KYO - Juukseid niisutav läikekreem 250ml

Tootekood : 8031387014191

Pähe jäetav juukseid niisutav läikekreem. Sisaldab fütokollageeni, mis taastab juukseotsi ning kaitseb neid lõhenemise eest. Lisaks niisutab juukseid ning annab neile tagasi elujõu, tugevuse ja sära.

14,70 € 21,00 € 30% (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Niisutav
Omadused: Sära/läiget andev
Omadused: Kaitsev
Omadused: Tugevdav
Omadused: Taastav
Sobivus: Kõikidele juuksetüüpidele
Olek: Kreem
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Juuste viimistlemiseks

Rohkem infot -

KYO - Juukseid niisutav läikekreem 250ml

KYO - Juukseid niisutav läikekreem 250ml on spetsiaalselt välja töötatud juuste niisutamiseks ja sära andmiseks. See on pähe jäetav kreem, mis sisaldab fütokollageeni, mis omab olulist rolli juuste tervise taastamisel. Fütokollageen aitab juukseotsi taastada ja kaitseb neid lõhenemise eest, luues seeläbi tugevama ja tervema juuksekarva.

Lisaks juukseotste hooldusele tagab KYO läikekreem ka sügava niisutuse. Kuivad ja kahjustunud juuksed on sageli elutud ja tuhmid, kuid see läikekreem aitab neile tagasi anda elujõu, tugevuse ja sära. Kreemi koostisosad tungivad sügavale juuksekarva sisse, niisutades seda seestpoolt ning muutes juuksed pehmeks ja säravaks.

 Juukseid niisutav läikekreem on väga mitmekülgne toode, mis sobib igat tüüpi juustele. Olgu tegemist kuivade, kahjustatud või normaalsete juustega, see läikekreem suudab neid kõiki tõhusalt hooldada. Seda saab kasutada nii niisketel kui ka kuivadel juustel ning seda ei pea loputama, mis teeb selle kasutamise eriti mugavaks ja ajasäästvaks.

Selle läikekreemi kasutamisel on mitmeid eeliseid. Esiteks aitab see vältida juuste lõhenemist ja katkemist, luues kaitsekihi, mis hoiab ära väliskeskkonna kahjulikku mõju juustele. Teiseks parandab see juuste niiskustasakaalu, mis on eriti oluline kuivadele juustele. Niisutatud juuksed on vastupidavamad kuumtöötlusele ja vähem altid murdumisele.

See toode on ideaalne valik neile, kes soovivad oma juustele anda tagasi elujõu, tugevuse ja sära. See kreem mitte ainult ei niisuta juukseid, vaid taastab ka nende struktuuri ning kaitseb lõhenemise eest. Regulaarsel kasutamisel võib see kreem muuta kuivad ja elutud juuksed tervemaks ja säravamaks.

KYO - Juukseid niisutav läikekreem kasutamine

Kasutamine: levita väike kogus kreemi juukse pikkusesse ja juukseotstesse. Sobib kasutada niisketes kui ka kuivades juustes. Mitte maha loputada. Professionaalne toode.

Niisutavad läikekreemid juustele

Niisutavad läikekreemid juustele on oluline osa juuksehooldusrutiinist, mis aitavad säilitada juuste tervist ja ilu. Need kreemid on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et niisutada ja kaitsta juukseid, samal ajal andes neile kauni läike. Läikekreemid sisaldavad erinevaid koostisosi, mis aitavad lukustada niiskust juustesse ning siluda juuste pinda. See omakorda aitab vähendada kahu ning muudab juuksed säravamaks ja siledamaks.

Niisutavad läikekreemid pakuvad mitmeid eeliseid juustele. Esiteks aitavad need säilitada juuste niiskustasakaalu ning takistavad juuste liigset kuivamist. Läiketooted sisaldavad niisutavaid koostisosi, mis tungivad sügavale juustesse ning toidavad neid seestpoolt. See aitab vähendada lõhenenud otste ning kuivade ja katkiste juuste probleeme. Teiseks aitavad läikekreemid muuta juuste pinda siledamaks, kaitstes neid väliste kahjulike mõjude eest. Juuste välispind jääb siledamaks ja ühtlasemaks, mis tagab kauni läike.

Lisaks niisutavatele omadustele annavad läikekreemid ka volüümi ja tekstuuri juustele. Need tooted aitavad muuta juuksed tihedamaks ning annavad neile rohkem elastsust. Läikekreemide kasutamine sobib hästi ka siis, kui soovite luua erinevaid soenguid, sest need aitavad hoida soengut paigal ning lisavad juustele struktuuri.

Tooted samas kategoorias