Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Uns - Ashwagandha ekstrakt (570mg) + Bioperiin, 60 kapslit

Viide:5904238960301

Ashwagandha ehk Uimastav juustumari (Withania somnifera) aitab kaasa emotsionaalsele tasakaalule ning vaimsele ja füüsilisele heaolule. Soodustab rahulikku und, keskendumisvõimet ning suurendab organismi vastupanuvõimet stressile. Tootes sisalduv Musta Pipra (Piper Nigrum) ehk piperiini ekstrakt on ainus piperiini toode, mis on saanud patenteeritud staatuse selle võime tõttu suurendada toitainete biosaadavust.


Loe lähemalt - Mis on ashwagandha ja kuidas teda kasutada
21,50 € KM-ga


Rohkem infot

Uns - Ashwagandha ekstrakt (570mg) + Bioperiin, 60 kapslit

Ashwagandha taim on üks tuntumaid Rasayana (noorendavaid) abivahendeid ajurveedas. Nii nagu žen-ženn on tuntud Hiina traditsioonides, on aswagandha pikad ja pruunid juured mänginud keskset rolli juba mitmeid tuhandeid aastaid India rahvuslikus meditsiinis. Taim kasvab põõsana peamiselt Indias ja Nepaalis ning tema õied on väiksed ja rohelised, küps vili punakas-oranž, mis sarnaneb väga meile tuntud füüsaliga (Physalis).

See on üks väheseid rahustavaid adaptogeenseid taimi ning seda on traditsiooniliselt kasutatud heaolu tunde suurendamiseks, une kvaliteedi tõstmiseks ja stressitaseme tasakaalustamiseks. Ladina keeles tähendabki ashwagandha otsetõlkes kui «unetekitaja», kuid taime nimi ashwagandha tuleneb siiski sanskriti keelest ja see on kombinatsioon sõnadest «ashva», mis tähendab hobust ning «gandha», mis tähendab lõhna. Selle taime juurel on tugev aroom, mida on kirjeldatud kui hobusele omast. Peamiselt kasutatakse taime organismi tasakaalu viimiseks.

Üks ashwagandha tinktuuri kõige kasulikumaid omadusi on selle võime aidata vähendada stressi ja ärevust. See on tingitud selle adaptogeensetest omadustest, mis aitavad organismil stressiga toime tulla, reguleerides stressihormoonide, nagu kortisool, tootmist. Lisaks võib ashwagandha tinktuur aidata parandada une kvaliteeti ja une kestust, mis võib samuti positiivselt mõjutada üldist stressitaset.

Teine suur kasu ashwagandha tinktuurist on selle võime aidata parandada ajufunktsioone. Uuringud on näidanud, et aswagandha parandab mälu ja kognitiivseid funktsioone ning vähendab depressiooni sümptomeid. See muudab selle suurepäraseks valikuks kõigile, kes soovivad parandada oma vaimset selgust ja keskendumist. 

Seega, kui otsite füüsilise ja vaimse tervise toetamiseks loomulikku viisi, siis otsige ashwagandha tinktuuri! Kasu on lõputu ja see ravimtaime tugev vorm on ideaalne võimalus neid kõiki kogeda. Kui teil on tegemist stressi, põletiku või lihtsalt üldise heaolu suurendamisega, on ashwagandha suurepärane valik.

Uns - Ashwagandha ekstrakt (570mg) + Bioperiin, 60 kapslit tarvitamine

Kasutamine: 1 kapsel 1xpäevas, vähese veega.

Uns - Ashwagandha ekstrakt (570mg) + Bioperiin, 60 kapslit koostisosad

Teised koostisosad: tselluloosi kapsel – hüdroksüpropüülmetüültselluloos (HPMC).

1 portsjon (1 kapsel)

% täiskasvanu päevane võrdluskogus

Ashwagandha (Withania somnifera) ekstrakt (5:1-8:1)

min. 7% withanoliide – 40mg

min. 2% withaferiin A – 11mg

min. 1% alkaloide – 5,7mg

570mg

-

Bioperiin – musta pipra (Piper Nigrum) ekstrakt (50:1)

min. 95% piperiin – 2,85mg

3mg

-

Säilitada kindlalt suletuna, temperatuuril 15-25°C, kuivas kohas. Kaitsta niiskuse ja valguse eest.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Kui olete meditsiinilise järelvalve all või tarbite ravimeid, tuleb enne toote kasutamist konsulteerida arstiga. Ära tarbi, kui turvakile on katki või see puudub.

Netokaal: 40g

Toodetud Poolas.