Urtekram - Parfüümivaba seep, 100g

Tootekood : URT2513

Lõhnavaba seep, mis sobib ideaalselt ka tundlikule nahale. 

3,10 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parfüümi
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Vegan:: Jah
Omadused: Puhastav
Sobivus: Tundlikule nahale
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Sertifikaadid ja auhinnad: Ecocert
Sertifikaadid ja auhinnad: COSMOS Organic
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Mille puhul sobib?: Tundlikule nahale
Toote puhtus: Looduslik toode

Rohkem infot -

Urtekram - Parfüümivaba seep, 100g

Lõhnavaba seep on suurepärane valik, eriti tundliku nahaga inimestele. See seep on spetsiaalselt loodud selleks, et pakkuda õrnalt puhastavat toimet, ilma et see tekitaks ebamugavust või ärritust. Seepi kasutades saab nautida meeldivat ja värsket tunnet, teades samas, et see ei sisalda lõhnaaineid, mis võiksid nahka ärritada. Tundlik nahk või normaalne nahk, see seep on kindel valik, mis jätab naha puhtaks ja pehmeks.

Urtekram - Parfüümivaba seep koostisosad

Koostisosad: Sodium Palmate**, Sodium Palm Kernelate**, Aqua, Glycerin**, Sodium Chloride, Citric Acid.

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

79% koostisest on orgaaniline

99% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Kui tegemist on naha eest hoolitsemisega, on oluline valida tooteid, mis on õrnad nahale. Tundliku nahaga inimeste jaoks võib õige seebi leidmine olla keeruline. Parfüümivaba seep, mida nimetatakse ka lõhnavabaks seebiks, võib olla ideaalne lahendus. Seda tüüpi seep on spetsiaalselt mõeldud tundliku nahaga inimestele, sest see ei sisalda lisatud lõhnaaineid- või parfüüme. Nende potentsiaalsete ärritavate ainete kõrvaldamisega pakub lõhnavaba seep õrna ja rahustavat puhastuskogemust tundliku nahaga inimestele.

Üks peamisi eeliseid lõhnavaba seebi kasutamisel on see, et see vähendab nahaärrituse ja allergiliste reaktsioonide ohtu. Paljud kaubanduslikud seebid sisaldavad kunstlikke lõhnaaineid- ja parfüüme, mis võivad olla tundlikule nahale karmid. Need lisandid sisaldavad sageli kemikaale, mis võivad vallandada allergilise reaktsiooni või põhjustada kuivust ja punetust. Valides lõhnavaba seebi, saavad tundliku nahaga inimesed vältida neid võimalikke ärritavaid aineid ning säilitada terve ja tasakaalustatud naha heaolu.

Teine eelis lõhnavaba seebi kasutamisel on, et see aitab säilitada naha loomulikku niiskusbarjääri. Lisatud lõhnaainete puudumine tähendab, et seep ei eemalda nahalt loomulikke õlisid, mis hoiavad nahka niisutatuna ja kaitstuna. See on eriti oluline tundliku nahaga inimeste jaoks, kuna nad on rohkem altid kuivusele ja ärritusele. Kasutades lõhnavaba seepi, saavad nad oma nahka puhastada, ilma et selle loomulik niiskustasakaal kahjustaks, jättes naha pehmeks, elastseks ja toidetuks.

Lisaks sellele sobib lõhnavaba seep ka inimestele, kes on tundlikud tugevate lõhnade suhtes või kannatavad lõhnaga seotud peavalu all. Lisatud lõhnaainete puudumine tagab, et ei ole liiga tugevaid lõhnu, mis võivad põhjustada ebamugavustunnet või migreeni. See muudab lõhnavaba seebi ideaalseks valikuks neile, kes eelistavad neutraalset lõhna.

Tooted samas kategoorias