Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Liding - Energiat ja elujõudu lisav palsam žennšenniekstrakti ja kofeiiniga 200ml

Viide:8020936073338

Energiat ja elujõudu lisav palsam juustele ning peanahale. Sisaldab kofeiini ja ženšenniekstrakti, mis värskendavad peanahka ja ergutavad mikrovereringet. Tänu sellele muutuvad juuksed tugevaks ja elujõuliseks.Lisaks sisaldab palsam patendeeritud ja auhinnatud VELIAN KOMPLEKSI, mis koosneb 4 orgaanilisest taimest- vägihein, käokuld, linaseeme ja kummel.

16,30 € KM-ga


Rohkem infot

Liding - Energiat ja elujõudu lisav palsam žennšenniekstrakti ja kofeiiniga 200ml

Liding Energy Treatment

Energiat ja elujõudu lisav palsam juustele ning peanahale. Sisaldab kofeiini ja ženšenniekstrakti, mis värskendavad peanahka ja ergutavad mikrovereringet. Tänu sellele muutuvad juuksed tugevaks ja elujõuliseks. Lisaks sisaldab palsam patendeeritud ja auhinnatud VELIAN KOMPLEKSI, mis koosneb 4 orgaanilisest taimest- vägihein, käokuld, linaseeme ja kummel. 

Tänu Velian Kompleksile saavad juuksed juurde sära, pehmust ja kammitavust. Palsam on 94% naturaalse ja puhta koostisega! Professionaalne toode

Liding - Energiat ja elujõudu lisav palsam žennšenniekstrakti ja kofeiiniga kasutamine

Kasutamine: peale šampooniga pesemist masseeri palsam ringjate liigutustega peanahale. Seejärel levita juukse pikkusesse. Lase paar minutit mõjuda ja loputa. Professionaalne toode

Energiasüst juustele

Elustiili muutustega kaasnev stress ja hormonaalne tasakaalutus on suurendanud viimaste aastate jooksul inimeste arvu, kes kurdavad juuste välja langemist ja see algab aina varem ja varem. Et anda sellistele juustele uut elujõudu on Liding loonud Energy sarja: kolm lihtsalt sammu, mis töötavad sünergias taastades peanahka ja elustades juukseid.