Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Bellessere palsam juustele ja ihule 150 ml

Viide:8020936079675

Actyva Bellessere palsam on sametine hooldus juustele ja ihule, mis sobib igapäevaseks kasutamiseks.

150 ml

22,35 € KM-ga


Rohkem infot

Bellessere palsam juustele ja ihule

Bellessere Balm

Sametine palsam juustele ja ihule igapäevaseks kasutamiseks. Palsam sisaldab naturaalset argaaniaõli ja linaseemneõli, mis muudavad juuksed säravaks, pehmeks ja kergesti kammitavaks. Nahk jääb siidine ja sametpehme.


Kasutamine: kanna palsam niisketele juustele ja ihule. Lase mõjuda 3-5 minutit, seejärel loputa korralikult.

Actyva by Kemon

Itaalia hinnatud ja professionaalne juuksehooldustoodete kaubamärk Kemon pakub kvaliteetset hooldust sinu juustele. Maailmas tuntakse Kemonit äärmiselt loodussõbraliku ning juukse- ja inimsõbraliku brändina. Seda tõestavad ka erinevad sertifikaadid.
Tänu Kemoni kaasaegsele laborile töötatakse välja ning toodetakse jätkuvalt üha uusi kvaliteetseid tooteid. Actyva pakub kindlat kvaliteeti tehes kummarduse looduse ja inimese vahelisele koostööle. Paljud pakendid ja toodete komponendid on biolagunevad. Elektrienergia saamiseks kasutatakse päikeseenergiat ja hüdroelektrijaama. Sellega hoitakse ära keskkonna saastamist ning kasvuhooneefekti suurenemist. Actyva on sõbralik nii sinu juuste kui ka looduse vastu!

BELLESSERE SARI -  toitev hooldus kuivadele juustele

Õlid on alati olnud tähtis osa ilumaailmas alates selle päris algusaegadest. Kaugest idast kuni Vahemereni on seda kasutatud nahal ja juustel kui väärtuslikku koostisosa ilurituaalidel antioksüdantsete, pehmendava ja kaitsvate omaduste tõttu. Actyva lõi Bellessere õlidel baseeruva liini erinevate multifunktsionaalsete toodetega, mille sisalduses on nii argaaniaõli kui ka linaseemneõli. Selle sarja puhtad tooted sobivad kasutamiseks kogu perele. Nahk jääb õrnalt kaitstud ja sametine ning juuksed terved, pehmed ja säravad.

Koostis: Aqua (Water/EAU), Myristyl Alcohol, Glycerin, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Prunus Amygdalius Dulcis oil, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Amodimethicone, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Wheat Protein, Amodimethicone, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Wheat Protein, Dimethicone, Sodium PCA, Hydrolyzed Soy Protein, Argania Spinosa Kernel Oil, Trideceth-12, Disodium EDTA, DMDM Hydantion, Simethicone, Citric Acid, Tilia Tomentosa Bud Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linum Usitatissimum Extract, Parfym (Fragrance), Linalool, Coumarin, CI 19140 (FD%C Yellow NO.5).

Maht: 150 ml