Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

IsaDora - Kontuurimispalett Face Sculptor 12g

Viide: 0

Bronzer, põsepuna ja särapuuder - puudrite komplekt kompaktses peegliga ümbrises. Vormib teie nägu, lisab põskedele sära ja toob esile teie näojooned. Rikkalikult pigmenteeritud kreemjas tekstuur - siidise ja sileda viimistlusega. Saadaval erinevates värvikombinatsioonides, erinevate näokujude ja nahatoonide jaoks.

29,95 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

IsaDora - Kontuurimispalett Face Sculptor 12g

Bronzer, põsepuna ja särapuuder - puudrite komplekt kompaktses peegliga ümbrises. Vormib teie nägu, lisab põskedele sära ja toob esile teie näojooned. Rikkalikult pigmenteeritud kreemjas tekstuur - siidise ja sileda viimistlusega. Saadaval erinevates värvikombinatsioonides, erinevate näokujude ja nahatoonide jaoks. Julmusevaba, kliiniliselt testitud, lõhnaainete vaba ja vegan.

IsaDora - Kontuurimispalett kasutamine

Kasutamine: Kasutades pintslit, kandke bronzer piki oma näo loomulikke varje. Pintselda särapuudrit oma näo kõrgpunktidele ja lõpeta, kandes põsepuna põskedele.

IsaDora - Kontuurimispalett koostisosad

Koostisosad: Talc, Mica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zea Mays Starch/Zea Mays (Corn) Starch, Zinc Stearate, Polybutene, Isododecane, Triethoxycaprylylsilane, Dehydroacetic Acid, Sorbic Acid, Tin Oxide, Aluminum Hydroxide, Synthetic Fluorphlogopite, Kaolin [+/-] CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77492, CI 77491, CI 77499/Iron Oxides, CI 15850/Red 7 Lake, CI 77007/Ultramarines