Frantsila - Ürdimassaažiõli

Tootekood : 100ml 6416384080141

Frantsila ürdimassaažiõli kogu keha üldiseks massaažiks. See on kerge massaažiõli, mis hooldab ka massööri käsi.Sobib hästi ka tundlikule nahale. Lõhnatu.

11,00 € (Tax incl.)
  • 100ml
  • 500ml
Toodet pole laos

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: mineraalõlisid
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: GMO-d
Omadused: Niisutav
Omadused: Toitev
Sisaldab: Päevalilleõli
Sisaldab: Viinamarjaseemne ekstrakt/ õli
Sisaldab: Oliiviõli/ekstrakt
Kellele?: Seeniorid
Kellele?: Täiskasvanud
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Toote puhtus: Mahe toode

Rohkem infot -

Ürdimassaažiõli

Frantsila Ihu- ja massaažiõlid

Frantsila ürdimassaažiõli on suurepärane valik kogu keha üldiseks massaažiks. Sellel on kerge tekstuur, mis võimaldab sellel hästi libiseda ja imenduda nahka. Ühtlasi on see õli ka massööri kätele väga hea hooldus, kuna see niisutab ja pehmendab nahka. Frantsila ürdimassaažiõli sobib suurepäraselt ka tundlikule nahale, kuna see ei sisalda lõhnaaineid ega muid potentsiaalselt ärritavaid koostisosi. See tagab, et massaažiõli ei põhjusta allergilisi reaktsioone ega ärritusi.

Frantsila ürdimassaažiõli on saadaval nii 100 ml kui ka 500 ml suuruses pudelites, mis võimaldab valida just endale sobiva koguse. 100 ml pudel on ideaalne kaasas kandmiseks või reisile kaasa võtmiseks, samal ajal kui 500 ml pudel sobib suuremateks massaažiseanssideks või professionaalseks kasutamiseks massaažisalongides.

Selle massaažiõli koostisosad on hoolikalt valitud, et tagada maksimaalne kasu nii masseeritavale kui ka massöörile. Frantsila ürdimassaažiõlis kasutatakse looduslikke ürte ja taimeekstrakte, mis omavad rahustavaid ja tasakaalustavaid omadusi. See aitab lõdvestada keha ja vaimu ning leevendada stressi ja pinget.

Frantsila - Ürdimassaažiõli koostisosad

Koostisosad: Vitis vinifera (viinamarjaseemneõli), Helianthus annuus (päevalille õli)*, Plantago ssp. (suur- ja süstlehine teeleht)*, Trifolium prantense (punane ristik)*, Prunellavulgaris (niithumal)*, Achillea millefolium (raudrohi)*, Calendula officinalis(saialill)*, Stellaria meedia (vesihein)*, Hypericum perforatum (naistepuna)*, Polygonum aviculare (linnurohi)*, Arctium lappa (takjas)*, Verbascum thapsus (üheksavägine)*, Tocopherol (tokoferool ehk looduslik E-vitamiin).

Tooted samas kategoorias