Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Salvia Paradise - Ashwagandha tinktuur 50ml

Viide:8595595902560

Ashwagandha ehk Uimastav juustumari (Withania somnifera) on maavitsaliste sugukonda kuuluv taimeliik, mida kasvatatakse peamiselt Indias. Taimse droogina kasutatakse juurt ja lehti. Ainulaadne tehnoloogia ja mitu ekstraheerimist tagavad Salvia Paradise alkoholivaba tinktuuri säilivuse ning ürtide toimeained tulevad maksimaalselt esile. Ashwagandha aitab kaasa emotsionaalsele tasakaalule ning vaimsele ja füüsilisele heaolule. Soodustab rahulikku und, keskendumisvõimet ning suurendab organismi vastupanuvõimet stressile. 

16,05 € KM-ga


Rohkem infot

Salvia Paradise - Ashwagandha tinktuur

Kui otsite loomulikku viisi oma üldise tervise ja heaolu parandamiseks, siis on ashwagandha hea valik! Ashwagandha on iidne ravimtaim, mida on tänu selle paljudele tervisele kasulikele omadustele kasutatud Ayurveda meditsiinis juba sajandeid. See on võimas adaptogeen, mis aitab organismil toime tulla stressi ja ärevusega, samuti aitab see parandada ajufunktsioone, vähendada põletikku ja suurendada energiataset. Ja üks parimaid viise, kuidas neid eeliseid kogeda, on ashwagandha tinktuur.

Ashwagandha tinktuur on vedel ekstrakt, mis on valmistatud ashwagandha taime juurest. See tinktuur on alkoholivaba, seetõttu on see väga kontsentreeritud, mistõttu on see tugev ja tõhus viis nautida ashwagandha mitmeid tervisele kasulikke omadusi.

Üks ashwagandha tinktuuri peamisi eeliseid on selle võime toetada stressi vähendamist ja parandada vaimset selgust. See ravimtaim on adaptogeen, mis tähendab, et see aitab organismil kohaneda stressiga, reguleerides kortisooli taset. Ashwagandha tinktuuri regulaarne kasutamine võib aidata vähendada ärevust, parandada meeleolu ja parandada kognitiivseid funktsioone.

Kuid ashwagandha tinktuur ei ole hea mitte ainult vaimse tervise jaoks - sellel on ka mitmeid teisi eeliseid! On tõestatud, et sellel ravimtaimel on põletikuvastased omadused. Lisaks sellele võib ashwagandha tinktuur aidata parandada immuunsüsteemi funktsioone, suurendada energiataset ja toetada tervislikku ja rahulikumat und.

Ashwagandha tinktuur on suurepärane võimalus kogeda kõiki hämmastavaid eeliseid, mida see iidne ravimtaim pakub. Ükskõik, kas soovite vähendada stressi ja ärevust, parandada ajufunktsioone või suurendada oma energiataset, ashwagandha tinktuur on kindlasti proovimist väärt.

See on oluline nii meestele kui naistele, sest aitab kaasa suguelundkonna normaalsele tööle ja stimuleerib viljakust. See on kasulik ka neile, kellel on õpiraskused, sest parandab kontsentratsiooni.

Loe lähemalt Ashwagandha kohta meie blogist

Salvia Paradise - Ashwagandha tinktuuri kasutamine ja koostisosad

Kasutamine: 20 tilka 3 korda päevas. Soovitame tinktuuri otse suhu tilgutada ja seejärel lasta sellel suu limaskesta kaudu imenduda. Seejärel võite pisut vett juua. Soovituslik päevane annus vastab 2511mg värskele droogile. Enne kasutamist põhjalikult loksutada. Säilitada kuivas ja pimedas.

Koostisosad: glütserool, vesi, Withania Somnifera mahepõllundusest.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. 

Päritolumaa India. Valmistatud Tšehhis.