Urtekram - Kätekreem lavendliga, 75ml

Tootekood : URT6079

Kergesti imenduv rikkalik ja toitev kätekreem. Sisaldab niisutavat aloe verat, sheavõid ja naturaalseid õlisid, mis värskendavad nahka. Lõhnastatud rahustava lavendliga. 

7,05 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Niisutav
Omadused: Toitev
Omadused: Rahustav
Omadused: Värskendav
Sisaldab: Sheavõi
Sisaldab: Aloe vera
Sisaldab: Lavendli ekstrakt/õli
Olek: Kreem
Sertifikaadid ja auhinnad: Ecocert
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Käed

Rohkem infot -

Urtekram - Kätekreem lavendliga, 75ml

Kergesti imenduv kätekreem lavendliga on rikkalik ja toitev, et hoida käed pehmetena ja niisutatuna. Sisaldab looduslikke koostisosi nagu niisutav aloe vera, sheavõi ja erinevad naturaalsed õlid, mis aitavad värskendada ja taaselustada nahka. Aloe vera on tuntud oma niisutavate omaduste poolest, mis aitavad säilitada naha niiskustasakaalu ning vältida kuivust ja karedust. Sheavõi aitab lukustada niiskust nahas, samal ajal kui erinevad naturaalsed õlid pakuvad sügavat toitumist ja pehmust.

Lisaks oma rikkalikele niisutavatele omadustele on meie kätekreem ka lõhnastatud rahustava lavendliga. Lavendli aromaatne lõhn on tuntud oma rahustavate ja stressi leevendavate omaduste poolest. See aitab meeli lõdvestada ning luua lõõgastava atmosfääri. Lavendli lõhn võib aidata ka unetuse korral ning parandada üldist heaolu.

Meie kätekreem on kergesti imenduv, ilma liigselt rasvast tunnet kätele jätmata. See on oluline omadus, eriti kui soovite kasutada kreemi kiiresti ja mugavalt igapäevaste tegevuste ajal. Kätekreemi kasutamine on lihtne ja mugav viis hoida oma käed pehmetena ja niisutatuna igal ajal.

Kätekreemi regulaarne kasutamine võib aidata säilitada naha tervist ja ilu. Niisutavad koostisosad aitavad vältida kuivust, pragunemist ja ketendust ning hoida nahka sileda ja elastse. Lisaks sellele võib kreemi rikas toitainete sisaldus parandada naha üldist seisundit ning anda sellele terve ja noorusliku välimuse.

Seega, kui otsite kergesti imenduvat, rikkalikku ja toitvat kätekreemi, mis sisaldab niisutavat aloe verat, sheavõid ja naturaalseid õlisid ning on lõhnastatud rahustava lavendliga, siis meie toode on ideaalne valik teile. Hoolitsege oma käte eest igapäevaselt selle luksusliku kreemiga ning nautige pehmet ja niisutatud nahka.

Urtekram - Kätekreem lavendliga koostisosad

Koostisosad: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glycerin**, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Olea Europaea Fruit Oil*, Zea Mays Starch*, Lysolecithin, Glyceryl Caprylate, Lavandula Angustifolia Flower Extract*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Salix Purpurea Bark Extract*, Lavandula Hybrida Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf/Twig Oil*, Chamomilla Recutita Oil*, Zinc Ricinoleate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Hexapeptide-11, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lactic Acid, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Squalene, Beta-Sitosterol, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol. 

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

27% koostisest on orgaaniline

64% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Loe lähemalt, mille jaoks Lavendlit kasutatakse ja miks lavendel hea on.

Tooted samas kategoorias