Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Dr. OHHIRA® 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega

Viide:4779033720259

Dr. OHHIRA® 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega. 100% looduslik vitamiinide, mineraalide ja aminohapete segu, mis toetab ja tasakaalustab seedeelundkonna pH´d ja mikrofloorat.

60,00 € KM-ga


Rohkem infot

Dr. OHHIRA® 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega

Dr. OHHIRA® Prebiootiline Pasta on unikaalne segu järgnevatest koostisainetest:

Probiootikumid. Probiootikumid on inimese soolestiku loomulikku mikrofloorasse kuuluvad kasulikud bakterid, mis suudavad asuda elama inimese organismi ja selle seisundit positiivselt mõjutada.
Prebiootikumide kasvukeskkond. Kääritatud puuviljad, ravimtaimed, juurviljad, vetikad ja seened, mis toidavad probiootikume.
Orgaanilised happed ja muu. Ph taset balansseerivad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega, toetamaks üldist tervist.
Dr. OHHIRA® OM-X pasta on ülim fermenteeritud prebiootiline toidulisand, millega toita meie seedekulgas asuvaid kasulikke baktereid.

  • 18 aminohapet
  • 10 vitamiini
  • 8 mineraali
  • 4 orgaanilist hapet
  • 5 aastat fermenteeritud

Dr. OHHIRA® prebiootiline pasta (5 aastat fermenteeritud) on toodetud samal viisil kui 3-aasta pikkuse kääritamisprotsessiga Dr. OHHIRA® probiootikumid. Tegelikult on nad vägagi sarnased Dr. OHHIRA® OM-X probiootikumidega – erinevaks teeb nad see, et elusate piimhappebakterite asemel on prebiootilise pasta sees hoopis surnud piimhappebakterid. Selleks, et pasta kotikestesse ilma nende lõhkemiseta pakendada, peab fermenteerimisprotsessi peatama. Fermenteerimise lõpetamiseks kasutatakse kuumutamist, mis tapab elusad piimhappebakterid.
Hea uudis on see, et piimhappebakter Enterococcus faecalis TH10 stimuleerib ka surnult makrofaage ja tugevdab immunsüsteemi. Seda näitavad ka tootjate poolt tehtud vitro uuringud.

Dr. OHHIRA® prebiootiline pasta on ideaalne kõigile, kellel on raskusi kapslite neelamisega (nt vanemad inimesed, lapsed jne). Dr. OHHIRA® prebiootilist pastat võib võtta ka ilma eelneva söögikorrata.

Auhinnatud Originaal retsept (3-aastane retsept) ja Professionaalne retsept (5-aastane retsept) sisaldavad köögiviljaekstrakte, seeni, valitud ürte, puuvilju ja vetikaid, mis on kõik looduslikult kolme kuni viie aasta jooksul fermenteeritud, et välja tuua nende seedimist ja immuunsüsteemi tugevdavad omadused. Valmistatud käsitsi Jaapanis, austusega looduse vastu ja aukartusega teaduse ees.

Dr. Ohhira prebiootiline pasta kasutamine

Üks kotike päevas 3-7 korda nädalas (vastavalt vajadusele) mis tahes kellaajal.

Suruge kotikese sisu otse suhu ja neelake alla. Võite peale juua leiget vett. Ärge segage kuuma joogi ega söögiga. Pärast koti avamist tarvitage kotike kohe ära. Ärge ületage soovitatavat annust.
Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Dr. Ohhira prebiootiline pasta unikaalsed omadused


Kuulus Jaapani mikrobioloog Dr Ohhira ühendas kaasaegse teaduse iidse Jaapani kääritamiskunstiga, et luua toode, mis erineb kõikidest muudest turul olevatest probiootilistest toidulisanditest.

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta on arendatud välja kasutades pikka fermenteermis protsessi, mis kasutab kahteteist piimhappebakterit. Lisaks piimhappebakteritele, mida kasutatakse fermenteerimisprotsessis, arendati välja ka OM-X® pasta. OM-X® pasta on loodud unikaalsest segust, mis koosneb toitainerikastest puuviljadest, juurviljadest, ravimtaimedest, vetikatest ja seentest. Seda unikaalset segu fermenteeritakse igale aastaajale omasel temperatuuril viis aastat. Nii pikk fermenteerimise protsess loomulikul temperatuuril garanteerib kõige tugevamate bakterite ellujäämise. Samuti tagab see vastupidavuse temperatuurikõikumistele, mis tähendab, et Dr.OHHIRA® probiootikume ei pea säilitama külmkapis – piisab ka toatemperatuurist.

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta sisaldab endas ka tõhusaid seedeensüüme. Tegu on tõeliselt elava ja biogeenilise tootega, mille fermenteerimise protsess toodab kasulikke mikrotoiteaineid, sealhulgas meile vajalikke vitamiine, mineraale ja aminohappeid. Looduslikult esinevad orgaanilised happed edendavad tervet seedimise pH`d ja julgustavad individuaalse mikrofloora kasvu.

Looduse terviklikud toidulisandid on toidud mis on kokku surutud tabletiks, valatud kapslitesse/kotikestesse või pulbristatud. Sõna „terviklik“ viitab sellele, et lõpp-produkt — toidulisand — ei sisalda toitude osasid ega sünteetilisi või isoleeritud vitamiine. Ideaalis, neid toiteaineid sisaldavad toidud ei ole kiiritatud ega sisalda pestitsiidide või herbitsiidide jääke. Terviklikud toidulisandid on ainult ühe sammu kaugusel värskest toidust!

Looduse terviklikud toidulisandid on toidud, mis on rafineerimata või mida pole eelnevalt töödeldud. Terviklikud toidulisandid ja orgaaniline toit aitavad vältida nn keemilist agrikultuuri. Kontseptiks on inimese mõju loodusele minimaliseerida. See põhineb juhtmõttel, et looduslikud tooted on palju tervislikumad kui inimeste poolt manipuleeritud produktid.

Looduse terviklikud toidulisandid toimivad palju paremini kui kunstlikud toidulisandid nagu näiteks multivitamiinid. Põhjus miks looduse terviklikud toidulisandid on palju paremad, kui mitte loodulikud, on väga lihtne: inimese keha tunneb ära toitainete suhtarvu terviklikus toidus ja töötleb neid palju kergemini kui toidulisandeid, mis koosnevad isoleeritud või fraktsioneeritud (füüsikaliste ja keemiliste meetodite abil osadeks lahutatud segud) toitainetest. Keha tunneb tervikliku toidu toitaineid ära kui toidu ja seetõttu on võimeline seda palju efektiivsemalt metaboliseerima ja kasutama.

Sünergia on samuti väga oluline terviklike toidulisandite osa. Koostisained peaksid töötama sünergias ehk tegema omavahel koostööd. Nii tõhustavad nad üksteise imendumist ning efektiivsust. Dr.OHHIRA® probiootikumide fermenteerimise protsess saavutab selle, sest kasutab sajandeid vana tarkust, mis keskendub looduse enda sünergilistele omadustele.

Dr. Ohhira mitmeaastane fermenteerimisprotsess

Fermenteerimine on protsess, mille käigus bakterid (või teised mikroorganismid) lagundavad ained keemiliselt kasutatavateks lõpp-produktideks. Inimese seedekulglas fermenteerivad või seedivad bakterid toiduaineid, nii et nendest saavad post-biootilised metaboliidid.
Dr.OHHIRA® fermenteerimisprotsess imiteerib inimese seedekulglas toimuvat fermenteerimist. Protsess algab kaheteistkümnest erinevast probiootilisest bakteritüvest. Seejärel lisatakse vastavalt sobivale aastaajale fermenteerimis tünnidesse erinevat orgaaniliselt kasvatatud taimematerjali, mis pakub probiootiliste bakterite jaoks toitainerikast segu.
Probiootilised bakterid eelistavad toituda mitteseeduvatest taimsetest süsivesikutest (kiudained). Suur hulk erinevat tüüpi kiudaineid toetab suurema hulga erinevate probiootiliste bakterite kasvu ja vohamist. See tagab probiootilise mitmekesisuse.

Kogus

Pakend – 30 kotikest x 2,5 g
Netto – 75 g

Kui tahad teada, mis erinevus on Dr.OHHIRA 3-aasta probiootikumidel ja 5-aasta prebiootilisel pastal?