I Provenzali - Orgaaniline Argaaniaõli näole ja juustele, 50ml

Tootekood : 8025796002191

Orgaaniline Argaaniaõli on rikas Omega 3, 6 ja E-vitamiini poolest ja tuntud naha niisutaja. Lisaks muudab juuksed pehmemaks, siidisemaks ja säravamaks. Ei sisalda SLS, SLES, PEG aineid, mineraalõlisid, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ja parabeene.

15,50 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: mineraalõlisid
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: SLS
Ei sisalda: SLES
Ei sisalda: PEG
Vegan:: Jah
Omadused: Kaitsev
Omadused: Tugevdav
Omadused: Jätab juuksed kergelt kammitavaks
Omadused: Niisutav
Omadused: Toitev
Omadused: Sära/läiget andev
Omadused: Vananemisvastane
Omadused: Pehmendav
Sisaldab: E-vitamiini
Sisaldab: Oomega 3
Sisaldab: Oomega 6
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Mille puhul sobib?: Kuivadele juustele
Mille puhul sobib?: Kuivale nahale
Mille puhul sobib?: Vananevale nahale
Mille puhul sobib?: Küünte tugevdamine
Mille puhul sobib?: Juuste tugevdamine
Mille puhul sobib?: Ilmastikukaitse
Mille puhul sobib?: Kahjustatud juustele
Toote puhtus: Orgaaniline toode

Rohkem infot -

I Provenzali - Orgaaniline Argaaniaõli näole ja juustele, 50ml

Orgaaniline Argaaniaõli on rikas Omega 3, 6 ja E-vitamiini poolest ja tuntud naha niisutaja.

Argaaniaõli toidab epidermist, annab nahale pehmuse, aitab kaitsta seda väliste ainete agressioonide eest ja aeglustab vananemist. Lisaks muudab juuksed pehmemaks, siidisemaks ja säravamaks. Sobib veganitele! Dermatoloogiliselt testitud. Ei sisalda SLS, SLES, PEG aineid, mineraalõlisid, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ja parabeene.

I Provenzali - Orgaaniline Argaaniaõli näole ja juustele kasutamine

Kasutamine: Nägu, käed ja keha: kandke väike kogus õli valitud kehaosale ja masseerige kuni imendumiseni.
Juuksed: Eriti rabedate juuste korral kandke enne kuivatamist paar tilka juustesse ja otstele või kasutage suuremates kogustes šampoonieelse maskina. 

I Provenzali - Orgaaniline Argaaniaõli näole ja juustele kasutamine

Koostis:Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil [1]Perfume (Fragrance) [2]Tocopherol [2]Glycine Soja (Soybean) Oil [2]Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables [2]Benzyl Salicylate [2]Geraniol [2]

from controlled organic agriculture

of natural origin

Argaaniaõli kasulikkus näole, kehale ja juustele

Orgaaniline Argaaniaõli on muutunud üha populaarsemaks nahahoolduse ja juuksehoolduse tootena. See õli on saadud Maroko argaaniapuu tuumadest ning sellel on palju kasulikke omadusi, mis aitavad parandada naha ja juuste tervist.

Argaaniaõli kasutamine näol ja kehal on muutunud üha tavalisemaks tänu selle rikkalikule koostisele. Sellel õlil on kõrge E-vitamiini sisaldus, mis aitab nahka niisutada ja kaitsta seda keskkonna kahjulike mõjude eest. Lisaks aitab argaaniaõli vähendada naha kuivust ja ärritust ning võidelda vananemisilmingutega. Seda saab kasutada nii päevase kui ka öise niisutajana, et hoida nahk nooruslik ja särav.

Argaaniaõli kasutamine juustele on samuti levinud. Argaaniaõli aitab juukseid sügavalt niisutada, parandades nende elastsust ja vähendades kahusust. Argaaniaõli toidab ka peanahka, aidates vähendada kõõma ja sügelust. Seda saab kasutada juuste otstesse kandmiseks või juuste maskina, et anda neile terve välimus ja sära.

Üks suurepärane asi argaaniaõlis on selle mitmekülgsus. Seda saab kasutada mitmel erineval viisil, olenevalt individuaalsetest vajadustest. Näiteks võib seda lisada meigieemaldajale, et eemaldada meik õrnalt ja samal ajal nahka niisutades. Samuti võib seda kasutada massaažiõlina, et lõdvestada lihaseid ja niisutada nahka.

Oluline on märkida, et orgaaniline argaaniaõli on looduslik toode, mis ei sisalda kahjulikke kemikaale ega lisaaineid. Seetõttu sobib see hästi ka tundlikule nahale ja tundlikule peanahale ning võib aidata vältida allergilisi reaktsioone või ärritust.

Tooted samas kategoorias