Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Azetabio - Orgaaniline sidrunimaitseline hambapasta, 3-7 eluaastat 50ml

Viide:8051566730926

Mõnusa sidrunimaitsega orgaaniline  hambapasta sisaldab ksülitooli, mis kaitseb hambaid kaariese eest ja Streptococcus mutans bakteri eest, mis põhjustab hammaste lagunemist. Toode sobib kasutamiseks 3-7 aastastele lastele.

NB! Toode ei ole hapu maitsega!

6,91 € KM-ga


Rohkem infot

Azetabio - Orgaaniline sidrunimaitseline hambapasta, 3-7 eluaastat 50ml

Laste hambad on kaariese suhtes eriti tundlikud, kuna hammastes olev email pole nii tugev kui täiskasvanutel. Esimeste hammaste vilets hooldus võib mõjutada ka püsihammaste tervist.

Azetabio orgaanilised hambapastad on õrnad igemete vastu ja kaitsevad hambaemaili bakterite eest. Hambapastal on meeldiv sidrunimaitse.

Hambapasta sisaldab ksülitooli, mis kaitseb hambaid kaariese eest ja Streptococcus mutans bakteri eest, mis põhjustab hammaste lagunemist.

Sisaldab Aloe vera lehe ekstrakti, mis rahustab tundlikke igemeid.

Hambapasta ei sisalda flouriidi.

Ohutu allaneelamisel.

Toode on pakendatud  õhukindlasse pakendisse ja on valmistatud Itaalias.

Azetabio - Orgaaniline sidrunimaitseline hambapasta, 3-7 eluaastat kasutamine

Kasutamine: vajuta pudelist hernetera suurune kogus hambaharjale ja pese hambaid. Esimesel korral võib õhukindel pudel vajada mitu korda vajutamist enne, kui pasta välja tuleb.

Azetabio - Orgaaniline sidrunimaitseline hambapasta, 3-7 eluaastat koostisosad

Koostisosad: Aqua; Glycerin; Sorbitol; Xanthan Gum; Hydrated Silica; Sodium Saccharin; Xylitol; Phenethyl Alcohol; Aroma; Caprylyl/capryl Wheat Bran/straw Glycosides; Benzyl Alcohol; Fusel Wheat Bran/straw Glycosides; Ethylhexylglycerin; Citral; Citrus Limon Peel Oil; Sodium Cocoyl Glutamate; Glyceryl Caprylate; Polyglyceryl-5 Oleate; D-limonene; Aloe Barbadensis
Leaf Extract*; Sodium Benzoate; Potassium Sorbate.

* Koostisosad mahepõllumajandusest