Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Uns - Seente ekstraktid "Shroomvit", 45g

Viide:UNS1209

Pulber nelja seene ekstraktidest - Reishi, Shiitake, Cordyceps ja Lion´s Mane. Need seened on rikkad süsivesikute, kitiini, beeta-glükaanide, hemitselluloosi ning erinevate mikro- ja makroainete poolest. 

29,35 € KM-ga


Rohkem infot

Uns - Seente ekstraktid "Shroomvit", 45g

Pulber nelja seene ekstraktidest - Reishi, Shiitake, Cordyceps ja Lion´s Mane. Need seened on rikkad süsivesikute, kitiini, beeta-glükaanide, hemitselluloosi ning erinevate mikro- ja makroainete poolest.

1. Korditseps aitab kaasa kopsude ja neerude (elujõud) tööle, energiataseme, lihastoonuse ja elujõu tõstmisele, seksuaalfunktsioonide reguleerimisele, hapniku paremale omastatavusele. Sobib eriti hästi vanuritele, sportlastele ja ka teistele immuunsüsteemi tugevdamiseks.

Korditseps toetab:

  • Korditseps on toniseerija, mis annab energiat juurde neerudele, kuid mõjutab ka kopsude tööd.
  • Korditseps tugevdab YIN/Yang*i
  • Korditseps on ise pikaealisuse taim.
2. Lion’s Mane ehk lõvilakk-korallnarmik (Hericium Erinaceus) sisaldab erinevaid bioaktiivseid komponente ning on seetõttu kasutusel olnud Hiina meditsiinis juba sajandeid erinevate tervisehädade korral. Tegemist on seenega, mis sisaldab rikkalikult antioksüdante, omab põletikuvastast toimet, toetab immuunsussüsteemi, aitab võidelda haigusttekitavate võõrkehadega ning stimuleerib ajutööks olulisi valke, mis soodustavad närvirakkude kasvu ja arengut. Rahvameditsiinis on lõvilaka seent kasutatud ka kergemate närvipingete leevendamiseks.

    Lion’s Mane sobib:

    • ajutöö toetamiseks
    • keskendumisvõime parandamiseks
    • unekvaliteedi tõstmiseks
    • meelerahu loomiseks

    3. Reishi on tõhus adaptogeen, mis leevendab stressi, tasakaalustab hormonaalsüsteemi ja parandab une kvaliteeti. Uuringud kinnitavad, et reishi alandab halva kolesterooli taset veres ja parandab vereringet ning alandab kõrget vererõhku. Reishit on kasutatud tõstmaks inimese intellektuaalseid võimeid ja positiivset emotsionaalset meeleolu. 

    Reishi on seotud kõikide organitega, Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on ta seotud südamega, sealt tulenevad ka tema näidustused. Ta on väga hea unetuse puhul, annab energiat juurde, rahustab vaimu, närvilisust, emotsionaalset ebastabiilsust. Reishi on hea aju tugevdamiseks, hea pingelise õppimise ajal, parandab mälu, ajutööd ja aitab taastada närvisüsteemi.

    Shiitake (Lentinula edodes) seened on tuntud söögiseened Hiinas, Jaapanis ning mujal Aasias. Shiitake kasulikud omadused on unikaalsed, seda tõestab kahe tuhande aastane Jaapani fungoteraapia ajalugu ja paljud kliinilised uuringud. Vürtsise maitsega seenel on Aasia teadlaste arvates vananemist aeglustav toime, see vähendab stressi ja kurnatust, tugevdab tervist.

    Uns - Seente ekstraktid "Shroomvit" kasutamine ja koostisosad

    Kasutamine: lisa 1500mg  (2 mõõtelusikat) 1x päevas kohvi, tee, kakao või taimse joogi sisse ning tarbi kohe. Puidust mõõtelusika leiad purgist.

    1 portsjon (2 mõõtelusikat)

    Korditsepsi (Cordyceps sinensis) ekstrakt (15:1)

    min. 30% polüsahhariide – 112,5mg

    375mg

    Lion’s mane e lõvilakk-korallnarmiku (Hericium erinaceus) ekstrakt (15:1)

    min. 30% polüsahhariide – 112,5mg

    375mg

    Reishi (Ganoderma lucidum (Curtis) P.Karst.) ekstrakt (16:1)

    min. 40% polüsahhariide – 150mg

    375mg

    Shiitake (Lentinula edodes (Berk.) pegler) ekstrakt (12:1)

    min. 30% polüsahhariide – 112,5mg

    375mg

    Säilitada kindlalt suletuna, temperatuuril 15-25°C, kuivas kohas. Kaitsta niiskuse ja valguse eest.

    Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Kui olete meditsiinilise järelvalve all või tarbite ravimeid, tuleb enne toote kasutamist konsulteerida arstiga. Ära tarbi, kui turvakile on katki või see puudub.

    Netokaal: 45g

    Toodetud Poolas.