Pupa - Päevitusvesi 400ml

Tootekood : 8011607361311

Eemaldab soola ja tõrjub päikesest, tuulest ja kloorist põhjustatud kuivust. Värskendab ja niisutab nahka. Ideaalne juuste pehmendamiseks.

Ei sisalda päikesekaitset.

19,95 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Omadused: Värskendav
Omadused: Pehmendav
Omadused: Kiirendab päevituse teket
Omadused: Niisutav
Omadused: Puhastav
Olek: Vedelik
Olek: Sprei
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Mille puhul sobib?: Kuivadele juustele
Mille puhul sobib?: Kuivale nahale

Rohkem infot -

Pupa - Päevitusvesi 400ml

Tanning water

Päevitusvesi on mitmekülgne nahahooldustoode, mis pakub mitmeid eeliseid päevitamise ajal. See aitab eemaldada soola ja kaitsta nahka päikese, tuule ja kloori kuivatava toime eest. Lisaks sellele värskendab ja niisutab see nahka, jättes selle pehmeks ja siledaks. Päevitusvesi on ka ideaalne juuste pehmendamiseks, muutes need kergemini käsitletavaks ja säravaks. On oluline märkida, et päevitusvesi ei sisalda päikesekaitset, seega on vaja kasutada selle kõrval ka eraldi päikesekaitsetooteid.

Päevitusvee koostis sisaldab spetsiaalset melaniini stimuleerivat toimeainet, mis aitab nahal ühtlaselt päevituda. See toimeaine jaotub ühtlaselt igale epidermise kihile, tagades ühtlase ja loomuliku kuldpruuni jume. Melaniin on pigment, mis annab nahale päevituse. Päevitusvee regulaarne kasutamine aitab stimuleerida melaniini tootmist nahas ning saavutada soovitud päevituskiht.

Lisaks melaniini stimuleerivale toimeainele sisaldab päevitusvesi ka looduslikke niisutavaid toimeaineid. Need niisutavad toimeained aitavad säilitada naha mugavustunde ja niisutatuse ka pärast päevitamist. Päike ja muud keskkonnategurid võivad jätta naha kuivaks ja dehüdreerituks, kuid päevitusvesi aitab seda ennetada ja tagada naha hea seisukorra.

  • Puhas koostis - ainult funktsionaalsed ja vajalikud koostisained
  • Loomsete koostisainete vaba
  • 94% looduslikud koostisained
  • Kliiniliselt ja dermatoloogiliselt testitud
  • Parabeenivaba
  • Tehtud Itaalias

Pudel on valmistatud 100% taaskasutatud tarbimisjärgsest plastist, millest 20% saadi ookeanist.

Dosaator on valmistatud puhtast plastikust, et tagada õige toimimine.

100% ringlussevõetav koos plasti ümbertöötlemise kogumisega.

Pupa - Päevitusvesi kasutamine

Kasutamine: Kasutamiseks päevitus- ja värskendava veena pihustage seda kogu kehale. Sobib kergesti päevituvale ja harva punetavale nahale või päikesekaitse peale päevituse kiirendamiseks. Dušitootena kasutamiseks pihustage seda vajadusel soola ja kloori eemaldamiseks nahale. Võib kasutada ka ilma veeta. Pihustage juustele, et neid pehmendada ning vältida tuule, soola ja kloori kuivatavat mõju.

Pupa - Päevitusvesi koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER),GLYCERIN,BUTYLENE GLYCOL,FRUCTOSE,METHYL GLUCETH-20,PHENOXYETHANOL,PPG-26-BUTETH-26,PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL,PROPANEDIOL,PARFUM (FRAGRANCE),SODIUM CITRATE,ACETYL TYROSINE,DISODIUM EDTA,ETHYLHEXYLGLYCERIN,LIMONENE,CITRIC ACID.

Tooted samas kategoorias