Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Pulpe De Vie - Sära andev ja nahka helendav näoseerum orgaanilise kiiviga, 30 ml

Viide:3770002306376

Orgaanilise kiiviga nahka niisutav näoseerum paneb Teie naha särama nagu teemandi! Tuhmi jume taaselustamiseks mõeldud seerumist saab Teie päikesekiir igas päevas, tänu oma elustavatele, toniseerivatele ja kaitsvatele looduslikele toimeainetele.

30ml

18,25 € KM-ga


Rohkem infot

Pulpe De Vie - Sära andev ja nahka helendav näoseerum orgaanilise kiiviga, 30 ml

Orgaanilise kiiviga nahka niisutav näoseerum paneb Teie naha särama nagu teemandi! Tuhmi jume taaselustamiseks mõeldud seerumist saab Teie päikesekiir igas päevas, tänu oma elustavatele, toniseerivatele ja kaitsvatele looduslikele toimeainetele.

Seerumi aktiivsed koostisained:

  • C-vitamiiniga rikastatud kiivi toimib kui lööklaine, mis suurendab hetkega naha toonust ja hoiab ära vananemise märgid.
  • Orgaaniline ploom teeb naha pehmeks ja nõtkeks.
  • Patenteeritud looduslikud aktiivsed koostisosad Alpaflor ja Fucocert® kaitsevad nahka keskkonnast tuleneva stressi (saaste eest) tagades samal ajal naha optimaalse niisutamise, restruktureerimise ja rahustamise.
  • Looduslikult saadud Mica sädelev tolm katab naha ja jätab kogu päeva naha säravaks, paljastades Teie loomuliku ilu!

Pulpe De Vie - Sära andev ja nahka helendav näoseerum orgaanilise kiiviga kasutamine

Kasutamine: Raputa pudelit. Hõõruge 2–3 tilka seerumit käte vahel ja kandke ühtlaselt oma näole, masseerides seda naha sisse. Kasuta seerumit enne päevakreemi või öösel maskina. Super säravuse saamiseks kasuta sama sarja Brigght ja Shine tooteid!

Pulpe De Vie - Sära andev ja nahka helendav näoseerum orgaanilise kiiviga koostisosad

Koostisained: Aqua (Water) ● Actinidia Chinensis Fruit Water* ● Glycerin ● Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water* ● Rosa Damascena Flower Water* ● Betula Alba Juice* ● Prunus Domestica Seed Oil* ● Glyceryl Caprylate ● Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract* ● Hippophae Rhamnoides Fruit Juice* ● Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil* ● Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil* ● Buddleja Davidii Leaf Extract* ● Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract* ● Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract* ● Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract* ● Xanthan Gum ● Sodium Levulinate ● Parfum (Fragrance) ● Gluconolactone ● Silica ● Polyglyceryl-4 Caprate ● Caffeine ● Sodium Anisate ● Mica ● Titanium Dioxide ● Hydrolyzed Hyaluronic Acid ● Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate ● Phytic Acid ● Arginine ● Biosaccharide Gum-1 ● Citric Acid ● Illite ● Limonene ● Citral ● Linalool ● Geraniol ● Citronellol

* Koostisained pärit mahepõllumajandusest.

100% looduslikest koostisainetest.


Parim näoseerum: Kuidas leida endale sobivaim näoseerum?

Näoseerumid on muutunud üha populaarsemaks osaks naha hooldusrutiinist. Need kontsentreeritud tooted tungivad sügavamatesse nahakihtidesse, pakkudes intensiivset ja sihipärast hooldust. Näoseerumid võivad olla suurepärased abivahendid vananemisvastaseks hoolduseks, niisutuseks või naha tekstuuriga seotud probleemide lahendamiseks. Kuid kuidas leida endale sobivaim näoseerum? Järgnevalt uurime erinevaid näoseerumeid ja nende kasutamist, et aidata teil teha informeeritud valik.

Mis on näoseerum ja miks seda kasutada?

Näoseerumid on nahahooldustooted, mis sisaldavad kõrgemaid kontsentratsioone aktiivseid koostisaineid võrreldes tavaliste niisutavate kreemidega. Need võivad sisaldada erinevaid koostisaineid, nagu antioksüdandid, hüaluroonhape, retinool, peptiidid ja palju muud, olenevalt nende eesmärgist. Näoseerumid on loodud lahendama konkreetseid nahaprobleeme ja pakkuma sügavamat ja intensiivsemat hooldust.

Seerumid on tavaliselt kergema tekstuuriga kui niisutavad kreemid, mis võimaldab neid kasutada ka eraldiseisva tootena rasusema naha puhul. Samuti imenduvad seerumid kiiremini ja toovad aktiivained sügavamatesse nahakihtidesse, aidates saavutada soovitud tulemusi lühema ajaga. Seerumid võivad aidata niisutada ja taastada nahka, siluda kortse, parandada naha tekstuuri ning anda särav ja nooruslik väljanägemine.

Kuidas valida endale sobivaim näoseerum?

Valides endale sobivaimat näoseerumit, on oluline arvestada oma naha vajadustega ja probleemidega. Näoseerumid on olemuselt sihtotstarbelised tooted, mis on loodud konkreetsete nahaprobleemide lahendamiseks. Näiteks võib olla saadaval niisutavad seerumid, vananemisvastased seerumid, pinguldavad seerumid ja palju muud.

Kõige parema tulemuse saavutamiseks soovitatakse kasutada seerumit koos sama tootja näokreemiga. Seerum tuleks kanda nahale esimesena, pärast näopuhastust ja toniseerimist, ning seejärel kanda peale näokreem. Seerumit võib kasutada kaks korda päevas - hommikul ja õhtul. Kanna seerumit nahale ühe või kahe sõrmega, masseerides seda õrnalt naha sisse.

Kui otsite konkreetset tüüpi näoseerumit, võite kaaluda järgmisi võimalusi:

Niisutavad seerumid

Niisutavad seerumid on ideaalsed kuiva ja dehüdreeritud naha hoolduseks. Need sisaldavad tavaliselt koostisaineid nagu hüaluroonhape, glütseriin ja niisutavad taimeekstraktid, mis aitavad nahka niisutada, pehmendada ja taastada niiskuse tasakaalu.

Vananemisvastased seerumid

Vananemisvastased seerumid sisaldavad tavaliselt koostisaineid, mis aitavad siluda kortse, parandada naha tekstuuri ja anda nahale nooruslikumat väljanägemist. Need võivad sisaldada retinooli, peptiide, antioksüdante ja muid nahka taastavaid koostisaineid.

Muud tüüpi seerumid

Lisaks niisutavatele ja vananemisvastastele seerumitele on saadaval ka palju muid tüüpe, mis täidavad erinevaid ülesandeid ja pakuvad erinevat kasu. Näiteks võivad olla saadaval seerumid, mis aitavad nahka ühtlustada, anda nahale sära, uuendada nahka või normaliseerida rasueritust.

On oluline valida endale sobivaim seerum, mis vastab teie konkreetsetele nahavajadustele ja probleemidele. Kui olete mõne nahaprobleemi suhtes eriti tundlik või kui teil on teatud nahatüüp, võiksite konsulteerida dermatoloogiga, et saada soovitusi ja juhiseid näoseerumi valimiseks.

Kuidas kasutada näoseerumit?

Näoseerumi kasutamine võib tunduda keeruline, kuid tegelikult on see üsna lihtne. Järgige neid samme, et saada maksimaalset kasu oma näoseerumist:

  1. Puhastage nägu hoolikalt ja toniseerige nahk vastavalt oma tavalisele nahahooldusrutiinile.

  2. Võtke väike kogus näoseerumit (umbes hernetera suurune) ja kandke see sõrmeotstega näole ja kaelale. Alustage keskelt ja liikuge õrnade liigutustega väljapoole, masseerides seerumi õrnalt nahka.

  3. Jätke seerum mõneks minutiks imendumiseks. Seejärel võite jätkata oma tavalise näokreemi või päikesekaitsetoote kasutamisega.

  4. Korrake protsessi õhtul pärast näo puhastamist ja toniseerimist enne öökreemi või niisutaja kasutamist.

Pidage meeles, et näoseerumid on kontsentreeritud tooted, seega ärge kasutage neid liiga suures koguses. Piisab vaid väikesest kogusest, et katta kogu nägu. Kui kasutate silmaümbruste seerumit, piisab vaid väikesest tilgakesest.

Järeldus

Näoseerumid on suurepärased abivahendid naha intensiivseks hooldamiseks. Valides sobivaima näoseerumi, võite saavutada soovitud tulemused, olgu selleks siis niisutus, vananemisvastane toime, naha tekstuuri parandamine või muud konkreetseid vajadusi. Järgige juhiseid ja kandke seerumit regulaarselt, et saada maksimaalset kasu. Konsulteerige vajadusel dermatoloogiga, et leida endale sobivaim näoseerum.

Hankige endale parim näoseerum ja naudige terve, särava ja noorusliku väljanägemisega nahka!