Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

A.VOGEL - Po-Ho inhalaator

Viide:6007650000989

Inhaleerimine on juba vana tuntud protseduur, millest saab abi külmetussümptomite leevendamisel. Hingamisteede vaevuste puhul, nagu näiteks kurguvalu ja köha, on soovitatav inhaleerida kuuma auru. Ka nohu korral saab abi inhaleerimisest-kuum aur ja eeterlikud õlid alandavad limaskesta turseid.

21,10 € KM-ga


Rohkem infot

Po-Ho Inhalaator

Kasutamine:
Keeda umbes 0,5 liitrit vett 70-ne kraadini. Vala 200ml kuuma vett alumisele inhalaatori osale, mis on umbes pool alumisest anumast. Lisa üks-kaks tilka Po-Ho õli vette. Keera ülemine tarvikuosa kindlalt alumise külge ja aseta horisontaalpinnale. Alusta inhaleerimist asetades nina ja suu inhalaatori ülemise osa avasse. Hinga auru sisse läbi nina 5 minutit.Selle aja jooksul enamus eeterlikke õlisid aurustub, vesi jahtub umbes 50-ne kraadini ja inhaleerimisefekt ei ole enam nii efektiivne. Inhaleerimisel hingake ninast sisse ja suust välja. Inhalatsiooni kestvus on 5 - 10 minutit ja seda võib teha 2 kuni 3 korda päevas.

Soovitav on korrata seda protseduuri, lisades ühe tilga Po-Ho õli uude 70-ne kraadini keedetud vette ja jätkata inhaleerimist järgnevad 5 minutit veel.

Tähelepanu!
Po-Ho õli ja teisi eeterlikke õlisid ei tohi otse ninna tilgutada! Po-Ho õli ja teiste eeterlike õlidega kokku puutunud kätega ei tohi puutuda silmaümbruse õrna nahka- ärritab! Peske käed, kui need on PoHo õliga kokku puutunud.

Hoiatus!
Mitte ületada Po-Ho õli kogust.
Kuna tegemist on kuuma veega, siis veendu, et inhalaatori ülemine osa on kindlalt kinnitatud alumisele osale.
Ettevaatust kuum vesi kõrvetab!
Kuuma veega inhalaatorit hoida lastele kättesaamatus kohas.