Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

LoodusSPA - Kibuvitsaseemneõliga kätekreem 50ml

Viide:4744905010097

Toitev ja niisutav kätekreem imendub väga hästi. Kibuvitsaseemneõli aitab säilitada naha niiskustaset, omab põletikuvastast toimet ning sisaldab rohkelt nahale kasulikke aineid: lükopeeni, beetakaroteeni, retinooli ning asendamatuid küllastamata rasvhappeid. Kätekreem on meeldiva tsitruselise lõhnaga- sidrunheina ja greibi eeterlike õlide segu mõjub rahustavalt ja lõõgastavalt.

10,50 € KM-ga


Rohkem infot

Kibuvitsaseemneõliga kätekreem

LoodusSPA kätekreemid

Kibuvitsaseemneõliga kätekreem on toitev ja niisutav, imendub väga hästi. Kibuvitsaseemneõli aitab säilitada naha niiskustaset, omab põletikuvastast toimet ning sisaldab rohkelt nahale kasulikke aineid: lükopeeni, beetakaroteeni, retinooli ning asendamatuid küllastamata rasvhappeid. Kätekreem on meeldiva tsitruselise lõhnaga- sidrunheina ja greibi eeterlike õlide segu mõjub rahustavalt ja lõõgastavalt.

ILUTEEMANT 2017 – parim looduskosmeetikatoode!

Koostis: Aqua, Vitis vinifera(Grape)seed oil,Butyrospermun parkii butter,Cocos NuciferaOil,Rosa Canina(Rosehip)Oil,Persea Gratissima(avocado)oil,Glycerin,Polyglyceryl-3Mehylglucose Distearate,Theobroma cacao seed butter,Cera Alba, Tocopherol,Benzyl Alcohol,Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid,Citrus Paradisi (grapefruit)Peel Oil, Cymbopogon Flexuosus(lemongrass)Herb Oil, Citral*, Linalool*,Geraniol*,Citronellol*, Limonene*

*Esineb loomulikult eeterlikes õlides