Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Happy Earth - 100% looduslik lavendli ja Ylangi lõhnaga deodorant täitepakend, 300ml

Viide:8719324667333

Vähendage plastijäätmete teket, täites oma HAPPY EARTH 100 ml deodorandipudelit 3 korda ja kasutage 66% vähem plastikut. Happy Earth Deodorant on 100% looduslik, 100% efektiivne ja sisaldab 0% kemikaale.

20,32 € KM-ga


Rohkem infot

Happy Earth - 100% looduslik lavendli ja Ylangi lõhnaga deodorant täitepakend, 300ml

Vähendage plastijäätmete teket, täites oma HAPPY EARTH 100 ml deodorandipudelit 3 korda ja kasutage 66% vähem plastikut. Happy Earth Deodorant on 100% looduslik, 100% efektiivne ja sisaldab 0% kemikaale. 100% tõhus kaitse kehalõhna eest. 100% looduslikud koostisosad – NATRUE sertifikaat. 100% taaskasutatud plastpudel. Meeldiv lõhn. Vegan – Vegan Seltsi sertifikaat. Ei jäta riietele valgeid ega kollaseid plekke.

Ei sisalda alumiiniumklorohüdraati, alkoholi, parabeene, propellente, triklosaani ja mineraalõlisid.

Ei ole testitud loomade peal.

Happy Earth Deodorant on 100% looduslik deodorant, mis on valmistatud looduslikest mineraalsooladest. Deodorant jätab nahale mikroskoopilise kihi mineraalsooladest, mis tapavad baktereid ilma poore blokeerimata või ahendamata. See hoiab teid terve päeva värskena. Toodetud Hollandis.

Loe lähemalt, mille jaoks Lavendlit kasutatakse ja miks lavendel hea on.

Happy Earth - 100% looduslik lavendli ja Ylangi lõhnaga deodorant koostisosad

Koostis: Aqua, Betaine, Potassium Alum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Lactate, Triethyl Citrate, Propanediol, Polyglyceryl-10 Laurate*, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Xanthan Gum, Parfum*, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil*, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil*, Magnesium Chloride, Sodium Bicarbonate, Linalool*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid. *From natural botanical extracts and essential oils.