Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sanct Bernhard - Omega-3 kalaõli sidruniga, 250ml

Viide:4250382210177

Oomega 3 on tuntud oma postiivse toime poolest südame-versoonkonnale, liigestele, immuunsusele, aju funktsioneerimisele, mälule, naha ja juuste kvaliteedile, nägemisele ja kogu kogu organismi arengule.

Kvaliteetsete, bioloogiliselt aktiivsete omega-3 rasvhapetega sidrunimaitseline kalaõli. Omega-3 rasvhapped on vajalikud südame ja aju tööks. 

18,80 € KM-ga


Rohkem infot

Sanct Bernhard - Omega-3 kalaõli sidruniga, 250ml

Oomega 3 on üks erilisemaid polüküllastamata ja vajalikumaid rasvu, mida keha ise ei saa toota ja mis tuleb saada koos toiduga. Meie keha koosneb umbes 3 miljardist rakust, mis kõik vajavad normaalseks toimimiseks tasakaalustatud rasvhappeid. Kõige enam vajab kvaliteetseid rasvhappeid e. rasvu meie aju ja rakukestad. Oomega 3 ja oomega 6 rasvhapped on iga meie rakumembraami koostisosaks ja mille suhe peaks kehas olema ideealkujul 1:1, aksepteeritavaks maksimaalselseks tasemeks peetakse veel 5:1-suhet oomega 6 kasuks. Liiga kõrge oomega 6 tase soodustab terviseprobleeme ja kroonilise põletiku teket. Põhja-Euroopas on see suhe 12:1le, Euroopas 15:1-le ja Ameerikas 25:1-le. Tarbides kvaliteetset oomega -3 rikast kalaõli saab seda suhet hoida optimaalsena.
Oomega 3 on tuntud oma postiivse toime poolest:
  • südame-versoonkonnale,
  • liigestele,
  • immuunsusele,
  • aju funktsioneerimisele,
  • mälule,
  • naha ja juuste kvaliteedile,
  • nägemisele ja kogu kogu organismi arengule.

Sanct Bernhard - Omega-3 kalaõli sidruniga - koostis

Koostisosad: kalaõli (98,5%), sidruniõli. 

Kasutamine: 0,5tl (2,5ml) päevas. 

Toitumisalane teave 2,5ml toote kohta: kalaõli 2,3g, millest rasva 2,3g, millest küllastunud rasvhappeid 0,6g, polüküllastumata rasvhappeid 1,4g, millest küllastumata rasvhappeid 0,5g, polüküllastumata rasvhappeid 0,9g, millest omega-3 rasvhappeid min. 690mg, millest EPA 425mg, DHA 275mg. 

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Hoida kuivas, alla 25°C ruumis. Kaitsta otsese päikesevalguse eest. 

Tootel puudub ökomärgistus.

Valmistatud Saksamaal.