Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Imperity Professional - Argaaniaõli ja keratiiniga šampoon Gourmet JAD 1000ml

Viide:5999070906259

Niisutav ja kaitsev šampoon kõikidele juustele. Sisaldab argaaniaõli ja keratiini, mis muudavad juuksed siidpehmeks, säravaks ja lopsakaks. Šampoonil on elegantne J´ADORE aroom, mis ergutab su meeli. 

17,00 € KM-ga


Rohkem infot

Argaaniaõli ja keratiiniga šampoon pH 5,5

Imperity Professional Gourmet Jad

Niisutav ja kaitsev šampoon kõikidele juustele. Sisaldab argaaniaõli ja keratiini, mis muudavad juuksed siidpehmeks, säravaks ja lopsakaks. Šampoonil on elegantne J´ADORE aroom, mis ergutab su meeli. 

Kasutamine: niisuta juuksed hoolikalt ja kanna šampoon juustesse. Masseeri juukseid ja peanahka. Loputa hoolikalt.

Imperity Professional on Itaalias valmistatav salongikvaliteediga juuste hooldus- ja viimistlusbränd, mis on vaid kahe aastaga jõudnud müügile enam kui 20 riigis.
Imperity Professional pakub naturaalseid essentse ja ekstrakte sisaldavaid kvaliteetseid juuste hooldus- ja viimistlustooteid meeldivalt taskukohase hinnaga.

Šampoon sisaldab keratiini, pantenooli, nisuproteiine ja argaaniaõli.

Šampoon on parabeenivaba!

pH 5,5

Maht - 1000ml

Argaaniaõli ja keratiiniga šampoon koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamide Dea, Glycol Distearate, Cocamide Mea, Laureth-10, Argania Spinosa Kernel Oil, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Disodium Edta, Citric Acid, Polyquaternium-7, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Betula Alba Leaf Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Malva Sylvestris Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Salix Alba Bark Extract, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Triticum Vulgare (Wheat) Gluten, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal Allergens:Hydroxycitronellal, Farnesol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Alpha-isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl Benzoate, Limonene