Chit Chat - Kehalõhnastaja Kirss, 120ml

Tootekood : 5021769816485

Kirsi lõhnaline värskendav kehalõhnastaja noortele neidudele. Toode on 100% vegan.

Kirsi aroom pakub energilist ja nooruslikku tundepilti, mis sobib ideaalselt noorte aktiivse elustiiliga.

4,80 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Lõhnastab
Olek: Vedelik
Olek: Sprei
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Millisele keha piirkonnale?: Nahk

Rohkem infot -

Chit Chat - Kehalõhnastaja Kirss, 120ml  

Kirsi lõhnaga kehalõhnastaja noortele on suurepärane võimalus end värskendada ja lõhnastada igapäevaselt. See kehalõhnastaja sprei on loodud spetsiaalselt noortele, kellele meeldib lõhna kaudu oma isikupära väljendada. Kirsi aroom pakub energilist ja nooruslikku tundepilti, mis sobib ideaalselt noorte aktiivse elustiiliga.

Selle kehalõhnastaja spreiga on võimalik luua unikaalne ja meeldejääv lõhnaelamus. Kirsi aroom on magus ja puuviljane, mis annab kehale värskendava ja energilise tunde. Sprei on kerge ja õrn, imendub kiiresti ning ei jäta nahale rasvast või kleepuvat tunnet. See on ideaalne võimalus lõhnaelamuse saamiseks igal ajal ja igas kohas.

Oluline on mainida, et see kehalõhnastaja on 100% vegan. See tähendab, et selles ei ole kasutatud ühtegi loomset päritolu koostisainet ega tehtud loomkatseid. Veganluse järgimine on oluline noorte jaoks, kes soovivad valida tooteid, mis austavad loomade õigusi ja keskkonda. Kirsi lõhnaga kehalõhnastaja on loodud vastutustundlikult ning sobib ideaalselt vegan elustiili järgijatele.

Kasutades seda kehalõhnastajat, saavad noored nautida kogu päeva jooksul värskeid ja meeldivaid lõhnahetki. Sprei on pakendatud mugavasse pihustuspudelisse, mis võimaldab seda hõlpsasti kaasa võtta kooli, trenni või sõpradega kohtumistele. Kirsi lõhna intensiivsus on mõõdukas, mis tagab selle, et see ei ole liiga domineeriv ega pealetükkiv teiste inimeste jaoks.

Chit Chat - Kehalõhnastaja Kirss kasutamine

Kasutamine: Enne nahale kandmist veenduge, et nahk on puhas ja kuiv. Pihustage kehalõhnastajat umbes 15-20 cm kauguselt nahale ja laske sellel kuivada.

Soovitused kehalõhnastaja kasutamiseks

Kehalõhnastaja on populaarne toode, mida kasutatakse meeldiva lõhna lisamiseks oma kehale. Selleks, et saada parimaid tulemusi ja tagada meeldiv lõhnakogemus, on oluline järgida mõningaid soovitusi kehalõhnastaja sprei kasutamiseks.

1). Enne kehalõhnastaja spreid kasutades tuleks kindlasti puhastada ja kuivatada nahk. See aitab tagada, et lõhn püsiks kauem ja ei seguneks teiste lõhnadega. Soovitav on kasutada dušigeeli või seepi, mis sobib hästi teie nahatüübile.

2) Kui olete oma naha korralikult ette valmistanud, võite alustada kehalõhnastaja spreiga. Enne selle kasutamist raputage pudelit korralikult, et lõhnaained seguneksid ühtlaselt. Seejärel hoidke pudelit umbes 15-20 cm kaugusel kehast ja pihustage õrnalt üle naha. Vältige liiga suure koguse spreiga pihustamist, kuna see võib muuta lõhna liiga intensiivseks.

3) Ärge kasutage kehalõhnastaja spreid otse riietel. Mõned koostisosad võivad jätta plekke või kahjustada kangast. Selle asemel pihustage lõhna otse nahale ja laske sellel enne riietumist kuivada.

4) Olge mõõdukas kehalõhnastaja spreid kasutades. Liiga palju lõhna võib olla ebameeldiv nii teile endale kui ka teistele inimestele ümber teie. Kui tunnete, et olete liiga palju spreid kasutanud või kui lõhn muutub liiga intensiivseks, võite proovida seda veega lahjendada või kasutada vähem spreid.

Tooted samas kategoorias