Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Šampoon kanepiõliga, 250ml

Viide:URT3442

Kõikidele juuksetüüpidele sobiv kanepiõli ja tugevdava chia ekstrakti erilise seguga šampoon. Aitab tugevdada ja toita kuivi ja kahjustatud juukseid ning muudab need tervemaks ja elujõulisemaks. 

8,90 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Šampoon kanepiõliga, 250ml

Kõikidele juuksetüüpidele sobiv kanepiõli ja tugevdava chia ekstrakti erilise seguga šampoon on suurepärane valik, kui soovid anda oma juustele erilist hoolt ja tähelepanu. See šampoon mitte ainult ei puhasta juukseid, vaid aitab ka tugevdada ja toita kuivi ning kahjustatud juukseid. Tänu oma erilisele koostisele muudab see šampoon juuksed tervemaks ja elujõulisemaks, andes neile tagasi nende loomuliku sära ja elastsuse. Olenemata sellest, milline on sinu juuksetüüp, võid olla kindel, et see šampoon sobib sulle suurepäraselt. Kanepiõli ja chia ekstrakti kombinatsioon pakub juustele sügavat niisutust ja toitaineid, mis aitavad taastada juuste tervist ja ilu. Lisaks sellele on šampooni kasutamine lihtne ja mugav - lihtsalt kanna seda niisketele juustele, masseeri õrnalt peanahka ja loputa hoolikalt. Naudi oma juuste uut elujõudu ja ilu selle suurepärase šampooniga!

Urtekram - Šampoon kanepiõliga koostisosad

Koostisosad: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin**, Lauryl Glucoside, PCA Glyceryl Oleate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Salvia Hispanica Seed Extract, Beta-Sitosterol, Squalene, Xanthan Gum, Polyglyceryl-4 Hempseedate, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Chloride, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Parfum, Limonene.

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaanilistest koostisosadest

47% koostisest on orgaaniline

70% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.