Dr. OHHIRA® 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega

Tootekood : 4779033720259

Toidulisand piimhappebakteritega hapendatud taimede, vetikate ja seente ekstrakti ja oligosahhariididega. 100% looduslik, fermentatsiooni käigus moodustunud vitamiinide, mineraalainete ja aminohapete segu, mis toetab ja tasakaalustab seedeelundkonna pH´d ja mikrofloorat.

Loe rohkem Dr. Ohhira probiootikumide kohta

60,00 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: kunstlikke säilitusaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: kunstlikke maitseaineid
Ei sisalda: GMO-d
Sisaldab: Ensüüme
Sisaldab: Prebiootikumid
Sisaldab: Probiootikumid
Olek: Pasta
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Seedimine ja ainevahetus
Millisele keha piirkonnale?: Närvid
Millisele keha piirkonnale?: Immuunsus
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Mille puhul sobib?: Nohu
Mille puhul sobib?: Pärmseen
Mille puhul sobib?: Kõhulahtisus
Mille puhul sobib?: Allergia
Mille puhul sobib?: Akne ja vistrikud
Mille puhul sobib?: Dermatiit, ekseem, psoriaas, rosaatsea
Mille puhul sobib?: Immuunsüsteemi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Organismi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Mikrofloora toetamine
Mille puhul sobib?: Organismi vastupanuvõime
Mille puhul sobib?: Kõhukinnisus
Mille puhul sobib?: Väsimus
Mille puhul sobib?: Vitamiinide, mineraalide imendumine
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?: Meeleoluhäired ja stress
Mille puhul sobib?: Külmetus
Mille puhul sobib?: Ainevahetus ja seedimine
Toote puhtus: Looduslik toode

Rohkem infot -

Dr. OHHIRA® 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega

    Dr.OHHIRA® 5-AASTASE RETSEPTI kotikeses sisaldub ainulaadne 5-aastat looduslikult hapendatud OM-X® fermenteeritud köögiviljaekstrakt, mis on saadud puhtast Jaapani loodusest pärit taimede, seente ja vetikate hapendamisel koos 12 erineva ja kokkusobiva piimhappebakteri tüvega (Lactobacillus, Bifidobacterium, Streptococcus). Valmiskujul segu sisaldab kiudaineid, 12 erinevat sorti piimhappebaktereid ning nende elutegevuse käigus moodustunud orgaanilisi ühendeid. Peale kolmeaastast looduslikul temperatuuril hapendamist paigutatakse segu ümber suurtesse anaeroobsetesse kääritamistünnidesse edasiseks kaheaastaseks anaeroobseks fermentatsiooniks. 1 kotike (2,5 g) on võrdne 4 kapsli Dr.OHHIRA® DELUXE annusega.

    • 5-aastane kääritamine
    • Suur kiudainete hulk ja mitmekesisus
    • Pakitud 2,5 grammi kaaluvatesse kotikestesse, mis on võrdne 4 kapsli Dr.OHHIRA® DELUXE annusega.

    OM-X® pasta puhul on tegu patendeeritud 12 sordi piimhappebakteri osalusega fermentatsiooniseguga, mis sisaldab:

    • 92 looduslikult kasvavat taime nagu näiteks ravimtaimi, puuvilju, köögivilju, seeni ja merevetikaid;
    • 12 piimhappebakteri tüve;
    • enam kui 500 postbiootilist metaboliiti (pH taset balansseerivad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalainete, ensüümide ja aminohapetega).

    Looduslikku toorainesegu koos piimhappebakteritega kääritatakse igale aastaajale omasel temperatuuril viis aastat, mistõttu on selles moodustunud orgaanilised ühendid eriti kontsentreeritud ja mõjusad.

    OM-X® sünbiootilises pastas sisalduvad orgaanilised ühendid tasakaalustavad keha õrna mikrofloorat, aitavad tugevdada immuunsüsteemi ja toetavad tervet soolestikku. On tõestatud, et selles sisalduvad head bakterid kleepuvad käärsoolde, kõrvaldavad seedimise käigus tekkinud toksilised kõrvalproduktid, toetavad seedetrakti limaskesta (vajalik toitainete imendumiseks) ja säilitavad jämesooles orgaanilisi happeid saavutades optimaalse pH taseme.

    Ükski Dr.OHHIRA® probiootikum ei sisalda allergeene, GMO tooraineid ega piimatooteid. 100% taimset päritolu ja sobilik veganitele.

    Dr. Ohhira prebiootiline pasta kasutamine

      Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ja tarbimisjuhend:

      1 kotike päevas, soovitavalt hommikuti tühja kõhuga. Pigistage kotikese sisu otse suhu ja neelake alla. Võite peale juua leiget vett. Pärast kotikese avamist tarvitage koheselt.

      Liigne tarbimine võib põhjustada ebamugavustunnet soolestikus. Ärge kasutage samaaegselt ravimite või teiste kiudaineid sisaldavate toidulisanditega.

      Enne toote kasutamist lastel, raseduse või imetamise ajal või ravimite kasutamise korral konsulteerige pere- või raviarstiga.

      Hoiatused: Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas!

      Kiudainete kogus 2,5 g kotikeses: 80±30 mg

      Piimhappebakterite kogus 2,5 g kotikeses: 8,88 mg

      Kõik taimsed koostisosad on kasvatatud Jaapani looduses.

      Dr. Ohhira prebiootiline pasta koostisosad

      Dr.OHHIRA® OM-X® pasta sisaldab kombinatsiooni 92st taimset päritolu toorainest - ürtidest, seentest, vetikatest, juurviljadest ja marjadest, mis pärinevad jahedast ja puhtast Jaapani mäestikupiirkonnast ning on segatud puhta allikaveega. Toorainesegule on lisatud 12 erinevat tüve elavaid piimhappebaktereid ja bifidobaktereid, mis on hoolikalt valitud lähtuvalt nende omavahelisest kokkusobivusest ning funktsionaalsusest.

      Koostisosad: 5-aastane retsept hapendatud taimedega OM-X® [oligosahhariidid (melass), kreegiekstrakt (Prunus domestica L.), spinati (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (goji) (Lycium chinense) viljaekstrakt, shiitake (Lentinula edodes, viljakeha) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. perviridis) leheekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) ekstrakt, silm- ja kännasmustika (V. ashei Reade, V. australe Small) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. ex Tanaka) ekstrakt, murilli (Agaricus blazei, viljakeha) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa, viljakeha) pulber, merevetika (Hizikia fusiformis) pulber, merevetika (Undaria pinnatifida) pulber, kombu vetika (Laminaria japonica) pulber; BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LACTOBACILLUS (L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), STREPTOCOCCUS (S.thermophilus NBRC 13957)], galakto-oligosahhariidid, frukto-oligosahhariidid, happesuse regulaator sidrunhape.

      Kõik taimsed koostisosad on kasvatatud Jaapani looduses.

      1 kotike = 2,5 g
      30 kotikest pakk (Netokogus: 75 g)

      Ei sisalda gluteeni, pärmi, piimatooteid, muna, nisu, tärklist, soja, kunstlikke lisa-, maitse-, värv- ja säilitusaineid, pestitsiide, herbitsiide ega loomseid kõrvalsaadusi.

      • GMO vaba
      • Hüpoallergeenne
      • Sobib veganitele

      Päevane annus sisaldab:

      1 kotike

      5-aastane retsept hapendatud taimedega OM-X®, milles:

      996 mg

      Piimhappebakterite segu (BIFIDOBACTERIUM, LACTOBACILLUS, STREPTOCOCCUS)

      8,88 mg

      PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimari, juunosidrun, punane porsa)

      247,89 mg

      JUURVILJAD (spinat, sinep-lehtnaeris

      84,84 mg

      SEENED (shiitake, leht-kobartorik, murill)

      40,57 mg

      MARJAD (hiina taralõng, silm- ja kännasmustikas)

      36,15 mg

      MEREVETIKAD (mariadru, wakame, kombu)

      26,55 mg

      oligosahhariidid (melass)

      551,12 mg

      Galakto-oligosahhariidid

      750 mg

      Frukto-oligosahhariidid

      750 mg


      PEAMISED FERMENTATSIOONIS OSALEVAD TAIMED, SEENED JA VETIKAD

      Galakto-oligosahhariididfrukto-oligosahhariididoligosahhariidid (melass), kreegiesktrakt (Prunus domestica L.), spinati (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (goji) (Lycium chinense) viljaesktrakt, shiitake (Lentinula edodes, viljakeha) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. Perviridis) leheekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) esktrakt, silm- ja kännasmustika (V. ashei Reade, V. australe Small) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex tanaka) ekstrakt, murilli (Agaricus blazei, viljakeha) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa, viljakeha) pulber, merevetika (Hizikia fusiformis) pulber, merevetika (Undaria pinnatifida) pulber, kombu vetika (Laminaria japonica) pulber, happesuse regulaator sidrunhape.

      PIIMHAPPEBAKTERID (varem nimetatud ka kui probiootikumid)

      BIFIDOBACTERIUM
      B.breve M-16V,
      B.infantis M-63,
      B.longum BB536,
      B.lactis Bl-04®

      LACTOBACILLUS 
      L.acidophilus La-14®,
      L.brevis NBRC 3345,
      L.bulgaricus NBRC 13953,
      L.casei TO-A,
      L.fermentum NBRC 3071,
      L.helveticus NBRC 3809,
      L.plantarum TO-A

      STREPTOCOCCUS
      S.thermophilus NBRC 13957

      FERMENTATSIOONIS MOODUSTUNUD ÜHENDID

      Sealhulgas: lühikese ahelaga rasvhapped ja teised orgaanilised happed (nagu äädik-, sidrun-, fulvo-, huumus-ja fenüülpiimhapped), oligosahhariididpolüfenoolidmelanoidiin (antioksüdant) ja väike kogus kelaaditud mineraalaineidvitamiine ja aminohappeid.

      KVALITEEDI KONTROLL

      • Dr.OHHIRA® piimhappebakteritega toidulisandid on toodetud vastavalt GMP standardi nõuetele.
      • Iga tootepartii lõpp-produkt vaadatakse/kontrollitakse eraldiseisvate ja sõltumatute organisatsioonide poolt üle. Toote kvaliteeti hinnatakse testidega, kus uuritakse piimhappebakterite koguseid ning toitumisalaste analüüsidega, kus kontrollitakse aminohapete, vitamiinide, mineraalainete ja orgaaniliste hapete koguseid.
      • Tooraine saabumisel tehakse sellele põhjalik radioaktiivsuse kontroll. Radioaktiivsuse analüüse viib iga tootepartii juures läbi Jaapani Toidu Uuringute Laboratoorium (Japan Food Research Laboratories). Kui analüüside tulemused kinnitavad, et radioaktiivseid aineid ei avastatud, siis väljastavad nad tooraine partiile vastava sertifikaadi.

      Dr. Ohhira prebiootiline pasta unikaalsed omadused


      Kuulus Jaapani mikrobioloog Dr Ohhira ühendas kaasaegse teaduse iidse Jaapani kääritamiskunstiga, et luua toode, mis erineb kõikidest muudest turul olevatest probiootilistest toidulisanditest.

      Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta on arendatud välja kasutades pikka fermenteermis protsessi, mis kasutab kahteteist piimhappebakterit. Lisaks piimhappebakteritele, mida kasutatakse fermenteerimisprotsessis, arendati välja ka OM-X® pasta. OM-X® pasta on loodud unikaalsest segust, mis koosneb toitainerikastest puuviljadest, juurviljadest, ravimtaimedest, vetikatest ja seentest. Seda unikaalset segu fermenteeritakse igale aastaajale omasel temperatuuril viis aastat. Nii pikk fermenteerimise protsess loomulikul temperatuuril garanteerib kõige tugevamate bakterite ellujäämise. Samuti tagab see vastupidavuse temperatuurikõikumistele, mis tähendab, et Dr.OHHIRA® probiootikume ei pea säilitama külmkapis – piisab ka toatemperatuurist.

      Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta sisaldab endas ka tõhusaid seedeensüüme. Tegu on tõeliselt elava ja biogeenilise tootega, mille fermenteerimise protsess toodab kasulikke mikrotoiteaineid, sealhulgas meile vajalikke vitamiine, mineraale ja aminohappeid. Looduslikult esinevad orgaanilised happed edendavad tervet seedimise pH`d ja julgustavad individuaalse mikrofloora kasvu.

      Looduse terviklikud toidulisandid on toidud mis on kokku surutud tabletiks, valatud kapslitesse/kotikestesse või pulbristatud. Sõna „terviklik“ viitab sellele, et lõpp-produkt — toidulisand — ei sisalda toitude osasid ega sünteetilisi või isoleeritud vitamiine. Ideaalis, neid toiteaineid sisaldavad toidud ei ole kiiritatud ega sisalda pestitsiidide või herbitsiidide jääke. Terviklikud toidulisandid on ainult ühe sammu kaugusel värskest toidust!

      Looduse terviklikud toidulisandid on toidud, mis on rafineerimata või mida pole eelnevalt töödeldud. Terviklikud toidulisandid ja orgaaniline toit aitavad vältida nn keemilist agrikultuuri. Kontseptiks on inimese mõju loodusele minimaliseerida. See põhineb juhtmõttel, et looduslikud tooted on palju tervislikumad kui inimeste poolt manipuleeritud produktid.

      Looduse terviklikud toidulisandid toimivad palju paremini kui kunstlikud toidulisandid nagu näiteks multivitamiinid. Põhjus miks looduse terviklikud toidulisandid on palju paremad, kui mitte loodulikud, on väga lihtne: inimese keha tunneb ära toitainete suhtarvu terviklikus toidus ja töötleb neid palju kergemini kui toidulisandeid, mis koosnevad isoleeritud või fraktsioneeritud (füüsikaliste ja keemiliste meetodite abil osadeks lahutatud segud) toitainetest. Keha tunneb tervikliku toidu toitaineid ära kui toidu ja seetõttu on võimeline seda palju efektiivsemalt metaboliseerima ja kasutama.

      Sünergia on samuti väga oluline terviklike toidulisandite osa. Koostisained peaksid töötama sünergias ehk tegema omavahel koostööd. Nii tõhustavad nad üksteise imendumist ning efektiivsust. Dr.OHHIRA® probiootikumide fermenteerimise protsess saavutab selle, sest kasutab sajandeid vana tarkust, mis keskendub looduse enda sünergilistele omadustele.

      1 kotike = 2,5 g

      30 kotikest pakk (Netokogus: 75 g)

      Kui tahad teada, mis erinevus on Dr.OHHIRA 3-aasta probiootikumidel ja 5-aasta prebiootilisel pastal?

      Tooted samas kategoorias