Kidsmed - Siirup laste silmade heaks, 120ml

Tootekood : visiom

Kidsmed Visiomed on esimene siirup laste silmade tervise toetamiseks Eestis. Visiomed siirup sisaldab kliiniliselt tõestatud ja patendeeritud koostisosa Lutemax 2020™, mis kaitseb laste silmi igapäevase sinise valguse (nutiseadmed, ekraanid jne) kahjuliku mõju eest. Meeldiva maitsega.

Lastele alates 3. eluaastast.

16,40 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Kaitsev
Olek: Vedelik
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Millisele keha piirkonnale?: Silmad
Mille puhul sobib?: Väsimus
Mille puhul sobib?: Uni
Mille puhul sobib?: Peavalud

Rohkem infot -

Kidsmed - Siirup laste silmade heaks, 120ml

Kidsmed Visiomed on esimene siirup laste silmade tervise toetamiseks Eestis. Visiomed siirup sisaldab kliiniliselt tõestatud ja patendeeritud koostisosa Lutemax 2020™, mis kaitseb laste silmi igapäevase sinise valguse (nutiseadmed, ekraanid jne) kahjuliku mõju eest. Meeldiva maitsega.

Lastele alates 3. eluaastast.

Peale selle, et Visiomed siirup laste silmadele sisaldab patenteeritud koostisaineid, on see ka maitselt suurepärane. Siirup on võitnud auhindu oma erakordse maitse eest.

Kidsmed - Siirup laste silmade heaks koostisosad ja tarvitamine

Koostis: Vesi, sahharoos, oliiviõli, Lutemax2020™ ((päevalilleõli, kõrge peiulille ürdi (Tagetes erecta) ekstrakt, D-alfa tokoferool)), polüsorbaat 80 (emulgeerija), apelsinimaitse (lõhna-ja maitseaine), ksantaankummi (paksendaja), sidrunhape (happesus). regulaator), kaaliumsorbaat (säilitusaine), sidrunimaitse ((lõhna-ja maitseaine), DL-alfa tokoferüülatsetaat (E-vitamiin), retinüülatsetaat (A-vitamiin).

Koostis:                                           5ml/day               %NRV*

Peamine koostisosa

Lutemax2020™                                  

-

trans-Luteiin                                     10mg                     -

-

Zeaksantiin                                         2mg                     -

Vitamiin E                                           2.4mg                20%

Vitamiin A                                           160µg                20%

 

*NRV=protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele

Soovitatav annus: 5 ml/päevas

Kasutusjuhised: Enne kasutamist loksutada korralikult. Võtke 5 ml mõõtetopsi abil või vastavalt arsti juhistele.

Hoiatused: soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili.Mitte kasutada ülitundlikkuse korral mõne koostisosa suhtes.

Säilitamistingimused: Hoida temperatuuril vahemikus 15-25°C, niiskuse tasemel alla 60%, pimedas kohas, valguse eest kaitstult.

Kõlblikkusaeg: 24 kuud säilitamisel vastavalt säilitustingimustele.

Nutiseadmed on muutunud elu lahutamatuks osaks!

Nutiseadmed omavad Eesti väikelaste elus üha olulisemat rolli. Kui alla aastastest lastest on viiendik nutiseadmeid kasutanud, siis kolmeaastastest juba üle poole.

Ekraanide sinine valgus kahjustab silmi. Teadusuuringud näitavad, et sinine valgus (lühikese lainepikkusega) on silmadele 100 korda kahjulikum kui kollane või punane valgus (pika lainepikkusega).

  • Miks sisaldab Kidsmed Visiomed Lutemax 2020™?

Lutemax 2020™ on patendeeritud ja ülemaailmselt tunnustatud ekstrakt, mis on läbinud kliinilised uuringud. 

Sisaldab kõiki kolme toitumise seisukohalt olulist kollatähni karotenoidi – luteiini, RR-zeaksantiini ja RS (meso)-zeaksantiini. 

  • Miks on luteiin ja zeaksantiin olulised?

Luteiinil ja zeaksantiinil on tähtis osa silmahaiguste ärahoidmisel.

Need karotenoidid käituvad kehas antioksüdantidena, kuid neid võib nimetada ka silmade kaitsekilbiks, sest nad kaitsevad silmi ohtliku sinise valguse ja UV-kiirguse eest.

Luteiin ja zeaksantiin toimivad silmaläätses ja võrkkestas tõkkena, takistades kahjulikul sinisel valgusel jõudmast maakulani.

  • Mida näitasid Lutemax 2020™ teaduslikud uuringud?

Une kvaliteet - Lutemax 2020 parandab märkimisväärselt une kvaliteeti inimestel, kes puutuvad kokku pikemaajalise sinise valgusega allikatega nagu digitaalseadmed. 
Parem biosaadavus - Lutemax 2020 suurendas luteiini zeaksantiini taset koos kollatähni pigmendi optilise tiheduse (MPOD) suurenemisega juba 8 nädalaga. 
Parem visuaalne võimekus - Mitmete uuringute tulemusena paranes Lutemax2020 tarbimisel ekraaniväsimusest taastumine. 
Sinise valguse uuring - Lutemax2020 tarbimisel paranesid tulemused - silmade pinge ja väsimus paranes; peavalude sagedus vähenes.

Lisaks sellele, et Visiomed siirup laste silmade heaks sisaldab patendeeritud koostisosi, on ka selle maitse väga hea. Siirup on suurepärase maitsega ja pälvinud auhindu. 



Tooted samas kategoorias