustele valget või hallikast jääki

Kuivšampoonide kasutamisel tuleb leida õige tasakaal ja jälgida, et need ei muutuks liiga sagedase kasutamise tõttu juuste tervise kahjustajaks.

Tooted samas kategoorias