Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sanct Bernhard - Mustaköömne õli (külmpress) 100ml

Viide:4250382200505

Külmpressitud mahe mustköömneõli sisaldab suurt hulka bioloogiliselt aktiivseid, polüküllastumata rasvhappeid, eriti linoolhapet, mis on oluline normaalse kolesteroolitaseme hoidmiseks.
12,70 € KM-ga


Rohkem infot

Sanct Bernhard - Mahe mustaköömne õli (külmpress) 100ml

100% mahe külmpress mustaköömne õli

Seda õli pressitakse hoolikalt välja valitud musta köömne (Nigella Sativa) seemnetest. Kaasaegne tehnoloogia tagab õli pressimise madalal temperatuuril (maksimaalselt kuni 40ºC) ilma rafineerimiseta, mis võimaldab õlil säilitada selle kõige väärtuslikumaid omadusi.
Õli tugevdab immuunsüsteemi ja omab organismi puhastavat toimet. Lisaks on mustköömneõli võimas looduslik antioksüdant, omades kasulikku mõju lihastele ja luudele. Samuti aitab ta oma põletikuvastase toime tõttu artriidi korral. Tänu õlis sisalduvale timohinoonile aitab see alandada veresuhkru taset.

Mustköömne õli sisaldab küllastamata rasvhappeid: linool-, oleiin-, palmitiin-, eikoseen-, steariin- ja alfalinoleenhapet, fosfoliptiide, 15 aminohapet, karotenoide, vitamiine E, D, C, B (B1, B2, B3, B6, B9), erinevaid makro- ja mikroelemente (kaalium, naatrium, magneesium, fosfor, mangaan, raud, tsink, vask, seleen jne), fütosteroole (beeta-sitosterooli, kampesterooli, stigmasterooli jt), flavonoide, parkaineid, polü- ja monosahhaeiide (glükoosi, ksüloosi jne), alkaloide, ensüüme, saponiine, triterpene saponiine, eeterlikku õli (kuni 1,3%). Õli on rikas Omega-9, Omega-6 ja Omega-3 rasvhapete poolest. Need happed aitavad parandada südame-veresoonkonna heaolu, närvisüsteemi ja seedetrakti, aitavad taastada normaalset hormonaalset tasakaalu ja takistada põletikuliste protsesside arengut. Õli tugevdab immuunsüsteemi ja omab organismi puhastavat toimet. Lisaks on mustköömneõli võimas looduslik antioksüdant, omades kasulikku mõju lihastele ja luudele. Samuti aitab ta oma põletikuvastase toime tõttu artriidi korral. Tänu õlis sisalduvale timohinoonile aitab see alandada veresuhkru taset.

Mustköömne õli kasutatakse tugevatoimelise diureetikumi, sapieriti, pehmetoimelise kõhulahtisti ja immuunsüsteemi taastajana – stimuleerib harknäärme tegevust! On teada, et harknääre vastutab kogu organismi kaitsevõime eest. Mustköömne õli stimuleerib luuüdi ja eluliselt oluliste immuunsüsteemi rakkude teket. Tugevdab immuunsüsteemi, samal ajal tervendades, tugevdades ja stimuleerides kogu organismi elutegevusprotsesse.

  • Lõhustab neeru ja põiekive
  • Väljutab ussnugilisi, kõiki eriliike
  • Väldib rasvumist ja aitab kaasa salenemisele
  • Langetab kolesteroolitaset veres
  • Suurendab rinnapiima eritust rinnaga toitmisel
  • Ravib nohu, köha, hingeldust, kollatõbe,
  • Tõhus toime bronhiidi ja astma ravis
  • Parandab soolestiku tööd eemaldades sealt kahjulikud bakterid ja ussnugilised
  • On effektiivne seenhaiguste  vastu, antibakteriaalne, viirustevastane vahend: kõrvaldab ärritused, taastab põletikukolletes naha
  • Ravib impotentsust.
Loe kindlasti lähemalt, mis on mustaköömneõli ja kuidas teda kasutatakse. Samuti saad teada tema päritolu ja mõned teised kasulikud nipid.

Lähemalt, kuidas ja kui palju mustaköömne õli võtta leiad Mustaköömneõli kasutamine artiklist.

Koostisosad: 100% egiptuse mustköömneõli, kontrollitud mahepõllumajandusest. 

Kasutamine: soovituslik päevane annus on 20g. 

Toitumisalane teave100ml kohta
Energiat3700kJ/ 900kcal
Rasva92g
   -küllastunud rasvhapped 15g
   -küllastumata rasvhapped 23g
   -polüküllastumata rasvhapped 54g
sellest linoolhape51g
Süsivesikud 0g
Kiudained0g
Valgud0g
Sool0g

  

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toodetud Saksamaal.