Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sapone di un Tempo - Deodorant "Mere tuul", 100ml

Viide:SAP2022

Gaasivabasse keskkonda pakendatud looduslikul kristallsoolal põhinev deodorant ei blokeeri higinäärmeid ega takista naha loomulikku hingamist. Võid tunda end vabalt kogu päeva vältel, kuna deodorandi tõhus valem eemaldab halba higilõhna tekitavad bakterid. Sisaldab glütseriini, mis toidab ja niisutab nahka. Ei jäta riietele valgeid plekke.

Ei sisalda alumiiniumkloriidi, sünteetilisi vahuaineid, parabeene, alkoholi ega värvaineid. Testitud raskemetallide (nikkel) suhtes

8,05 € KM-ga


Rohkem infot

Sapone di un Tempo - Deodorant "Mere tuul", 100ml

Gaasivabasse keskkonda pakendatud looduslikul kristallsoolal põhinev deodorant ei blokeeri higinäärmeid ega takista naha loomulikku hingamist. Võid tunda end vabalt kogu päeva vältel, kuna deodorandi tõhus valem eemaldab halba higilõhna tekitavad bakterid. Sisaldab glütseriini, mis toidab ja niisutab nahka. 

Deodorant on oluline kehahooldusvahend, mis aitab hoida kehalõhna eemal. Üks levinud probleem deodorandi kasutamisel on selle poolt sageli riietele jäetud valged plekid. Tänu tehnoloogia ja toote koostise arengule pakuvad paljud deodorantide kaubamärgid nüüd siiski plekivabasid alternatiive, mis ei jäta riietele jääke, nii ka "Mere tuul" deodorant.

Plekke mittejätvad uuenduslikud deodorandid on loodud spetsiaalse koostisega, mis takistavad valgete plekkide tekkimist. Need ei sisalda tavaliselt selliseid koostisosi nagu alumiiniumsoolad, mis teadaolevalt põhjustavad kangastel värvimuutusi. Selle asemel sisaldavad nad koostisosi, mis imenduvad kergesti naha sisse ja ei jäta mingeid jääke.

Valgete plekkide puudumine riietel on märkimisväärne eelis inimestele, kes sõltuvad deodorantidest, et püsida kogu päeva jooksul värskena. See võimaldab neil kanda mis tahes tüüpi riideid, ilma et nad peaksid muretsema ebameeldivate plekkide pärast või riietuse vahetamise pärast. Olenemata sellest, kas tegemist on ärikohtumise või seltskondliku koosviibimisega, annavad need plekivabad deodorandid enesekindlust igapäevaste tegevuste tegemiseks, ilma et peaks muretsema nähtavate jääkide pärast.

Selle deodorandi valmistamisel on võetud kohustus pakkuda klientidele ohutut ja tõhusat toodet. Mõistame muret seoses teatud koostisainetega, mida tavaliselt deodorantides leidub, mistõttu meie koostis ei sisalda alumiiniumkloriidi, sünteetilisi vahuaineid, parabeene, alkoholi ega värvaineid. Neid koostisosi on seostatud erinevate terviseprobleemidega ning seetõttu pakume looduslikku alternatiivi, mis ei tee kompromisse tõhususe osas.

Üks peamisi koostisosi, mille me oleme teadlikult oma deodorandist välja jätnud, on alumiiniumkloriid. Seda koostisainet kasutatakse tavaliselt, et blokeerida higinäärmeid ja vähendada higistamist. Siiski on tõstatatud muret võimalike terviseriskide pärast, mis on seotud pikaajalise kokkupuutega alumiiniumiühenditega. Kuna alumiiniumkloriid on meie koostisest välja jäetud, tagame, et meie deodorant on igapäevaseks kasutamiseks ohutum variant.

Lisaks alumiiniumkloriidile oleme otsustanud vältida oma deodorandis ka sünteetilisi vahuaineid, parabeene, alkoholi ja värvaineid. Sünteetilisi vahuaineid kasutatakse kosmeetikatoodetes sageli paksendajate või emulgaatoritena, kuid need võivad olla nahale ärritavad. Parabeenid seevastu on säilitusained, mida on seostatud hormoonide häiretega. Alkohol võib põhjustada kuivust ja ärritust, samas kui värvained võivad mõnel inimesel põhjustada allergilisi reaktsioone.

Et tagada deodorandi ohutus, oleme seda rangelt testinud raskemetallide, näiteks nikli suhtes. Raskmetallid võivad esineda kosmeetikatoodetes ja kujutada endast ohtu tervisele, kui need imenduvad naha kaudu. Testides meie deodoranti raskemetallide suhtes, anname oma klientidele kindlustunde, et nad kasutavad toodet, mis vastab rangetele kvaliteedistandarditele.

"Mere tuul" deodorant on hoolikalt valmistatud ilma alumiiniumkloriidi, sünteetiliste vahuainete, parabeenide, alkoholi ja värvaineteta. Samuti on seda testitud raskemetallide suhtes, et tagada selle ohutus ja tõhusus. Me usume, et pakume looduslikku ja tõhusat alternatiivi, mis ei tee kompromisse kvaliteedis ega tulemuslikkuses.

Sapone di un Tempo - Deodorant "Mere tuul" koostisosad

Koostisosad: Aqua, Glycerin, Potassium Alum, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Valmistatud Itaalias