Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Dr. OHHIRA® probiootikumid, 3-aastane retsept 60tk

Viide:4779033720525

Dr.OHHIRA® Standard 3-aastane retsept 12 sordi elusbakteritega
Dr. Ohhira probiootikumid on segu probiootikumidest (piimhappebakterid) ja prebiootikumidest ning on 100% looduslik toidulisand. Dr. Ohhira probiootikumid ei sisalda kunstlikke lisaaineid, kemikaale, säilitusaineid, värvaineid, maitseaineid, keemilisi väetisi, pestitsiide või herbitsiide ja on GMO vabad.

57,50 € KM-ga


Rohkem infot

Dr.OHHIRA® Standard 3-aastane retsept 12 sordi elusbakteritega 60 kapslit

Tänapäeval on üha laiemalt levinud nn “elustiilihaigused“, mille põhjustajateks peetakse inimeste ebatervislikku elustiili ja toitumist. Dr. Ohhira probiootikumid on segu probiootikumidest (piimhappebakterid) ja prebiootikumidest ning on 100% looduslik toidulisand. Dr. Ohhira probiootikumid ei sisalda kunstlikke lisaaineid, kemikaale, säilitusaineid, värvaineid, maitseaineid, keemilisi väetisi, pestitsiide või herbitsiide ja on GMO vabad.

Auhinnatud Originaal retsept (3-aastane retsept) ja Professionaalne retsept (5-aastane retsept) sisaldavad köögiviljaekstrakte, seeni, valitud ürte, puuvilju ja vetikaid, mis on kõik looduslikult kolme kuni viie aasta jooksul fermenteeritud, et välja tuua nende seedimist ja immuunsüsteemi tugevdavad omadused. Valmistatud käsitsi Jaapanis, austusega looduse vastu ja aukartusega teaduse ees.

Üks toode, kolm kasutegurit:

  • 12 liiki erinevat piimhappebakteri eluskultuuri
  • prebiootikumid (looduslikult esinevad prebiootilised toitained on toiduks piimhappebakteritele ning on tähtsad ka soolestiku heaolu jaoks)
  • fermenteeritud taimedes esinevad vitamiinid, antioksüdandid, mineraalid, aminohapped, ensüümid ja orgaanilised happed (aitavad luua jämesooles õiget pH taset)

Dr. OHHIRA® probiootikumid:

  • Normaliseerivad seedetrakti mikrofloorat tänu selles sisalduvale piimhappebakteritele;
  • Leevendavad kõrvetisi ning puhitisi;
  • Tasakaalustavad seedetrakti optimaalse pH taseme;
  • Pärsib haigusi tekitavate bakterite kasvu;
  • Stimuleerib ja tugevdab immuunsüsteemi;
  • Tugevdab keha võimet omandada toitaineid;
  • Sisaldab erinevaid B-grupi vitamiine, antioksüdante, mineraale, aminohappeid, ensüüme ja prebiootikume;
  • Sisaldab ainulaadset elavkultuuri ;
  • Koostisosadena on kasutatud 92 erinevat orgaanilist looduslikku toorainekombinatsiooni (puuviljad, juurviljad, ravimtaimed, seened, merevetikad);
  • Soodustab toitainete, mineraalide ja vitamiinide omastamist organismis.

Dr. Ohhira probiootikumide kasutamine

Toode on sobilik igas vanuses inimesele. Noorematele kui kolme aastastele on soovitatav pigistada välja kapsli sisu (lämbumisohu tõttu).

Kasutamine: Täiskasvanutel ja lastel on soovitatav tarvitada 1 kapsel päevas, 40 minutit enne või 2h peale sööki. Peale tuleks juua vett. Toode on sobilik igas vanuses inimesele. Noorematele kui kolme aastastele on soovitatav pigistada välja kapsli sisu (lämbumisohu tõttu).
Annust suurendada vastavalt vajadusele.

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. 

NB! Kui te ei ole varem Dr.OHHIRA probiootikume tarbinud siis on mõistlik alustada 1-2 kapslit hommikul ja õhtul esimestel päevadel (ehitamaks üles mikrofloorat), hiljem võite võtta ainult 1 kapsel päevas. Enamus inimestele piisab ühest kapslist päevas.

Ära ületa päevast lubatud kogust.

Kõrvalmõjud: Kui kasulikud bakterid teevad organismi puhastades ja soolestiku keskkonda parandades oma tööd, siis võivad tekkida ajutised kõrvalmõjud nagu kerge puhitus või kõhulahtisus. Kui sellised sümptomid kestavad kauem kui 10 päeva konsulteerige palun oma arstiga.

Dr. Ohhira koostis:

Melass, oligosahhariidid, kreegiekstrakt (Prunus domestica L.), spinati (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense) viljaekstrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. perviridis) lehe- ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) ekstrakt, silm- ja kännasmustika (V. ashei Reade, V. australe Small) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika (Hizikia fusiforme) ekstrakt, merevetika (Undaria pinnatifida) ekstrakt, vetika (Laminaria japonica) ekstrakt; BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LACTOBACILLUS (L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.THERMOPHILUS NBRC 13957; saflooriõli (Carthamus tinctorius L.), merevetikapulber (Lithothamnion calcareum), taimsed õlid (rapsi-, sojauba), emulgaator glütseriini rasvhappe ester, tärklis, paksendaja karrageen, niiskust säilitav aine glütserool, toiduvärv karamell (E150a).

1 kapsel sisaldab: ~1x109 KMÜ (kolooniat moodustavat ühikut) aktiivsete ja elusate soolebakteritega ning 54,2 mg PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimarja, juunosidruni, punase porsa), 18,6 mg JUURVILJAD (spinati, sinep-lehtnaeri), 8,9 mg SEENED (shiitake, leht-kobartoriku, murill mütseeli), 7,9 mg MARJAD (hiina taralõnga, silm- ja kännasmustika), 6 mg MEREVETIKAID.1 kapsel sisaldab: ~1x109  KMÜ (kolooniat moodustavat ühikut) aktiivsete ja elusate soolebakteritega ning 54,2 mg PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimarja, juunosidruni, punase porsa), 18,6 mg JUURVILJAD (spinati, sinep-lehtnaeri), 8,9 mg SEENED (shiitake, leht-kobartoriku, murill mütseeli), 7,9 mg MARJAD (hiina taralõnga, silm- ja kännasmustika), 6 mg MEREVETIKAID.

12 probiootikumitüve, mida on kasutatud Dr.OHHIRA® probiootikumides

Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium breve ss. breve
Toetab seedesüsteemi mugavat ja regulaarselt toimimist; aitab immuunsüsteemi korras hoida
Bifidobacterium infantis ss. infantis
Toetab mugavat seedeprotsessi nii maos kui ka soolestikus.
Bifidobacterium longum
Aitab organismil töödelda toidus sisalduvaid nitraate ja neist vabaneda.
Lactobacillus acidophilus
Hoiab immuunsüsteemi korras; aitab säilitada normaalset kolesteroolitaset.
Lactobacillus brevis
Toodab naturaalseid bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis immuunsüsteemi korras hoida aitavad.
Lactobacillus bulgaricus
Toetab mugavalt toimivat seedimist ja aitab hoida tervislikku maohappesuse taset.
Lactobacillus fermentum
Hoiab immuunsüsteemi korras ja aitab aktiveerida lämmastikku.
Lactobacillus casei ss. casei
Hoiab immuunsüsteemi korras, toetab rakkude normaalset kasvu ja apoptoosi.
Lactobacillus helveticus ss. jagurti
Hoiab immuunsüsteemi korras ja toetab keha võimet tagada rakkude normaalne kasv.
Lactobacillus plantarum
Toodab looduslikke bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis aitavad immuunsüsteemi korras hoida.
Streptococcus thermophilus
Soodustab antioksüdandi SUPEROKSIIDI DISMUTAAS tootmist.

Dr. Ohhira mitmeaastane fermenteerimisprotsess

Fermenteerimine on protsess, mille käigus bakterid (või teised mikroorganismid) lagundavad ained keemiliselt kasutatavateks lõpp-produktideks. Inimese seedekulglas fermenteerivad või seedivad bakterid toiduaineid, nii et nendest saavad post-biootilised metaboliidid.
Dr.OHHIRA® fermenteerimisprotsess imiteerib inimese seedekulglas toimuvat fermenteerimist. Protsess algab kaheteistkümnest erinevast probiootilisest bakteritüvest. Seejärel lisatakse vastavalt sobivale aastaajale fermenteerimis tünnidesse erinevat orgaaniliselt kasvatatud taimematerjali, mis pakub probiootiliste bakterite jaoks toitainerikast segu.
Probiootilised bakterid eelistavad toituda mitteseeduvatest taimsetest süsivesikutest (kiudained). Suur hulk erinevat tüüpi kiudaineid toetab suurema hulga erinevate probiootiliste bakterite kasvu ja vohamist. See tagab probiootilise mitmekesisuse.

Postbiootilised metaboliidid

See on Dr.OHHIRA® probiootikumide edu tõeline saladus. Kui Dr.OHHIRA® probiootikumid pärast 3-aastast fermenteerimist kapslitesse pakendatakse, sisaldub neis kokku kolm toodet. Igas kapslis on erinevad probiootiliste bakterite tüved koos hulga prebiootikumidega, mis probiootikumide kasvu toetavad.
Veel postbiootiliste metaboliitide kohta: kapslitesse pakendamisel sisaldavad Dr.OHHIRA® probiootikumid piisavas doosis kõiki postbiootilisi metaboliite, mida probiootilised bakterid on kolmeaastase fermenteerimise käigus tootnud (teisi samaväärseid tooteid ei ole). Nende postbiootiliste metaboliitide hulgas on vitamiinid, aminohapped, lühikese ahelaga rasvhapped, immuunsüsteemi tugevdavad ained, mürkidest vabanemist soodustavad ained, rakkude signaalained ja arvatavasti veel teised kasulikud ained, mida seni avastatud ei ole.

Miks ma peaksin Dr. Ohhira probiootikume võtma?

Kui sa oled stressis, võtad antibiootikume, reisid või lihtsalt tahad parandada oma tervist, siis igapäevane probiootikumide tarvitamine säilitab ja hoiab korras sinu soolestikus asuvaid häid baktereid. See on väga oluline, sest soolestik on kõige suurem immuunorgan meie kehas. Edenedades selle tervist tugevneb meie keha üldine looduslik kaitse. Häiritud tasakaal võib nõrgestada immunsüsteemi vastupanujõudu. Õnneks probiootiliste toidulisandite võtmine aitab säilitada tasakaalu seedetraktis taastades kasulikke baktereid. Looduslikud probiootilised nahale mõeldud tooted aitavad taastada naha probiootilist tasakaalu, parandades sellega nahka.
Regulaarne Dr.OHHIRA® OM-X probiootikumide kasutamine on tugevalt soovitatav inimestele, kellel on seedetrakti probleemid: ärritunud soole sündroom (IBS), lekkiva soole probleemid, maohaavad, puhitused ja kõrvetised (GERD), haavandiline koliit, kroonilised seedesüsteemi probleemid, kõhukinnisus -või lahtisus või seedehäired. Samuti on probiootikumidest abi pärmseene (Candida albicans) ja teiste seenhaiguste kontrolli alla saamisel. Dr.OHHIRA® probiootikume soovitatakse ka inimestele, kes võitlevad kaaluprobleemidega ja/või on läbinud antibiootikumidekuuri, sest mõlemal juhul kaotatakse seedetraktist ka sealseks tasakaaluks vajalikud nn „head“ bakterid.
Kliiniliselt on tõestatud, et OM-X (Dr.OHHIRA® probiootikum) aitab:

  • võidelda Helicobacter pylori vastu (John Lambert, Monash University);
  • parandada suus olevaid haavandeid (Professor Dato, Dr. Hashim Yaacoob, University of Malaya, 1999);
  • reguleerida neerude tööd (Bio Activity Research & Development, Jaapan);
  • suurendada luude tihedust (Masayuki Kawakami, Kurashi University of Science and Arts, 1998);
  • elimineerida imikutel esinevat kõhulahtisust (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
  • elimineerida imikutel kopsupõletikku (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
  • kiirendada haavade paranemist (Dr. Muiz, Hospital Kuala Lumpur, 2009).

Kogus

Pakis on 60 kapslit (saadaval ka väiksem pakend)

Kui tahad teada, mis erinevus on Dr.OHHIRA 3-aasta probiootikumidel ja 5-aasta prebiootilisel pastal?

Dr. Ohhira probiootikumid: tervisliku soolestiku ja tugeva immuunsuse võti

Tervislik eluviis ning tasakaalustatud toitumine on üliolulised hea tervise säilitamiseks. Üks oluline osa sellest on seedetrakti tervis, eriti soolestiku mikrofloora tasakaal. Dr. Ohhira probiootikumid on tuntud ja tunnustatud toidulisandid, mis aitavad säilitada tervet soolestikku ning tugevdada immuunsüsteemi.

Mis on probiootikumid?

Probiootikumid on elusad mikroorganismid, eriti piimhappebakterid, mis on kasulikud soolestiku mikrofloora tasakaalu säilitamiseks. Need head bakterid aitavad seedimist, imendumist ja immuunsüsteemi tugevdamist. Probiootikume leidub looduslikult hapendatud ja kääritatud toitudes, kuid neid saab ka tarbida toidulisandina.

Dr. Ohhira probiootikumid on erilised, sest need sisaldavad mitte ainult probiootikume, vaid ka prebiootilisi aineid, mis toetavad nende elujõulisust. Prebiootikumid on mitteseeduvad koostisosad, mis soodustavad kasulike bakterite kasvu soolestikus.

Dr. Ohhira probiootikumide unikaalne valem

Dr. Ohhira probiootikumid on ainulaadsed oma koostise poolest. Need on läbinud vähemalt kolmeaastase fermentatsiooniprotsessi, mis tagab, et kapslitesse jõuavad vaid kõige elujõulisemad ja tugevamad bakterid. Lisaks probiootikumidele sisaldavad kapslid üle 500 postbiootilise ühendi, mida nimetatakse ka looduslikeks antibiootikumideks. Need orgaanilised happed, vitamiinid ja bakteriotsiinid aitavad võidelda patogeenide vastu ning toetavad soolestiku tervist.

Dr. Ohhira probiootikumid on toodetud looduslikul meetodil, kasutades 92 erinevat orgaanilist looduslikku toorainekombinatsiooni. Need sisaldavad ka erinevaid B-grupi vitamiine, antioksüdante, mineraale, aminohappeid ja ensüüme. Tänu oma unikaalsele koostisele on Dr. Ohhira probiootikumid tippkvaliteediga toidulisand, mida soovitavad paljud kliinilised toitumisnõustajad.

Dr. Ohhira probiootikumide kasulikkus

Dr. Ohhira probiootikumid toetavad seedetrakti tervist mitmel viisil. Need aitavad normaliseerida seedetrakti mikrofloorat, leevendada seedehäireid nagu kõrvetised ja puhitused ning tasakaalustada seedetrakti optimaalset pH taset. Probiootikumid pärsivad ka haigusi tekitavate bakterite kasvu, tugevdavad immuunsüsteemi ning aitavad organismil omandada toitaineid.

Lisaks seedetraktile on Dr. Ohhira probiootikumidel ka teisi kasulikke mõjusid. Need aitavad säilitada tervet nahka, ennetada kortsude teket ning tugevdada liigeseid. Probiootikumid toetavad ka üldist heaolu ning aitavad vähendada stressi ja väsimust.

Probiootikumide võtmine ja annustamine

Dr. Ohhira probiootikume võetakse kapslite kujul. Soovitatav annus on 1-2 kapslit päevas, eelistatavalt tühja kõhuga. Kui soovid esialgu intensiivsemat toimet, võid võtta kuni 4 kapslit päevas. Probiootikumide kuur võiks kesta vähemalt kolm kuud, et saavutada parimad tulemused.

Kogemused Dr. Ohhira probiootikumidega

Paljud inimesed on juba kogenud Dr. Ohhira probiootikumide kasulikke mõjusid. Nad on märganud paranenud seedimist, vähem kõhuprobleeme, tugevamat immuunsüsteemi ning üldist heaolu. Probiootikumide võtmine on lihtne ning ei tekita kõrvaltoimeid.

Järeldus

Dr. Ohhira probiootikumid on tõhusad vahendid soolestiku tervise ja immuunsüsteemi tugevdamiseks. Nende unikaalne koostis ja pikk fermentatsiooniprotsess tagavad parima kvaliteedi ja tulemused. Probiootikumide korrapärane tarbimine aitab tasakaalustada soolestiku mikrofloora ning toetada üldist heaolu. Oluline on järgida õiget annustamist ning võtta probiootikume pikema aja jooksul, et saavutada parimad tulemused.

Dr. Ohhira probiootikumid on usaldusväärne valik tervisliku soolestiku ja tugeva immuunsuse tagamiseks. Lisades need oma igapäevasesse rutiini, saad anda oma kehale parima võimaluse tervena püsida ning nautida elu täiel rinnal.