Kemon Style Glamoon - Juukseläige 250ml

Tootekood : ksgfsb250

Briljantselt särav ja kerge läikesprei ei tee juukseid raskeks, vaid annab neile luksusliku läike.

23,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Sära/läiget andev
Olek: Sprei
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Juuste viimistlemiseks

Rohkem infot -

Kemon Style Glamoon - Juukseläige 250ml

Briljantselt särav ja kerge läikesprei on ideaalne toode, mis aitab juustele anda luksusliku läike. Selle eripärane koostis ei tee juukseid raskeks ega jää juustele kleepuvaks, vaid jätab need kergelt ja elavalt liikuvaks. Läikesprei kasutamine on äärmiselt lihtne - pihusta seda kuivadesse juustesse viimase tootena, et saavutada täiuslik lõpptulemus.

Professionaalne toode, mis on loodud spetsiaalselt selleks, et anda juustele kaunis ja luksuslik läige. Selle unikaalne koostis sisaldab spetsiaalseid koostisosi, mis aitavad juuste pinda siluda ning tagavad särava ja elava lõpptulemuse. Läikesprei ei tee juukseid raskeks ega jää neile kleepuvaks, vaid annab neile kerge ja õhulise tunde.

Olgu sul sirged või lokkis juuksed, lühikesed või pikad, läikesprei aitab sul saavutada soovitud läike efekti. Seda saab kasutada nii igapäevaselt kui ka erilistel sündmustel, et anda oma soengule erilist sära ja elegantsi.

Läikesprei kasutamine on äärmiselt lihtne ja mugav. Pihusta seda kuivadesse juustesse umbes 20-30 cm kauguselt. Oluline on meeles pidada, et läikesprei ei ole mõeldud peanaha otsesteks kontaktiks, vaid ainult juuste pinnale.

Professionaalne läikesprei tagab täiusliku lõpptulemuse. See annab juustele intensiivse sära ning muudab need terve päeva jooksul säravalt välja paistma. Lisaks sellele aitab läikesprei ka kaitsta juukseid kahjulike keskkonnategurite eest ning hoiab ära staatilise elektri tekkimise.

Kemon Style Glamoon - Juukseläige kasutamine

Kasutamine: pihusta läige kuivadesse juustesse viimase tootena. Professionaalne toode, mis tagab täiusliku lõpptulemuse.

Kemon Style Glamoon - Juukseläige koostisosad

Koostisosad: BUTANE, ALCOHOL DENAT., CYCLOPENTASILOXANE, ISOBUTANE, PROPANE, PHENYL TRIMETHICONE, C12-15 ALKYL BENZOATE, PANTHENYL ETHYL ETHER, PEG-12 DIMETHICONE, PHYTANTRIOL, CANNABIS SATIVA SEED OIL PEG-8 ESTERS, PANTHENOL, PEG/PPG-14/4 DIMETHICONE, AQUA (WATER/EAU), BUTYLENE GLYCOL, SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE.

Tooted samas kategoorias