Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte - Havitall pulber 250 g

Viide:6430015886698

Biolatte Havitall pulber - seedimist soodustav piimahappebakteritega toidulisand



Biolatte Havitall pulber - seedimist soodustav piimahappebakteritega toidulisand
26,31 € 30,95 € 15% KM-ga


Rohkem infot

Biolatte Havitall pulber 250g

Psyllium Husk-i, mustikapulbrit ja piimhappebaktereid sisaldav toidulisand

Anne & Stiil Ilulemmik 2024

BIOLATTE OY asutaja alustas probiootikumide uurimist juba eelmisel sajandil, mil teaduslikud üksused pidasid neid toidulisandeid ei rohkem ega vähem kui üksnes külmutatud jogurti pulbriks. BIOLATTE  oli esimene ettevõte, kes avastas, et 70% inimeste immuunsusest sõltub käärsoolest.

Asutaja algne eesmärk oli leida alternatiiv antibiootikumidele ja otsida vähem agressiivset viisi, mis aitaks inimesi, kes kannatavad krooniliste tervisehäirete all. Tal kulus 20 aastat, et töötada välja õige koostis ning luua elujõuline ja rakenduslik tehnoloogia, selleks et tuua turule suur valik kvaliteetseid tooteid, mis annaksid ka tulemust

BIOLATTE Havitall sisaldab psülliumikesti, -tuuma ja -idusid, metsmustikapulbrit (C-vitamiin) ja inimspetsiifilisi piimhappebaktereid. Suured (20 mesh’i) koostisosad aeglustavad vajadusel soolestiku protsesse (näiteks kõhulahtisuse või soole ärritussündroomi korral) ja psülliumikiud suurendavad ja pehmendavad väljaheitemassi, mille tulemusena aktiveerub soolestiku funktsioon. Kiud puhastavad soolestikku, sidudes end kahjulike ühenditega. Lisaks suurendavad psülliumikiud osmootset rõhku soolestikus, mis laseb piimhappebakteritel soolestikus kiiremini ja tõhusamalt areneda. Toode sobib ka lastele.

BIOLATTE Havitall aitab soodustada mao ja soole tööd, osaleb hea kolesterooli taseme säilitamises, aitab tasakaalustada hormoone, pärmseene ravi toetuseks, aitab kaasa kaalulangetamisel. BIOLATTE Havitalli kuuri ajal ei ole vaja lisaks piimhappebaktereid sisaldavaid tooteid juurde manustada.

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

Biolatte

Biolatte probiootikumid on elusad mikroorganismid, mis piisavas koguses manustatuna on tervisele kasulikud. Mainitud tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.
Kuna probiootikumidel on immuunsüsteemi tugevdamisel nii suur ja tähtis roll, siis on soovitav kasutada Biolatte tooteid mitte ainult haiguste perioodidel vaid see on tõhus abiline sulle kogu aasta vältel.

Biolatte Havitall - kasutamine

Biolatte Havitall võib kasutada:

  • kõhu ja soolestiku tegevuse parandamiseks
  • soolestikust kahjulike ühendite välja viimiseks
  • vitamiinide ja mineraalide imendumise kiirendamiseks
  • kolesteroolitaseme alandamiseks
  • hormoontasakaalu parandamiseks
  • abivahendina pärmseene raviks
  • abivahendina kaalu alandamiseks

Biolatte Havitall - koostis

Tootes  sisalduvad Psyllium Huski kiud suurendavad soolestiku osmootset rõhku ja tänu sellele piimhappebakterid paljunevad kiiremini.

Psüllium on tuntud oma väga kõrge kiudainesisalduse poolest ning seda kasutatakse enamasti seedeprobleemide korral, nagu kõhukinnisus ja -lahtisus. Kuid uuringud on näidanud, et psüllium võib alandada ka kõrget kolesterooli taset ja mõjuda hästi veresuhkrule ning II tüüpi diabeedi korral. Samuti soodustab südame tervist ja aidab hoida kaalu kontrolli all. Loe lähemalt psülliumi kohta.

Koostisosad päevases annuses: psülliumi kestad, mustikapulber, inimspetsiifilised piimhappebakterid 1,1E9 cfu: L. casei, L. fermentum, L. acidophilus, S. thermophilus, E. faecium.

Biolatte Havitall - manustamine

Manustamine: Segada üks kord päevas 1 supilusikatäis (u 6g) Havitall pulbrit 2dl veega. Tarbi kohe pärast segamist. Soovitatav on juua päeva jooksul lonkshaaval palju vett. Toode sobib ka rasedatele- ja imetavatele naistele. Sobib ka veganitele.

Toote tarbimisaega ei ole limiteeritud- sellega võib teha kuure või tarbida regulaarselt.

Ilma arsti või apteekri soovituseta mitte anda alla 6-aastastele lastele (oluline on hea vee joomisharjumus). 

Pulbrit ei tohi raputada otse suhu, kuna paisub vedelikuga kokkupuutel ning võib tekkida lämbumisoht. Soovitatud annust mitte ületada.

Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.

Tootja: Biolatte Oy PL 21, FI-20321 Turu

Parim enne ja partii nr: vaata purkki


Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Säilitamine: Kindlalt suletuna, kuivas ja pimedas kohas.