Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Bema Hair Pro - Juuksekasvu mask 200 ml

Viide:8010047113603

India kino puu eksrakt ja acaiõli stimuleerivad, taastavad ja restruktureerivad õrnade ja õhukeste juuste siduvaid kudesid, muutes juuksed tugevamaks.

200 ml

15,15 € KM-ga


Rohkem infot

Juuksekasvu mask

Bema Hair Pro

India kino puu eksrakt ja acaiõli stimuleerivad, taastavad ja restruktureerivad õrnade ja õhukeste juuste siduvaid kudesid, muutes juuksed tugevamaks. Mahe makadaamia- ja oliiviõli, merelist päritolu glükogeen, mahe roheline tee ja rukkilille destillaat muudavad juuksed vastupidavaks väliste juukseid nõrgendavate tegurite suhtes.

Kasutamine: kandke juuksemask õrnalt masseerides BEMA Hair Pro juustekasvu šampooniga pestud juustele ning laske toimida 5-8 minutit.

Koostis: Lavandula Angustifolia* (Lavender) Flower Water, Chamomilla Recutita* (Matricaria) Flower  Water, Cetearyl Alcohol, Prunus  Amygdalus  Dulcis* (Sweet Almond) Oil, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Aqua/Water,  Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Decyl Glucoside, Bixa Orellana Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Pentaclethra Macroloba Seed Oil*, Olea Europaea* (Olive) Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum/Fragrance**, Limonene***

*mahepõllundusest

100% looduslik toode. Ei sisalda SLS/SLES, parabeene, värvaineid, alkoholi, lahusteid, geneetiliselt muundatud ega loomseid koostisaineid. Dermatoloogiliselt ja mikrobioloogiliselt testitud, ei ole katsetatud loomade peal. Testitud nikli, kroomi ja koobalti suhtes, et vältida nahaallergiate riski.

200 ml