Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Uns - Humala ekstrakt (300mg) + bioperiin, 60 kapslit

Viide:UNS1322

Spetsiaalselt naistele mõeldud toidulisand. Jälgi, et sinu organismis oleks piisav varu vajalikke vitamiine ja mineraalaineid, eriti vanuses 40+.

Kapslites sisalduv BioPerine® Musta Pipra (Piper Nigrum) ehk piperiini ekstrakt on kliiniliselt testitud ja patenteeritud 95% puhastatud pipraga ekstraheeritud piperiin, mis suurendab ohutult ja tõhusalt toitainete imendumist ja biosaadavust.

14,70 € KM-ga


Rohkem infot

Uns - Humala ekstrakt (300mg) + bioperiin, 60 kapslit

Tänapäeva kiiretempolises maailmas võib naiste jaoks olla keeruline tagada, et nende keha saaks kõiki vajalikke vitamiine ja mineraalaineid, eriti vananedes. Ei ole saladus, et kui naised saavad 40-aastaseks ja vanemaks, muutub nende keha märkimisväärselt, mistõttu on veelgi olulisem säilitada tervislik toitumine ja elustiil. Siinkohal tuleb mängu spetsiaalselt naistele mõeldud toidulisand.

Üks selline toidulisand, mis võib pakkuda naistele vajalikke toitaineid, on humalaekstrakti ja piperiini kombinatsioon. Humala ekstrakt, mis on tuntud oma raviomaduste poolest, sisaldab olulisi vitamiine ja mineraalaineid, mis on kasulikud naiste tervisele. 300mg annusena aitab see ekstrakt toetada üldist heaolu ja lahendada spetsiifilisi probleeme, mida üle 40-aastased naised tavaliselt kogevad.

Lisaks suurendab neis kapslites sisalduv bioperiin toidulisandis sisalduvate toitainete biosaadavust ja imendumist. See on kliiniliselt testitud ja patenteeritud ekstrakt, mis on saadud puhtast piprast, tuntud kui Piper Nigrum. On tõestatud, et see suurendab ohutult ja tõhusalt toitainete imendumist ja biosaadavust organismis. Lisades piperiini toidulisandisse, saavad naised tagada, et nende keha suudab humalaekstraktist saadud vitamiine ja mineraalaineid täiel määral omastada ja kasutada.

Selle toidulisandi eelised ulatuvad kaugemale oluliste toitainete pakkumisest. Humala ekstrakti ja piperiini kombinatsioon võib aidata naiste tervist mitmel viisil toetada. See võib aidata hormoonide tasakaalu hoida, parandada une kvaliteeti, vähendada ärevust ja stressitaset ning toetada tervet immuunsüsteemi. Need eelised on eriti olulised üle 40-aastastele naistele, kuna neil võivad tekkida hormonaalsed tasakaaluhäired ja muud menopausi ja vananemisega seotud terviseprobleemid. See puhastatud piperiiniekstrakt tagab 95% puhtusastmega kvaliteetsed ja usaldusväärsed tulemused.

Uns - Humala ekstrakt (300mg) + bioperiin koostisosad ja kasutamine

Koostisosad: hariliku humala (Humulus lupulus L.) õie ekstrakt (10:1), Bioperiin – musta pipra (Piper nigrum) ekstrakt (50:1), riisijahu, tselluloosi kapsel – glaseeraine hüdroksüpropüülmetüültselluloos (HPMC).

Kasutamine: 1 kapsel 1x päevas, vähese veega.

1 portsjon (1 kapsel)

Hariliku humala (Humulus lupulus L.) õie ekstrakt (10:1)

300mg

Bioperiin – musta pipra (Piper Nigrum) ekstrakt (50:1)

min. 95% piperiin – 2,85mg

3mg

Säilitada kindlalt suletuna, temperatuuril 15-25°C, kuivas kohas. Kaitsta niiskuse ja valguse eest.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ravimeid kasutavad isikud peaksid toodet tarbima üksnes meditsiinilise järelvalve all. Ära tarbi, kui turvakile on katki või see puudub.

Netokaal: 42g

Toodetud Poolas.