Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

BioKap - Juuksekasvu kapslid naistele 60tk

Viide:8030243025883

Juuste hõrenemise põhjused on mehel ja naisel erinevad, seetõttu on BioKap® välja töötanud erinevad toidulisandid mehele ja naisele.

BioKap toidulisand naistele keskendub biotiini, tsingi, vase ja seleenivarude täiendamisele ning teistele ainetele, mis tagavad normaalse juuksekasvu naise organismis.

30,30 € KM-ga


Rohkem infot

BioKap Juuksekasvu kapslid naistele

BioKap toidulisand

Normaalne juuksekadu on 50-100 juuksekarva päevas. Juuksekarval on loomulik elutsükkel, mis koosneb kolmest faasist (kasvufaas, üleminekufaas ja puhkeperiood). Puhkefaasi lõppedes kukub juuksekarv välja ning asendub uuega. Kui juuksed surevad enne oma elutsükli lõppu ning langevad välja enne uue kasvutsükli algust, tekib juuste hõrenemine.

Alopeetsia korral kukuvad juuksed välja laikudena. Need asenduvad ajapikku uute, kuid hõredamate ja nõrgemate juuksekarvadega, mida palja silmaga ei märka.

Juuksehõrenemine võib olla ka ühtlane, mille käigus toimub tugevate ja tervete juuste järk-järguline asendumine nõrgematega.

Looduslikku päritolu TRICOFOLTIL® kompleks on patenteeritud juuksehoolduspreparaat juuste tugevdamiseks ja tervendamiseks. TRICOFOLTIL®  sisaldab linaõli, vasepreparaati ja biotiini: naturaalseid elemente, mis oma koostoimes muudavad juuksed tugevaks ja terveks.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana.

Koostisosad: nisuiduõlist ja hirsist (Panicum milicaeum L.) tõmmis, želatiin, sojaõli, L-tsüsteiin, paakumisvastane aine: glütserool, Tricofoltil kompleks: linaseemneõli (Linum usitatissimum), vaskkarbonaat, D-biotiin, L-metioniin, paksendaja: rasvhapete mono- ja diglütseriidid, P-aminobensoehape (PABA), põldosi (Equisetum arvense), emulgaator: sojaletsitiin, soja (Glycine max), raudfumaraat, pärmipulber, seleeniga rikastatud pärm, β-karoteen (30% päevalilleõlis), tsüanokobalamiin, tsinoksiid, värvaine: raudoksiid, foolhape. 

Toitaineline nimetus

Kogus 2 kapsli kohta

% NRV*

L-tsüstiin

200mg

L-metioniin

50mg

PABA

40mg

Raud

7mg

50

Tsink

6,6mg

66

β-karoteen

5,2mg

Foolhape

200mcg

100

Seleen

40mcg

73

Vitamiin B12

1mcg

40

Hirss

300mg

Tricofoltil, millest

101,65mg

linaseemneõli

100mg

alfa-linoleenhapped

61mg

vask

1,2mg

120

biotiin

450mcg

900

Põldosja ekstrakt

40mg

Sojaekstrakt

30mg

millest isoflavoonid

12mg

(*päevane võrdluskogus täiskasvanutele)

Tarvitamise juhend: 2 kapslit päevas veega, kas söögi ajal või pärast sööki.