Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

D'Difference - 5D Pinguldav silmakreem 15ml

Viide:4742124006594

Vananemisvastane pingludav silmakreem hüaluroonhappega, stimuleerib rakkude uuenemist ja kollageeni sünteesi, vähendavad silmaümbruse jooni ja kortsukesi ja tugevdavad naha loomulikku kaitsevõimet. 

52,00 € KM-ga


Rohkem infot

Pinguldav silmakreem 

5D Lifting Eye Cream

Taimsete tüvirakkude ekstrakti ja hüaluroonhapet sisaldav pinguldav silmakreem koosneb komponentidest, mis stimuleerivad rakkude uuenemist ja kollageeni sünteesi. Vähendavad silmaümbruse jooni ja kortsukesi ja tugevdavad naha loomulikku kaitsevõimet. Võimas looduslikku päritolu BEAUTIFEYE™ aineühend aitab vähendada väsimusmärke – turseid ja tumedaid silmaaluseid. Kerge tekstuuriga ja kiiresti imenduv kreem sisaldab ka looduslike õlide kokteili, mis toidab ja hellitab nõudlikku silmaümbruse nahka. Patenteeritud HYDRESIA® emulsioon ja siidiproteiinid tagavad pikaajalise niisutuse, lukustavad niiskuse ning muudavad naha pehmeks ja siledaks. Kreem sobib kuivale ja vananemistunnustega nahale.

Kasutamine: Kandke õhuke kreemikiht silmaümbruse nahale õrnade masseerivate liigutustega. Kreem sobib kasutamiseks nii hommikul kui ka õhtul.

See toode on dermatoloogiliselt testitud ja tunnistatud nahka mitte ärritavaks

Koostisained on looduslikku päritolu. EI SISALDA parabeene, silikoone, mineraalõlisid, PEG ühendeid, lõhna-ja värvaineid

Koostis: Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes*, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glycerin*, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate, Albizia Julibrissin Bark Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronate*, Hydrolyzed Silk, Darutoside*, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Glycereth-2 Cocoate, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate*
*ECOCERT tunnistusega koostisosa

Cell Innovation sari

Rääkides looduskosmeetikast on paljudel hirm, et vananemisilmingute ja elastsuse kao vastu jäävad emakese maa pakutavad ekstraktid jõuetuks. Õnneks on olemas taimsed tüvirakud – parim energiaallikas meie enda tüvirakkudele. Tüvirakud on paljunemisvõimelised rakud ja selleks, et nahk püsiks sile ja elastne on pidevalt vaja rakkude uuenemise protsessi kiirendada. Alates aastast 2009 on tüvirakkudest üha rohkem kuulda. Esmalt avastasid teadlased, et ühte liiki Šveitsist pärit õunasort püsib märksa kauem värske ja krõmps kui teised. Leiti, et selle õuna tüvirakud funktsioneerivad sarnaselt meie tüvirakkudele. Nüüd saame öelda, et taimseid tüvirakke on võimalik ekstraheerida paljudest teistest taimedest, näiteks pruunist riisist ja sojaubadest, nagu seda on tehtud eestimaise looduskosmeetika sarja Domina Elegans/D´DIFFERENCE toodetes.
Kui kasutada taimse tüvirakuekstraktiga tooteid, siis on peale paari nädala kuni ühe kuu möödumist näha tulemusi – jooni ja kortsukesi on vähem, naha elastsus ja toonus on tõusnud, naha kaitsevõime suurem ja jume on imeline, nagu portselan. Kui teile on oluline võimas looduslik „jõujaam“ teie nahas, siis leidke üles taimsete tüvirakkudega tooted! Kõik Cell Innovation sarja tooted, tähisega 5D, taimseid tüvirakke sisaldavad. Kuna rõhume uuenduslikkusele, oleme lisanud sarja kreemidesse, seerumitesse ja maskidesse ka hüaluroonhappe, mille niisutav ja niiskust säilitav mõju on legendaarsed!