Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

La Cure Beauté - Näokreem Prebiotic Hydrator 50ml

Viide:3556500099190

Enamik näopuhastusvahendeid eemaldab nahalt bakterid, kuid osa neist on terve naha jaoks hädavajalikud. See kreem toidab naha mikrobioomi ja tugevdab sel moel naha enda loomulikku kaitsevõimet. Tasakaalustav ja naha tundlikkust vähendav kreem sisaldab prebiootikume, puuvilla ja kombuchka ekstrakte. 

24,30 € KM-ga


Rohkem infot

La Cure Beauté - Näokreem Prebiotic Hydrator 50ml

Enamik näopuhastusvahendeid eemaldab nahalt bakterid, kuid osa neist on terve naha jaoks hädavajalikud. See kreem toidab naha mikrobioomi ja tugevdab sel moel naha enda loomulikku kaitsevõimet. Tasakaalustav ja naha tundlikkust vähendav kreem sisaldab prebiootikume, puuvilla ja kombuchka ekstrakte. Kombuchka kirgastab naha jumet ning puuvilla ekstrakt hoiab nahas niiskust. Prantsuse Püreneedest, Salies-de-Béarn`ist pärit termaalvees on 26 mineraali, mis annavad nahale terve jume. Koostisainetest 94 % on looduslikku päritolu - teaduse ja looduse efektiivne kombinatsioon Sinu ilu heaks. Kreem on dermatoloogiliselt testitud.

La Cure Beauté - Näokreem Prebiotic Hydrator kasutamine

Kasutamine: Kanna hommikuti ja õhtuti puhtale nahale ning masseeri õrnalt täieliku imendumiseni. Karbi sisekülgedel ilunipid.

La Cure Beauté - Näokreem Prebiotic Hydrator koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water) Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Barbadensis Leaf Juice) Ethylhexyl Cocoate Glycerin Aluminum Starch Octenylsuccinate Propylene Glycol Betaine C12-20 Acid PEG-8 Ester Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract Saccharomyces/Xylinum / Black Tea Ferment Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil Tocopherol Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Allantoin Lactitol Xylitol Carbomer Cetearyl Ethylhexanoate Cetyl Phosphate Decyl Oleate Caprylic/Capric Triglyceride Tromethamine Potassium Sorbate Sodium Benzoate 1,2-Hexanediol Caprylyl Glycol Hydroxyacetophenone Parfum (Fragrance).