Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Kohvijoogi pulber "FatBurn", 150g

Viide:SLI5618

5-in-1 toimega kohvijook energia suurendamiseks ja kaalulangetamiseks! Aktiivseteks koostisosadeks on L-karnitiin, kofeiin, leedrimarja ja guaraana ekstrakt. L-karnitiin on aminohape, mis on rasvade ainevahetuses ülioluline, kuna tagab pika ahelaga rasvhapete kandumise mitokondritesse, kus need muundatakse energiaks. Guaraana hoiab ära väsimuse ja aitab ka kaalu kontrolli all hoida. Leedrimari aitab reguleerida kehakaalu, samal ajal toetatades immuunsüsteemi ja parandades vereringet.

15,85 € KM-ga


Rohkem infot

Nature’s Finest - Kohvijoogi pulber "FatBurn", 150g

Kas otsite maitsvat ja tervislikumat viisi oma päeva alustamiseks? See hämmastav kohvijoogi pulber "FatBurn" ei ole mitte ainult maitsev, vaid ka suhkru-, gluteeni-, GMO ja laktoosivaba, mistõttu sobib see ideaalselt kõigile, kes soovivad neid oma menüüs vältida. Ja kui oled vegan, võid seda kuuma jooki muretult nautida. 

Kuid mis tegelikult eristab "FatBurni" tavalisest kohvijoogist, on selle ainulaadne koostisainete segu, mis on mõeldud ka ainevahetuse kiirendamiseks ja rasvapõletuse edendamiseks. Ja mis kõige parem? "FatBurn" ei tee kompromisse maitse osas. Kohvijook on rikkalik ja aromaatne.

Nature’s Finest - Kohvijoogi pulber "FatBurn" koostisosad ja valmistamine

Koostisosad: riisijoogipulber (riis, kaera beetaglükaan, päevalilleõli, sool), kummiaraabik, kohvi ekstrakt, looduslik kohvi maitseaine, stabilisaator: tselluloos, L-karnitiin, guaraana seemne ekstrakt (Paullinia cupana), leedrimarja ekstrakt (Sambucus nigra L.).

Suhkru-, gluteeni- ja laktoosivaba. GMO vaba. Sobilik veganitele.

Kasutamine: sega kord päevas 10g (1spl) 150ml kuuma vee või piimaga. 

Toitumisalane teave 

10g kohta

Kohvi ekstrakt 

500mg

L-karnitiin 

200mg

Guaraana ekstrakt 

100mg

Leedrimarja ekstrakt 

50mg

Kofeiin

62mg

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Toodet ei ole soovitatav tarbida raseduse või imetamise ajal. Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Valmistatud Sloveenias.