Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Revitalefekt - Traditsiooniline männivaigu salv 25g

Viide:47401358

Stimuleerib vereringet, toidab nahka ning soodustab haavade paranemist. 

10,95 € KM-ga


Rohkem infot

Traditsiooniline männivaigu salv

Revitalefekt

Sarnase koostisega salvi on kasutatud iidsest ajast kui kindlat vahendit nii mädapaisete, põletushaavade kui ka välispidiste ja sisemiste põletike raviks. Antud koostisega segul on tugev antibakteriaalne, põletikuvastane ja haavu parandav toime. Põletiku kiire ravimise kõrval vaigistab salv ka valu. A-vitamiini ja teiste looduslike ainete sisalduse tõttu on salvil nahakoele toitev ja taastav mõju. See omakorda soodustab haavade kiiremat kinni kasvamist ning armistumist. 

Salviga ravitakse edukalt imetava ema rinnapõletikku, liigesepõletikku, roospõletikku, igemepõletikku, sisekõrvapõletikku, põskkoopapõletikku, angiini ja bronhiiti. Nahka taastava, antibakteriaalse ja kiire põletikuvastase toime poolest sobib antud salvi kasutada venituste, kannalõhede, nahapaksendite, küüneseene, põletuste, kriimustuste, mädapaisete, herpese, putukahammustuste ja kriimistuste korral ning raskesti paranevate haavade raviks. 

Salvi on mugav kasutada ning see pole organismile kahjulik. Oma kiire toime poolest sobib antud salv väga hästi sportlastele, matkajatele ja sõjaväelastele. 

100% looduslik toode.

Valmistatud Saaremaal käsitsi.  

Koostis: värske männivaigu kampol, hanerasv, mesilasvaha, päevalilleõli.