Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Original annuspakid 10x2,5 g

Viide:6430015886612

Tegemist on ehtsa ja originaalse piimhappebaktereid sisaldava tootega, mis aitab tugevdada organismi vastupanuvõimet. Sobib kasutamiseks soolestikuprobleemide ennetamiseks ja leevendamiseks, sest hoolikalt valitud inimspetsiifilised bakteritüved tugevdavad soolestiku mikrofloorat. Toodab organismis looduslikke antibiootikume.

18,40 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Annusepakendis BIOLATTE Original 10*2.5g

Piimhappebaktereid sisaldav toidulisand

BIOLATTE Originali stabiilsus ja hoolikalt valitud inimspetsiifilised bakteritüved on taganud toote edu läbi aastakümnete. Inimspetsiifilised piimhappebakterid on mao- ja sapphapetele vastupidavamad ja kinnituvad paremini käärsoole limaskestale, tasakaalustades läbi selle mikobioomi.

Kõik tüved on saadud filtreerimismeetodil, mis tagab bakterite parema ellujäämise. Kiiresti jagunevad bakterid on maksimaalse efektiivsuse ja kontsentratsiooniga. 1 annusepakend=5 tavalkapsli sisu.

BIOLATTE Original sobib ka lastele, kuid kuni 2-aastastele on kohasem Original-L.

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

Koostis/annuspakend: täiteaine (maltodekstriin, mikrokristalliline tselluloos), piimhappebakterid: L. casei, L. fermentum, L. acidophilus, S. thermophilus, E. faecium, paakumisvastane aine (magnesiumstearaat).

Laktoosivaba, gluteenivaba.

Manustamine: 1 annuspakend päevas koos veega, ½ tundi enne või peale söömist.

Alla 1a lastele soovitame toodet manustada segades kapslis oleva pulbri vähese vee või toiduga.

Toode sobib ka rasedatele- ja imetavatele naistele. Sobiv ka veganitele.

Koostisosad päevases annuses/kapslis: mahuaine: maltodekstriin, mikrokristalne tselluloos, želatiin (kapsel), paakumisvastane aine: ränidioksiid, magneesiumstearaat, piimhappebakterid 7,5E9 cfu: L. casei, L. fermentum, L.acidophilus , S. thermophilus, E. faecium.

Soovitatud annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist. 

Säilitamine: Kuivas ja pimedas kohas. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

BIOLATTEST

BIOLATTE OY asutaja alustas probiootikumide uurimist juba eelmisel sajandil, mil teaduslikud üksused pidasid neid toidulisandeid ei rohkem ega vähem kui üksnes külmutatud jogurti pulbriks. BIOLATTE  oli esimene ettevõte, kes avastas, et 70% inimeste immuunsusest sõltub käärsoolest.

Asutaja algne eesmärk oli leida alternatiiv antibiootikumidele ja otsida vähem agressiivset viisi, mis aitaks inimesi, kes kannatavad krooniliste tervisehäirete all. Tal kulus 20 aastat, et töötada välja õige koostis ning luua elujõuline ja rakenduslik tehnoloogia, selleks et tuua turule suur valik kvaliteetseid tooteid, mis annaksid ka tulemust.

Biolatte piimahappebakteritega toidulisandid olid esimesed omalaadsed tooted Soomes. Biolatte Original tootesarja tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku oma mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.

Tootja: Biolatte Oy PL 21, FI-20321 Turu

Parim enne ja partii nr: vaata korgilt.

BEEBIDELE SOOVITAME BIOLATTE ORIGINAL-L (Endise nimega Biolatte Baby bb)