Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Niisutav, hooldav volüümipalsam 150 ml

Viide:8020936072751

Juukseid niisutav ja hooldav palsam volüümi ja mahtu vajavatele juustele. 

Sisaldab naturaalset pärnaõiepunga- ja linaseemneekstrakti ning soja- ja nisuproteiine.

150 ml

20,25 € KM-ga


Rohkem infot

Volüümipalsam

Actyva Volume E Corposita Cond

Juukseid niisutav ja hooldav palsam volüümi ja mahtu vajavatele juustele.

Juukseid niisutav ja hooldav palsam volüümi ja mahtu vajavatele juustele. Väärtuslik naturaalne pärnaõiepungaekstrakt lisab juustele kergust ja mahtu. Puhas linaseemneekstrakt niisutab juukseid ja rikastab säraga. Samuti annab juustele kaitse väliste kahjustuste vastu.  Soja- ja nisuproteiinid muudavad juuksestruktuuri tugevamaks ja kergesti kammitavaks


VOLUME CORPOSITA’i koostissesse kuuluvad:

  • Pärnaõiepungaekstrakt
  • Linaseemneekstrakt
  • Soja- ja nisuproteiinid
  • Staatilise elektriga võitlevad aktiivsed koostisosad

Volume e Corposita sari -  volüüm ja tihedus normaalsetele ja õrnadele juustele!
Actyva on loonud uue tehnoloogia, mis kombineerib teaduse ja looduse, et saavutada kohene tulemus. Silikoonivaba liin, mis on rikkalik aktiivsete koostisosade poolest, mis annavad volüümi ja muudavad soengu täiuslikumaks ning kauapüsivama tulemuse.

150 ml

KOOSTISOSAD: AQUA (WATER/EAU), MYRISTYL ALCOHOL, GLYCERIN, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL), CETRIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, AMODIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, SODIUM PCA, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, TRIDECETH-12, DISODIUM EDTA, DMDM HYDANTOIN, SIMETHICONE, CITRIC ACID, TILIA TOMENTOSA BUD EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM EXTRACT (LINUM USITATISSIMUM (LINESEED) EXTRACT), SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, LINALOOL.