Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sapone di un Tempo - Näo- ja kehakoorija mandliõliga, 200ml

Viide:SAP2831

Orgaaniline ja loodussõbralik näo- ja kehakoorija, mis ühtaegu koorib ja niisutab nahka. Loodusliku päritoluga emulgaatorid ja toimeained ning mandli- ja sarapuupähklipulbrid koorivad nahka delikaatselt; aaloemahl niisutab ja kaitseb tänu oma polüsahhariidide sisaldusele; magusa mandli õli rahustab, sheavõi toidab ja niisutab; õrn virsikulõhn jääb meeldivalt nahale. Vegan.

16,20 € KM-ga


Rohkem infot

Sapone di un Tempo - Näo- ja kehakoorija mandliõliga, 200ml

Orgaaniline ja loodussõbralik näo- ja kehakoorija, mis ühtaegu koorib ja niisutab nahka. Loodusliku päritoluga emulgaatorid ja toimeained ning mandli- ja sarapuupähklipulbrid koorivad nahka delikaatselt; aaloemahl niisutab ja kaitseb tänu oma polüsahhariidide sisaldusele; magusa mandli õli rahustab, sheavõi toidab ja niisutab; õrn virsikulõhn jääb meeldivalt nahale. Vegan.

Kasutamine: kanna toode kehale ja masseeri, et tekiks kooriv efekt. Loputa hoolikalt. 

Valmistatud Itaalias.

Sapone di un Tempo - Näo- ja kehakoorija mandliõliga koostisosad

Koostisosad: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglycerides, Methyl Glucose Sesquistearate, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder, Corylus Avellana Shell Powder, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Gluconate, Citric Acid, Parfum**.

* mahepõllumajandusest

** hüpoallergeenne aroom

Miks kasutada kehakoorijat?

Kõigile meeldib pehme ja sile nahk, kuid sageli võib tunduda, et nahk on muutunud kuivaks, karedaks ja tuhmiks. Õnneks on kehakoorija suurepärane abivahend, mis aitab nahale anda värskema ja pehmema välimuse.

Kehakoorija tähtsus naha uuenemisprotsessis

Naha loomulik uuenemisprotsess toimub järk-järgult, kui naha pinnakihi rakud surevad ning sügavamates kihtides tekivad nende asemele uued rakud. Kahjuks võib vananemine ja erinevad välistegurid, nagu kuiv õhk, halb ilm, saasteained ja UV-kiirgus, aeglustada rakkude uuenemisprotsessi. Seetõttu on juba aastasadu kasutatud mitmesuguseid koorivaid protseduure, et ergutada naha uuenemist.

Kehakoorimine eemaldab nahalt surnud naharakud, mustuse ja rasu ning parandab naha mikrovereringet. See aitab kaasa naha rakkude uuenemisele ning muudab naha pehmemaks, siledamaks ja ühtlasemaks.

Siiski on oluline meeles pidada, et koorimisega ei tohi üle pingutada, kuna see võib muuta naha liiga kuivaks ja karedaks. Üldiselt soovitatakse koorimist teha üks või kaks korda nädalas. Pärast koorimist on eriti oluline kasutada niisutavaid või toitvaid kreeme, et nahka niisutada ja hooldada.

Kuidas valida õige kehakoorija vastavalt nahatüübile?

Kehakoorijaid on erinevaid, mis sobivad erinevatele nahatüüpidele. Siin on mõned näpunäited, kuidas valida õige kehakoorija vastavalt oma nahatüübile:

  • Kuiv nahk: Kui sul on kuiv nahk, eelista õrnemaid kehakoorijaid, mis sisaldavad niisutavaid koostisosi nagu oliiviõli, kookosõli või mandliõli. Väldi kehakoorijaid, mis sisaldavad tugevaid või happelisi koostisosi, mis võivad nahka ärritada.
  • Rasune nahk: Kui sul on rasune nahk või kalduvus aknele, vali kehakoorijad, mis sisaldavad salitsüülhapet või teepuuõli. Need koostisosad aitavad eemaldada liigset rasu ja vähendada aknet.
  • Tundlik nahk: Kui sul on tundlik nahk, vali õrnemad kehakoorijad, mis ei sisalda tugevaid lõhna- ega värvaineid. Otsi kehakoorijaid, mis on märgistatud "sobib tundlikule nahale" või "hüpoallergeenne".

Kehakoorija kasutamine ja parimad praktikad

Kehakoorija kasutamine on üsna lihtne ja see ei võta palju aega. Siin on mõned parimad praktikad ja juhised kehakoorija kasutamiseks:

  1. Valmistu ette: Enne kehakoorija kasutamist pese nahka sooja veega, et avada poorid ja valmistada nahk ette koorimiseks.
  2. Kanna kehakoorija nahale: Võta väike kogus kehakoorijat sõrmedele ja kanna see ringjate liigutustega nahale. Ära kasuta liiga tugevat survet, et vältida nahale liigset ärritust.
  3. Loputa hoolikalt: Pärast kehakoorija kasutamist loputa nahk hoolikalt puhta veega, et eemaldada kõik koorijas olevad graanulid ja jäägid.
  4. Niisuta nahka: Pärast kehakoorimist kasuta rikkalikult niisutavat või toitvat kreemi, et taastada naha niiskustase ja hoida nahk pehme ja sile.
  5. Jätkusuutlikud harjumused: Koori nahka regulaarselt üks või kaks korda nädalas, et säilitada selle tervislik ja nooruslik välimus. Lisaks sellele jälgi, kuidas sinu nahk reageerib kehakoorijale ning kohanda kasutamissagedust vastavalt oma individuaalsetele vajadustele.

Kokkuvõttes on kehakoorija oluline vahend naha hooldamisel ja uuenemise ergutamisel. Õige kehakoorija valimine vastavalt oma nahatüübile ning õige kasutamine aitavad saavutada pehme, sileda ja tervisliku naha. Oluline on järgida parimaid praktikaid ning kuulata oma naha vajadusi.

Ära unusta, et kehakoorija kasutamine on vastunäidustatud teatud olukordades, näiteks päikesepõletuse, operatsioonijärgse naha, nahavalgendajate kasutamise, keemilise koorimise ja putukahammustuste korral. Kui sul on kahtlusi, konsulteeri alati oma nahahoolduse spetsialistiga.