Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Frantsila - Tiigri jõusalv 19g

Viide:6416384070289

Salvi sügavaletungiv mõju leevendab pingeid ja paneb energia liikuma, tuues kehasse ja meelde kerge ja erksa enesetunde. Leevendab külmetust, parandab vereringet, leevendab valu, ülekoormusvigastusi, eemaldab kudedest ainevahetusjäägid.

22,30 € KM-ga


Rohkem infot

Tiigri jõusalv

Frantsila

Tiigri jõusalv on sügavatoimeline ja seiskumisi vabastav.

Salvi sügavale tungiv mõju leevendab pinged ja valu ning paneb kinnijäänud energia liikuma kogu kehas tuues kehasse ja meelde kerge ja erksa tunde.

Frantsila - Tiigri jõusalv kasutamine

Kasutamine: hõõru salv leevendust vajavale piirkonnale ja energia punktidele ja energiakanalitele. Mõju suurendab selle piirkonna masseerimine, venitamine ja soendamine.

Ära kasuta näol, limaskestadel, haavade lähedal ega raseduse ajal. Salv on kange, ennem proovida väiksel naha pinnal.

Frantsila - Tiigri jõusalv koostisosad

Koostisosad: külmpress päevalille- ja oliiviõli, mesilasvaha ja nendega segatud Soome ürdid (raudrohi, angervaks, naistepuna, arnikas) ning chillipipar mis stimuleerib ja soojendab. Aroomiteraapilised eeterlikud õlid (kampfer, rosmariin, nelk, ingver, lavendel, tüümian, mentool, kaneel, mustkuusk, piparmünt, kadakas) elavdavad vereringet ja ainevahetusjääkide väljutamist. Soome õieteraapilised tilgad (võilill, kuusk) ning homöopaatiline arnika leevendavad valusid ja venitusi.

Tiigrisalvi kasutamine ja eelised

Tiigrisalv on Hiina rahvameditsiini iidsete retseptide järgi valmistatud palsam, mida kasutatakse välispidiselt erinevate lihas- ja liigesevaevuste leevendamiseks. Selle palsami koostis sisaldab mitmeid taimseid eeterlikke õlisid ja aromaatseid aineid, mis omavad kasulikke omadusi keha lõdvestamiseks, valu leevendamiseks ning vigastuste raviks. Tiigrisalvi kasutatakse mitmete terviseprobleemide korral ning sellel on pikk ajalugu ja traditsioon Hiinas.

Tiigrisalvi koostis ja toime

Tiigrisalvi koostis sisaldab mitmeid taimseid eeterlikke õlisid, nagu nelgi-, kaneeli-, eukalüpti- ja piparmündiõli, ning muid aromaatseid aineid, sealhulgas kamprit ja mentooli. Need koostisosad annavad palsamile iseloomuliku lõhna ning omavad paikset ärritavat toimet. Kui palsamit hõõruda probleemsele kohale, imenduvad need õlid ja ained naha kaudu ning hakkavad mõjutama keha erinevaid süsteeme.

Aromaatsed eeterlikud õlid, kamper ja mentool omavad lõõgastavat ja valuvaigistavat toimet. Need võivad aidata leevendada lihaspingeid, lõdvestada valutavaid lihaseid ning vähendada turseid. Lisaks paiksele toimele võivad need õlid aroomravimitena toimida ka kogu organismile, kui neid sisse hingatakse. Neil on ka jahutav toime, mis võib olla kasulik vigastuste korral.

Tiigrisalvi kasutamine

Tiigrisalvi kasutamine on üsna lihtne. Palsamit tuleb hõõruda probleemsele kohale sisse ringjate liigutustega 3-4 korda päevas. On oluline vältida palsami sattumist silma, limaskestadele ja avatud haavadele. Samuti ei tohiks palsamit määrida õrnadele nahapiirkondadele, nagu nägu, kael, põlveõndlad jne. Tiigrisalv on mõeldud ainult väliseks kasutamiseks.

Tiigrisalvi võib kasutada mitmete terviseprobleemide korral. See sobib hästi lihas- ja liigesevalude, krampide, tursete ning vigastuste leevendamiseks. Paljud inimesed kasutavad seda ka peavalude, putukahammustuste sügeluse ning külmetuse ja nohu sümptomite leevendamiseks. Tiigrisalv võib olla kasulik ka reuma ja teiste krooniliste liigese- ja lihasprobleemide korral.

Tiigrisalvi eelised ja kasutajate tagasiside

Tiigrisalv on osutunud tõhusaks vahendiks mitmete terviseprobleemide korral. Selle palsami kasutajad on märganud märgatavat toimet juba mõne kasutuspäeva möödudes. Salv aitab leevendada valu, lõdvestada pinges lihaseid ning taastada liigeseid ja kudesid. Samuti on tiigrisalv efektiivne osteokondroosi korral.

Paljud kasutajad on jaganud oma positiivseid kogemusi tiigrisalviga. Näiteks on mõned inimesed märganud, et palsam on aidanud neil leevendada lihasvaevusi ning jahutava toimega salv on olnud imeline abivahend ka nohu ja köha raviks. Tiigrisalv on osutunud kasulikuks ka putukahammustuste korral, kuna see aitab leevendada sügelust.

Tiigrisalvi ajalugu ja päritolu

Tiigrisalv on pärit Hiina rahvameditsiinist ning sellel on pikk ajalugu ja traditsioon. Hiina rahvameditsiinis on kasutatud mitmeid looduslikke koostisosi ja retsepte, et leevendada erinevaid terviseprobleeme. Tiigrisalv on üks neist iidsetest retseptidest, mida on aastate jooksul edasi arendatud ja täiustatud.

Tiigrisalvi nimetus tuleneb selle kasutamisest ja toimest. Salvi kasutatakse sageli vigastuste ja valude leevendamiseks ning see võib anda kasutajatele tugeva ja võimsa tunde, nagu tiigri jõud ja energia. Tiigrisalv on saavutanud suure populaarsuse Hiinas ja teistes Aasia riikides ning see on leidnud tee ka paljude teiste riikide turule.

Kokkuvõte

Tiigrisalv on Hiina rahvameditsiini iidsete retseptide järgi valmistatud palsam, mida kasutatakse välispidiselt erinevate lihas- ja liigesevaevuste leevendamiseks. Selle palsami koostis sisaldab mitmeid taimseid eeterlikke õlisid ja aromaatseid aineid, mis omavad kasulikke omadusi keha lõdvestamiseks, valu leevendamiseks ning vigastuste raviks. Tiigrisalvi kasutamine on lihtne ja mitmete kasutajate tagasiside põhjal on see osutunud efektiivseks vahendiks mitmete terviseprobleemide korral. Salvi ajalugu ja päritolu ulatuvad Hiina rahvameditsiini juurde ning see on saavutanud suure populaarsuse mitmetes riikides.