Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Tervisetoode - MSM-pulber 1kg

Viide:4742656004662

MSM-pulber mõjub hästi luustiku, liigeste, lihaste, naha ja juuste heaolule.

MSM (metüülsulfonüülmetaan) on vees lahustuv orgaaniline väävlühend, mis leidub looduslikult vihmavees, järvedes ja kus vihmavesi äravoolab. Looduslikud värske toit on ka hea MSM allikas. Ajalooliselt jõudis MSM inimkehasse, kui juuakse vihmavett või süüakse vihmaveega valmistatud toitu. Samuti imendub MSM nahka veega kokkupuutel. Kahjuks ei saa meie kehad tänapäevase toidutootmise märkimisväärsete muutuste tõttu ja vähese naha kokkupuute tõttu vihmasveega enam sellest väävlühendist piisavalt.

Loe rohkem MSM-i kohta - 10 põhjust, miks MSM-i kasutada

27,45 € KM-ga


Rohkem infot

MSM-pulber

Tervisetoode

MSM on vesilahustuv, orgaaniline väävliühend (metüülsulfonüülmetaan), mida looduses leidub vihma- ja järvevees. MSM-pulbrit kasutatakse luustiku, liigeste, lihaste, naha, juuste ja küünte heaoluks. MSM-pulber võib tuua leevendust allergiate, põletike ja valu korral (pea-, lihase-, liigesevalud).

Väävel kaitseb keha oksüdatiivse stressi ja toksiinidest tuleneva mõju eest, teda on rohkesti naha ning küünte valkudes. Väävlit on vaja pea kõigi organismis leiduvate valkude ja ensüümide toimimiseks. Väävel on põhikomponent kollageeni, elastiini, kõhrede ja keratiini moodustumiseks. Ta annab paindlikkust ja tugevust lihastele, luudele, liigestele ning ka nahale, juustele, küüntele. Väävel toetab lihaste ja liigeste liikuvuse säilimist.

Annustamine:
2-3 korda päevas 2-5g näiteks vette segatult. Soovitavalt alusta väikesest kogusest näiteks 1g (1/4 teelusikatäit klaasi vee kohta) päevas vähehaaval annust suurendades. Võid annust suurendada kuni 2 teelusikatäieni päevas.

MSM Pulber



MSM (müütilis-sulfonüülmetaan) on vees lahustuv orgaaniline väävlisühend, mis leidub looduslikult vihmavees, järvedes ja kohtades, kus vihmavesi ära voolab. Looduslikud värske toitained on samuti heaks MSM-i allikaks. Ajalooliselt jõuab MSM inimkehasse vihmavee joomise või vihmaveega valmistatud toidu söömise kaudu. Samuti imendub MSM nahka, kui see puutub kokku vihmaga. Kuid tänapäevane toidutootmine on drastiliselt muutunud ning meie kehad ei saa sellest väävliühendist paraku enam nii palju.
Puhas MSM (müütiloosulfonüülmetaan) on lõhnatu, peaaegu maitsetu vees lahustuv orgaaniline väävlisühend, mis on valge värvusega. Kuigi nimetus müütosulfonülmetaan võib tunduda hirmutav, on see ohutum kui tavaline lauasool. See on meile sama ohutu kui vesi ise. Mütsulfoonmetanaasi tuntakse ka "ilumineraalina", mis annab meie kehale väävli kollageeni ja keratiini tootmiseks. Paljud kasutajad on märganud, et pärast paari nädala pidevat kasutamist muutuvad nende juued ja küüned tugevamaks ja paksemaks.MSM teeb rakkude seinad läbilaskvamaks ning võimaldab neil saada juurdepääsu toitainetele ja veeks.Ka aitab eemaldada organismist toksiinide and jäätmeid