Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Medicura - Mustaköömne õli kapslid 90tk 62g

Viide:4035129003584

Mustköömne õli tugevdab immuunsüsteemi, elavdab vereringet, aitab külmetuse, hingamisteede haiguste, väsimuse ja seedehäirete korral. Lisaks on mustköömneõli võimas looduslik antioksüdant, omades kasulikku mõju lihastele ja luudele. Samuti aitab ta oma põletikuvastase toime tõttu artriidi korral. Tänu õlis sisalduvale timohinoonile aitab see alandada veresuhkru taset.

10,45 € KM-ga


Rohkem infot

Medicura Mustaköömne õli kapslid

Medicura

Mustköömne õli tugevdab immuunsüsteemi, elavdab vereringet, aitab külmetuse, hingamisteede haiguste, väsimuse ja seedehäirete korral. Mustköömneõli ekstraheeritakse taime seemnetest. Sisaldab linoolhapet ja E-vitamiini. Küllastumata rasvhapetel on oluline roll erinevates metaboolsetes protsessides. Positiivne efekt nahale ja immuunsüsteemile.

Mustköömne õli sisaldab küllastamata rasvhappeid: linool-, oleiin-, palmitiin-, eikoseen-, steariin- ja alfalinoleenhapet, fosfoliptiide, 15 aminohapet, karotenoide, vitamiine E, D, C, B (B1, B2, B3, B6, B9), erinevaid makro- ja mikroelemente (kaalium, naatrium, magneesium, fosfor, mangaan, raud, tsink, vask, seleen jne), fütosteroole (beeta-sitosterooli, kampesterooli, stigmasterooli jt), flavonoide, parkaineid, polü- ja monosahhaeiide (glükoosi, ksüloosi jne), alkaloide, ensüüme, saponiine, triterpene saponiine, eeterlikku õli (kuni 1,3%). Õli on rikas Omega-9, Omega-6 ja Omega-3 rasvhapete poolest.

Need happed aitavad parandada südame-veresoonkonna heaolu, närvisüsteemi ja seedetrakti, aitavad taastada normaalset hormonaalset tasakaalu ja takistada põletikuliste protsesside arengut. Õli tugevdab immuunsüsteemi ja omab organismi puhastavat toimet. Lisaks on mustköömneõli võimas looduslik antioksüdant, omades kasulikku mõju lihastele ja luudele. Samuti aitab ta oma põletikuvastase toime tõttu artriidi korral. Tänu õlis sisalduvale timohinoonile aitab see alandada veresuhkru taset.

Mustköömne õli kasutatakse tugevatoimelise diureetikumi, sapieriti, pehmetoimelise kõhulahtisti ja immuunsüsteemi taastajana – stimuleerib harknäärme tegevust! On teada, et harknääre vastutab kogu organismi kaitsevõime eest. Mustköömne õli stimuleerib luuüdi ja eluliselt oluliste immuunsüsteemi rakkude teket. Tugevdab immuunsüsteemi, samal ajal tervendades, tugevdades ja stimuleerides kogu organismi elutegevusprotsesse. 

Loe kindlasti lähemalt, mis on mustaköömneõli ja kuidas teda kasutatakse. Samuti saad teada tema päritolu ja mõned teised kasulikud nipid.

Tarvitamine: 3 kapslit päevas. Tähtis: Ärge ületage soovitatud doosi. Toidulisand ei asenda tasakaalustatud toitumist ja tervislikku eluviisi.

Mustaköömne õli kapslid 90 kapslit / 62 g koostis

Koostis: Egiptuse päritolu mustaköömneõli. Kapslimaterjal: pehme želatiin (vee ja niiskust säilitava glütseriiniga), looduslik E – vitamiin.