Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Salt of the Earth lõhnatu deodorant sprei 100ml

Viide:50160167

Salt of the Earth lõhnatu deodorant sprei on lugematuid auhindu võitnud deodorant sprei, mis sisaldab üle 15 erineva botaanilise ekstrakti ja õli.

100% loodusliku koostisega lõhnavaba deodorant ei ummista poore, pärsib ebameeldivat higilõhna ning ei jäta riietele valgeid jälgi.

Cosmos Natural sertifikaadiga. 100% taimsetest komponentidest plastik.

5,54 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Salt of the Earth lõhnatu deodorant sprei

Salt of the Earth deodorandid on tehtud looduslikest ekstraktidest, õlidest ning sooladest


Salt of the Earth looduslikud deodorandid koosnevad mineraalsooladest ning orgaanilisest aloe verast. Deodorandi imeline aroom on saadud taimsetest ekstraktidest ning õlidest. Looduslik mineraalsool moodustab nahale nähtamatu kihi ning ennetab ebameeldivat lõhna tekitavate bakterite kasvu.

Omadused

  • Lõhnatu deodorant– värske, looduslik ning lõhnavaba.
  • Kauakestev kaitse – koostisosad jäävad nähtamatult naha pinnale ning tagavad kauakestva kaitse.
  • Ei jäta riietele valgeid jälgi – ei sisalda koostisosi, mis võivad jätta riietele valgel jäljed.
  • Orgaanilise aloe veraga – suurepärane koostisosa, mis aitab nahka rahustada ja niisutada.
  • 100% looduslikud koostisosad – kõik deodorandi koostisosad on looduslikud ning efektiivsed.
  • Sobib ka lastele alates 8. eluaastast
  • Ei sisalda: Aluminium Chlorohydrate, Alcohol, CFC’s, Propellents, Parabens, Triclosan.

Kasutamine

Kanna kuivale ja puhtale nahale.

Koostisosad

Aqua, Potassium Alum, Propanediol, Triethyl Citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Galactoarabinan, Sodium Bicarbonate, Sclerotium Gum, Sodium Anisate. *Organic

Deodorant Salt of the Earth: Lugu, Eripära ja Kasutegurid

Deodorant on üks olulisemaid igapäevaseid hügieenitooteid, mis aitab kontrollida keha lõhna ja tagada värskuse tunde terve päeva vältel. Üheks populaarseimaks ja usaldusväärseks kaubamärgiks selles valdkonnas on Salt of the Earth. Salt of the Earth on alates 1993. aastast pakkunud looduslikke deodorante, mis on tuntud oma efektiivsuse, looduslike koostisosade ja keskkonnasõbralikkuse poolest. Järgnevalt uurime lähemalt Salt of the Earth deodorantide lugu, nende eripära ja kasutegureid.

Salt of the Earth Lugu

Salt of the Earth'i lugu algas 1993. aastal, kui looduslikud deodorandid ei olnud veel moes. Alguses müüdi vaid ühte toodet - "Crystal Spring Natural Body Deodorant". Tänapäeval on see toode tuntud kui "Salt of the Earth Classic" ja see on jätkuvalt üks nende populaarsemaid tooteid. Salt of the Earth on perefirma, mis sai alguse 2005. aastal, kui pere võttis ettevõtte üle ja hakkas seda juhtima oma kodust. Alates sellest ajast on Salt of the Earth tutvustanud mitmeid uusi looduslikke deodorante ning nende tooteid müüakse nüüd üle terve Ühendkuningriigi, Euroopa ja ülejäänud maailma.

Salt of the Earth Tooted

Salt of the Earth tooted on disainitud ja valmistatud Ühendkuningriigis. Esialgu valmistati deodorante koduköögis, kuid nüüd on neil spetsiaalselt disainitud tehas, mis asub Chandlers Fordis, Hampshire'is. Seal valmistatakse 85% nende toodetest, sealhulgas pihustid, roll-onid, pulgad, palsamid ja vahutavad kätepesuvahendid. Nende kristalldeodorandid aga ei ole valmistatud Ühendkuningriigis. Salt of the Earth tooted on keskkonnasõbralikud, sest nende tehas töötab 100% taastuvenergial ning nad on suutnud müügi kaudu säästa juba üle 500 000 plastpudeli.

Looduslikud Koostisosad

Salt of the Earth looduslikud deodorandid on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest. Nende koostisesse kuuluvad orgaaniline aaloe vera, looduslikud taimsetest ekstraktidest ja eeterlikest õlidest, samuti kaalium, magneesium ja naatriumvesinikkarbonaat. Need looduslikud aktiivsed koostisosad imavad niiskust, rahustavad nahka ja jätmata jälgi, tagavad värske ja meeldiva lõhna. Salt of the Earth toodete valikus on lai valik lõhnu ja formaate, nii et igal inimesel on võimalus leida endale sobiv toode.

Eripärased Kasutegurid

Salt of the Earth deodorandid pakuvad mitmeid eripäraseid kasutegureid, mis eristavad neid teistest turul olevatest toodetest. Esiteks on nad valmistatud looduslikest koostisosadest, mis ei sisalda sünteetilisi kemikaale. See tähendab, et nad ei ummista nahapoore ega takista keha loomulikku higistamist. Salt of the Earth deodorandid on ka julmusevabad ja sobivad veganitele, kuna neid ei ole testitud loomadel ning nad ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Lisaks on Salt of the Earth deodorandid ka alumiiniumivabad, mis tähendab, et nad ei sisalda alumiiniumklorohüdraati ega alumiiniumkloriidi.

Salt of the Earth Populaarsed Tooted

Salt of the Earth tootevalikus on mitmeid populaarseid tooteid, mis on leidnud laialdast tunnustust ja populaarsust. Salt of the Earth Vetiver & Citrus (Pure Armour), Amber & Sandalwood ning Unscented tooted on eriti populaarsed meeste seas. Salt of the Earth tooted on saadaval erinevates formaatides, sealhulgas pihustid, roll-onid, pulgad, palsamid ja kristalldeodorandid. Neil on lai valik kauneid lõhnu ning lisaks on paljud nende tooted saadaval plastikuvabades pakendites.

Salt of the Earth Keskkonnasõbralikkus

Salt of the Earth pöörab suurt tähelepanu keskkonnasõbralikkusele. Nende deodorantidega on võimalik säästa kuni 60% vähem plastikut, kuna paljud nende tooted on täitepudelitega taaskasutatavad. See on lihtne ja efektiivne viis vähendada oma ökoloogilist jalajälge, samal ajal nautides looduslike deodorantide eeliseid. Salt of the Earth tooted on ka veganühingute poolt heaks kiidetud ja Leaping Bunny poolt sertifitseeritud, mis tagab, et need on mitte ainult nahasõbralikud, vaid ka julmusevabad.

Salt of the Earth Kestvus

Salt of the Earth deodorandid pakuvad pikaajalist kaitset. Nende tooted on välja töötatud spetsiaalselt selleks, et tagada kogu päeva kestev värskus ja kaitse lõhna vastu. Salt of the Earth deodorandid on tõestatud efektiivsusega ning need ei jäta ebameeldivaid valgeid plekke riietele. Nende deodorantide kasutamine on ohutu ja mugav ning need sobivad suurepäraselt kogu perele, sealhulgas meestele, naistele ja lastele alates 6. eluaastast.

Kokkuvõte

Salt of the Earth on üks juhtivaid kaubamärke looduslike deodorantide valdkonnas. Nende tooted on tuntud oma efektiivsuse, looduslike koostisosade, keskkonnasõbralikkuse ja julmusevabaduse poolest. Salt of the Earth deodorandid pakuvad pikaajalist kaitset, jätmata jälgi riietele ning tagades värske ja meeldiva lõhna terveks päevaks. Nende tootevalikus on mitmeid populaarseid lõhnu ja formaate ning nad pakuvad ka täitepudelitega taaskasutamise võimalust, mis aitab vähendada plastiku kasutamist. Valides Salt of the Earth deodorandid, saate nautida looduslikke ja tõhusaid hügieenitooteid, mis on hea nii teie nahale kui ka keskkonnale.