Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Physicians Formula - Päikesepuuder Matte Monoi ButterBronzer 9g

Viide: 0

Veekindel päikesepuuder sisaldab rasvhappeid ja pro-vitamiine, mis pehmendavad, hooldavad ja niisutavad nahka, jättes naha siidpehmeks. Rikkalik päikesepuuder sulandub nahasse, pakkudes kohe kestvat niisutust. Peened pärliosakesed ja pehme fookuse pigmendid siluvad naha tekstuuri, muudavad naha säravamaks ja annavad sellele päevitunud jume. 
Parabeenivaba ja vegan.

20,28 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Physicians Formula - Päikesepuuder Matte Monoi ButterBronzer 9g

Veekindel päikesepuuder sisaldab rasvhappeid ja pro-vitamiine, mis pehmendavad, hooldavad ja niisutavad nahka, jättes naha siidpehmeks. Rikkalik päikesepuuder sulandub nahasse, pakkudes kohe kestvat niisutust. Peened pärliosakesed ja pehme fookuse pigmendid siluvad naha tekstuuri, muudavad naha säravamaks ja annavad selelle päevitunud jume.
Parabeenivaba ja vegan!

Physicians Formula - Päikesepuuder Matte Monoi ButterBronzer kasutamine

Kasutamine: Võib kasutada ilma meigita kui ka meigiga, et lisada säravat jume. Kanna pintsliga näole ja kaelale, rõhutamiseks ja kontuurimiseks eriti põsesarndadele.

Physicians Formula - Päikesepuuder Matte Monoi ButterBronzer koostisosad

Koostisosad: TALC, MICA, LAUROYL LYSINE, ZINC STEARATE, FRAGRANCE/PARFUM, TRIETHYLHEXANOIN, DIMETHICONE, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, ASTROCARYUM TUCUMA SEED BUTTER, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GARDENIA TAITENSIS FLOWER EXTRACT, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). [2007.1]