Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Bema - Kõõmavastane šampoon 200 ml

Viide:8010047119537

Looduslik kõõmavastane šampoon eemaldab peanaha liigse ketendamise. Puhastab ja tasakaalustab juuste floora. Vähendab sügelust, sobib kuivale kui rasvasele kõõmale. Parandab juuksestruktuuri ja kohevust.

200 ml

15,80 € KM-ga


Rohkem infot

Kõõmavastane šampoon

Bema

Eemaldab peanaha liigse ketendamise. Puhastab ja tasakaalustab juuste floora. Vähendab sügelust, sobib kuivale kui rasvasele kõõmale. Parandab juuksestruktuuri ja kohevust. Parima tulemuse saavutamiseks kasuta koos kõõmavastase seerumiga - saad koheselt nähtava ja kliiniliselt testitud tulemuse juba esimese kuuriga.

Patenteeritud koostisega: Tricobema Forfora: Moringa, tüümian, metsik oder.

Kasutamine:

Kanna terve ampull pestud niiskele peanahale ja masseeri õrnalt kuni toode on täielikult imendunud. Ära loputa! Enne kasutamist loksutada. Välispidiseks kasutamiseks.

SMOG-tested- see garanteerib, et toode annab juustele kaitse ilmastikumõjude eest ( sudu, saastatud õhk, päikesekiired, heitgaasid jne). 

Teised testide tulemused:

+30% paremini kammitavad

-35% vähem juustele ladestunud saasteaineid

+50% tugevamad juuksed

100% looduslik toode.

ilma SLS, SLES 

Parabeenide ja keemiste ainete vaba.

Mikrobioloogiliselt testitud

OGM vaba

Alcohol, Propylen Glycol jt lahustite vaba

Koostis: Thymus Vulgaris* (Thyme) Extract, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Aqua/Water, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Glycerin, Olea Europaea* (Olive) Fruit Extract, Piroctoneolamine, Hordeum Vulgare Seed Extract, Lonicera Caprifolium(Honeysuckle)Flower Extract, Tocopherol, Citric Acid, Profumo/Fragrance.

*Orgaanilisest mahepõllundusest

200ml