Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Spirulina tabletid 125g

Viide:3830052951817

Spirulina on väga valgurikas. Samuti sisaldab see rauda, mis toetab immuunsüsteemi tööd ja hapniku transporti veres ning aitab vähendada väsimust; magneesiumi, mis on abiks närvisüsteemile ja ainevahetusele ning aitab samuti vähendada väsimust; kaltsiumi, mis hoolitseb luude ja hammaste tervise eest. Sobib veganitele. Loe lähemalt Spirulina kohta - Mis on spirulina ja kuidas teda kasutada

12,70 € KM-ga


Rohkem infot

Spirulina tabletid

Spirulina (Arthrospira sp) pulber valmib tsüanobakterite perre kuuluvatest sinirohevetikatest, mis kasvavad soojades mageveekogudes. Kuivatatud spirulina sisaldab valku ning kõiki asendamatuid aminohappeid. Spirulinas leidub B-grupi vitamiine nagu B1, B2, B3, B6, B9 ning A-, C-, E-, K- vitamiini. Mineraalidest on esindatud raud, kaalium, kaltsium, vask, magneesium, mangaan, fosfor, seleen, naatrium, tsink. Veel sisaldab spirulina tervisele kasu toovaid fütokemikaale nagu näiteks beetakaroteen ja klorofüll.

Koostisosad: Spirulina (Arthrospira sp) pulber.

Kasutamine: kuni 40 tabletti päevas.

Päritolumaa: Hiina. Pakendatud Sloveenias.

Säilitamine: hoida kuivas ja jahedas.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Vaid 2spl spirulinat katab päevase valguvajaduse, samuti sisaldab see rohkem beetakaroteeni kui porgandid. Raud toetab immuunsüsteemi tööd ja hapniku transporti veres ning aitab vähendada väsimust, magneesium on abiks närvisüsteemile ja ainevahetusele ning aitab samuti vähendada väsimust, kaltsium hoolitseb luude ja hammaste tervise eest.

Spirulina sisaldab kõiki üheksat asendamatut aminohapet, mida inimkeha ise ei tooda ja mida vajame seetõttu toidust. Aminohapped on ehituskivid valkudele, mis ühelt poolt hoolitsevad terve lihase- ja koeehituse eest, teisalt moodustab keha neist neuro­mediaatoreid nagu serotoniini, mis on tähtsad ajutegevuseks.