Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sapone di un Tempo - Külmpress nisuiduõli, 100ml

Viide:SAP3577

Nisuidude (Triticum vulgare) külmpressimisel saadud õli paistab silma eriti kõrge E-vitamiini sisalduse poolest. See on tugevalt antioksüdantne ning kaitseb nahka vabade radikaalide poolt tekitatud kahju eest. Nisuiduõli võib kasutada kreemi asemel või lisada näo- või kehakreemile, et muuta need toitvamaks.

10,05 € KM-ga


Rohkem infot

Sapone di un Tempo - Külmpress nisuiduõli, 100ml

Nisuidude (Triticum vulgare) külmpressimisel saadud õli paistab silma eriti kõrge E-vitamiini sisalduse poolest. See on tugevalt antioksüdantne ning kaitseb nahka vabade radikaalide poolt tekitatud kahju eest. Nisuiduõli võib kasutada kreemi asemel või lisada näo- või kehakreemile, et muuta need toitvamaks.

Külmpressitud nisuiduõli on väga rikkaliku koostisega, sisaldades vitamiine A,  E, D ja K. Niisutab nahka ning vähendab naha kuivusest tekkinud sügelust. Leevendab päikesepõletust ning aitab uuendada naharakke. Nisuiduõli sobib igapäevaseks kasutamiseks kuival ning vananeval nahal. 

Aitab vältida rasedusarmide teket.
Sobib igapäevaseks nahahoolduseks.

Külmpressitud nisuiduõli on väga toitev õli, mis ekstraheeritakse nisutera idust külmpressimise meetodil. See õli sisaldab rohkesti asendamatuid rasvhappeid, vitamiine, mineraalaineid ja antioksüdante, mistõttu on see tervisele ja heaolule väga kasulik. Üks nisuiduõli külmpressimise peamisi omadusi on selle kõrge E-vitamiini sisaldus. E-vitamiin on võimas antioksüdant, mis aitab kaitsta organismi oksüdatiivse stressi ja põletiku eest. Samuti mängib see olulist rolli naha, juuste ja küünte tervise säilitamisel. Regulaarne külmpressitud nisuiduõli kasutamine võib aidata parandada naha üldist tervist ja välimust, muutes selle nooruslikumaks ja säravamaks.

Lisaks oma toiteväärtustele on külmpressitud nisuiduõli ka niisutavate ja toitvate omadustega nahale ja juustele. Seda kasutatakse sageli nahahooldustoodetes selle võime tõttu niisutada ja noorendada nahka. Kõrge E-vitamiini sisaldus aitab kaitsta nahka vabade radikaalide ja keskkonnamürkide põhjustatud kahjustuste eest. Külmpressitud nisuiduõli võib aidata tugevdada ja toita juuksefolliikuleid, soodustades tervislikku juuste kasvu.

Sapone di un Tempo - Külmpress nisuiduõli kasutamine
 

  • Näonaha niisutamiseks - pihusta õli kätele ning kanna pestud rätikukuivale nahale. Kasuta hommikul ja õhtul näokreemi asemel. 
  • Keha niisutamiseks - määrida õli pärast vannis või dušši all käimist rätikukuivale nahale.
  • Massaažiõlina kasutamiseks segada mõne kergema baasõliga.

Külmpressitud nisuiduõli on mitmekülgne ja toitev õli, mida saab kasutada erinevatel nahahoolduse eesmärkidel. Eriti hea on see näo niisutamiseks, keha niisutamiseks ja massaažiõliks. See õli ekstraheeritakse nisuterade idudest külmpressimismeetodil, mis aitab säilitada õli looduslikke omadusi ja toitaineid.

Kui tegemist on näo niisutamisega, on külmpressitud nisuiduõli suurepärane valik. See on rikas A-, E- ja D-vitamiinide poolest, mis on olulised naha tervise säilitamiseks. Need vitamiinid aitavad toita ja niisutada nahka, jättes selle pehmeks, siledaks ja elastseks. Õli sisaldab ka rasvhappeid, näiteks linoolhapet, mis aitab tugevdada naha barjääri ja vältida niiskuskaotust. Lisades külmpressitud nisuiduõli oma nahahooldusrutiini, saate saavutada hästi niisutatud ja särava jume.

Lisaks näo niisutamisele sobib külmpressitud nisuiduõli suurepäraselt ka keha niisutamiseks. Tänu oma niisutavatele omadustele on see ideaalne valik kuivale ja ketendavale nahale. Õli tungib sügavale naha sisse, pakkudes pikaajalist niiskust ja ennetades kuivamist. Regulaarne külmpressitud nisuiduõli kasutamine kehal võib aidata parandada naha üldist tekstuuri ja välimust.

Lisaks võib külmpressitud nisuiduõli kasutada massaažiõlina. Selle kerge ja mitte-rasvane tekstuur muudab selle hõlpsasti pealekandvaks ja nahka imendumiseks massaaži ajal. Õli aitab lõdvestada lihaseid ja leevendada pingeid, pakkudes samal ajal nahale hoolitsust. Selle looduslikud antioksüdandid aitavad kaitsta nahka ka vabade radikaalide eest, mis võivad põhjustada enneaegset vananemist.

Külmpressitud nisuiduõli kasutamiseks näo niisutamiseks, keha niisutamiseks või massaažiõliks kandke lihtsalt väike kogus õli puhtale nahale ja masseerige õrnalt, kuni see on täielikult imendunud. Näonaha kasutamiseks soovitatakse õli kanda õhtuti enne magamaminekut, et see saaks üleöö mõjuda. Keha puhul kandke õli peale duši all käimist või vannitamist, kui nahk on veel veidi niiske, et lukustada niiskus.

Sapone di un Tempo - Külmpress nisuiduõli koostisosad

Koostis: Triticum Vulgare Germ Oil

Toodetud Itaalias