Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Salt of the Earth - Meloni-ja kurgilõhnaline pulkdeodorant 84g

Viide:5025452001103

Salt of the Earth meloni-ja kurgilõhnaline pulkdeodorant pakub kauakestvat ning tõhusat looduslikku kaitset higilõhna tekitavate bakterite vastu. Salt of the Earth pulkdeodorant on 100% looduslik, vegan ning julmusevaba.

Pulkdeodorandi pakendit on võimalik taastäita ning seeläbi vähendada igapäevast plastiku hulka.

12,05 € KM-ga


Rohkem infot

Salt of the Earth - Meloni-ja kurgilõhnaline pulkdeodorant 84g

Salt of the Earth meloni-ja kurgilõhnaline pulkdeodorant pakub kauakestvat ning tõhusat looduslikku kaitset higilõhna tekitavate bakterite vastu. Salt of the Earth pulkdeodorant on 100% looduslik, vegan ning julmusevaba.

Pulkdeodorandi pakend on valmistatud taaskasutatud plastikust ning on taastäidetav. Taaskasutatud plastmassist pakendite tootmine kasutab ligikaudu 70% vähem ressursse ja energiat, kui uue plastist pakendi tootmine.

Pulkdeodorant sisaldab nahka niisutavat sheavõid ja kookosõli.

Koostisosad

Tapioca Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Sodium Bicarbonate, Stearyl Alcohol, Hydrated Silica, Copernicia Cerifera Cera, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-2 Sesquioleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Parfum (Fragrance), Triethyl Citrate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, *Hydroxycitronellal, *Limonene, *Benzyl Alcohol. *From Natural botanical Extracts and essential oils.

Deodorant: Kõik, mida pead teadma

Deodorant on oluline osa igapäevasest hügieenist, aidates meil end värskena tunda ning ebameeldivat lõhna eemaldada. Üks populaarne ja usaldusväärne deodorantide bränd on Salt of the Earth. Mis teeb selle brändi eriliseks ja miks peaksid kaaluma nende toodete kasutamist? Järgnevalt avame Salt of the Earth'i lugu, toodete erinevused võrreldes teiste deodorantidega ning põhjused, miks peaksid valima just nende tooted.

Salt of the Earth'i lugu

Salt of the Earth on perekondlik ettevõte, mis sai alguse juba 1993. aastal. Tooted valmistati alguses koduseadmetes, kuid tänaseks on neil spetsiaalne tehases, kus toodetakse 85% nende toodetest. Salt of the Earth'i tooted on disainitud ja valmistatud Ühendkuningriigis ning nende tehases kasutatakse 100% taastuvatest allikatest pärit elektrit. Bränd on tuntud ka oma innovatsiooni poolest, pidevalt arendades ja täiustades oma tooteid, et need oleksid paremad nii tarbijatele kui ka keskkonnale.

Salt of the Earth toodete erinevused

Salt of the Earth deodorandid erinevad teistest turul olevatest toodetest mitmel viisil. Esiteks on nad valmistatud 100% looduslikest koostisosadest ning ei sisalda sünteetilisi kemikaale. See teeb neist ohutu valiku, mis ei ummista nahapoore ega takista loomulikku higistamist. Salt of the Earth tooted on ka julmusevabad ja sobivad veganitele. Neil ei ole aluminiumi (klorohüdraat) sisaldust, mis on teistele deodorantidele tavaline.

Salt of the Earth deodorandid sisaldavad 100% looduslikke koostisosi nagu orgaaniline aaloe vera, taimeekstraktid, eeterlikud õlid ja mineraalid nagu kaalium, magneesium ja naatriumvesinikkarbonaat. Need looduslikud aktiivained imavad niiskust, rahustavad nahka ja tagavad värske lõhna. Salt of the Earth toodete valikus on erinevaid lõhnasid ja vorme, mis võimaldavad leida igale kliendile sobiva toote.

Salt of the Earth'i kasutamine ja eelised

Salt of the Earth deodorandid on lihtsalt kasutatavad ning tagavad terve päeva vältel värske ja enesekindla tunde. Neil ei ole piiranguid vanusele, seega sobivad need nii meestele, naistele kui ka lastele alates 6. eluaastast. Salt of the Earth deodorandid ei jäta riietele valgeid plekke ning kestavad kaua.

Üks suur eelis Salt of the Earth toodete juures on nende keskkonnasõbralikkus. Nad on täielikult taaskasutatavad ning võimaldavad vähendada plastikujäätmete hulka. Lisaks on Salt of the Earth tooted sertifitseeritud veganite poolt ning neid ei ole testitud loomadel.

Kaua säilivad Salt of the Earth tooted?

Salt of the Earth tooted säilivad pikka aega ning neil on hea säilivusaeg. Soovitame tooteid kasutada 12 kuu jooksul avamisest. See tagab, et tooted säilitavad oma kvaliteedi ja tõhususe.

Salt of the Earth pulkdeodorant: Mis teeb selle eriliseks?

Salt of the Earth pulkdeodorant on üks populaarsemaid tooteid nende valikus. Pulkdeodorant pakub mugavat ja lihtsat kasutuskogemust ning tagab tõhusa kaitse terveks päevaks. See on ideaalne valik neile, kes eelistavad traditsioonilist deodorandi vormi.

Kuidas valida õige Salt of the Earth deodorant?

Salt of the Earth tootevalik on mitmekülgne ning pakub erinevaid lõhnasid ja vorme. Enne otsuse tegemist soovitame lugeda toodete arvustusi, tutvuda toote kirjeldustega ning proovida erinevaid lõhnu. Igaüks võib leida endale meelepärase Salt of the Earth deodorandi.

Järeldus

Deodorant on oluline osa igapäevasest hügieenist ning Salt of the Earth tooted pakuvad looduslikku ja tõhusat lahendust. Nende deodorandid on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest, ei sisalda sünteetilisi kemikaale ega aluminiumi. Salt of the Earth tooted on keskkonnasõbralikud, julmusevabad ning sobivad veganitele. Nende lai valik lõhnasid ja vorme võimaldab leida igaühele sobiva deodorandi. Vali Salt of the Earth ja naudi värskena püsimist terve päeva vältel!