Teaology - Puhastusplaastrid 32tk

Tootekood : 8050148504177

Rohelise tee tõmmise, salitsüülhappe ja niatsiinamiidiga üliõhukesed ja nahal nähtamatud plaastrid nii öiseks kui päevaseks kasutamiseks. Tea Infusion Skincare® on patenteeritud tehnoloogia, mis kasutab tee antioksüdantseid koostisosi. See läbipaistev plaaster ühendab hüdrokolloidtehnoloogia rohelise tee puhastava toimega, et tulla hõlpsasti toime vistrikega ja soodustada naha uuenemist. Hüdrokolloid on materjal, mis loob nahal aktiivse kihi, mis imab endasse rasu ja mustuse ning muudab vistriku väiksemaks ja lamedamaks 6-8 tunniga.

13,95 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Puhastav
Omadused: Ühtlustab nahatooni
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Sisaldab: Roheline tee
Sisaldab: Salitsüülhape
Sisaldab: Niatsiinamiid
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Mille puhul sobib?: Akne ja vistrikud

Rohkem infot -

Teaology - Puhastusplaastrid 32tk

Tea Glow Blemish

Teaology puhastusplaastrid on suurepärane lahendus vistrikega võitlemiseks. Need plaastrid on valmistatud rohelise tee tõmmisest, salitsüülhappest ja niatsiinamiidist ning on üliõhukesed ja nahal nähtamatud, mistõttu neid saab kasutada nii öösel kui ka päeval. Tea Infusion Skincare® on patenteeritud tehnoloogia, mis kasutab tee antioksüdantseid koostisosi. See tähendab, et plaastrid mitte ainult ei aita võidelda vistrikega, vaid soodustavad ka naha uuenemist.

Mis muudab need puhastusplaastrid eriliseks, on nende hüdrokolloidtehnoloogia. Hüdrokolloid on materjal, mis loob nahale aktiivse kihi. See kiht imab endasse rasu ja mustuse ning muudab vistriku märgatavalt väiksemaks ja lamedamaks vaid 6-8 tunniga. Samuti tagab hüdrokolloidtehnoloogia, et plaastrid on nahal täiesti nähtamatud, mis tähendab, et neid saab kasutada ka päeva jooksul ilma, et peaks muretsema nende väljanägemise pärast.

Roheline tee on tuntud oma puhastavate omaduste poolest ning selle tõmmis aitab võidelda vistrikega. Rohelise tee antioksüdantne toime aitab vähendada põletikku ja punetust ning rahustab nahka. Salitsüülhape omakorda on tuntud oma kooriva toime poolest ning aitab avada ummistunud poorid ja ennetada uute vistrike teket. Niatsiinamiid aitab tasakaalustada naha rasueritust ning parandab naha tekstuuri.

Teaology puhastusplaastreid saab kasutada öösel enne magamaminekut või päeval meigi all. Need plaastrid kinnitatakse otse vistriku peale ja jäetakse sinna mitmeteks tundideks. Plaastrid toimivad aktiivselt nahal, imades endasse rasu ja mustuse ning aidates vistrikel kiiremini paraneda. Tulemuseks on siledam ja puhtam nahk.

See üliõhuke, mati pealispinnaga plaaster ühildub naha pinnaga ja vabastab järk-järgult aktiivseid koostisosi nagu poore puhastav salitsüülhape, rohelise tee tõmmis ja niatsiinamiid, mis parandavad naha välimust. Plaastri toime on nähtav, plaaster muutub valgeks imades endasse ebapuhtuseid.

Teaology - Puhastusplaastrid kasutamine

Kasutamine: Aseta läbipaistev plaaster nahal vistrikule nii, et kleepuv pool oleks naha poole ja jäta mõjuma 6–8 tunniks. Saad seda kasutada nii üleöö kui ka päeval, isegi meigi all. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Pärast kasutamist sulge plaastrikotike kindlalt.

Teaology - Puhastusplaastrid koostisosad

Koostisosad: HYDROGENTED POLY (C6-20 OLEFIN), STYRENE / ISOPRENE COPOLYMER, CELLULOSE GUM, NIACINAMIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXHYDROCINNAMATE, SALICYLIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT

Tooted samas kategoorias